Az eredeti bejegyzés itt.
Szép hely Tihany, de vízből legjobban a balatonfüredi savanyú vizek jönnek be...
Előzmény: Bacu (#403)
Jah, megyünk is pénteken Balcsit körbetekerni. Haverom is kitalálta, hogy ő is megpróbálná egy nap alatt. Jó lesz, ilyen melegben :)
Zakany: szenvedek itt Pesten! Csütörtökön húzok is vissza este :)
tihanyi vízet pedig nem hoztam!
Zakany: szenvedek itt Pesten! Csütörtökön húzok is vissza este :)
tihanyi vízet pedig nem hoztam!
Előzmény: Omlás (#402)
Az ekkora hőség ellen kitűnő védekezés a bringával ládázás. Amíg tekersz nem izzadsz, mert hűt a szél. Ha fáradnál és lassulnál, már nem hűt, így végig jó tempót mész. Ha megállsz egy ládánál, hamar dől rólad a víz, így nagy kedvvel tekersz tovább.
Előzmény: Bacu (#400)
Gyere ládázni, hozhatod a vizet is Tihanyból..
pár köbméter nem lehet nehéz:))) Így van láda, van tihanyi víz.. És ha ez sem elég.. az izzadságban is lehet fürödni..
pár köbméter nem lehet nehéz:))) Így van láda, van tihanyi víz.. És ha ez sem elég.. az izzadságban is lehet fürödni..
Előzmény: Bacu (#400)
A ládafüggők, banyek :) Ebben az agyatlan melegben képesek vagytok ládákat túrni? Max csak pupui időkben lennék képesrá (hajnalban). Nálam ilyenkor a ládák pihennek...
Előzmény: apexsek (#397)
Itt nem nagyon van söröző terasza. Illetve egyet tudok, de oda elvből nem megyek. A tikk-takk.
Benéztem volna, de nem tudom a számod.
Másfelől du. ládáztam Zakany-nyal, s utána még elnéztem a gcmet4-hez, s onnan feléd.
Kissé melegem volt a napon, így inkább kihagytam volna amúgy is a lakásnézőt.
Max egy söröző terasza.
Holnap?
Másfelől du. ládáztam Zakany-nyal, s utána még elnéztem a gcmet4-hez, s onnan feléd.
Kissé melegem volt a napon, így inkább kihagytam volna amúgy is a lakásnézőt.
Max egy söröző terasza.
Holnap?
Előzmény: Omlás (#394)
De jó neki.. ha arra jár mindjárt kap egy viszkit? :)))
Brezkó ezt ne hagyd ki:)
Brezkó ezt ne hagyd ki:)
Előzmény: Omlás (#394)
Ilyet lehetne játszani a következő gpsgames találkozón. Sztem mindenki kapható lenne rá, aki meg nem azt igazi puskával lőjük le :DDD
Előzmény: Vadi (#393)
Igen ehhez a játékhoz sok ember kell.
Vannak számháborús kellékeim, lehet egyszer összejön.
Vannak számháborús kellékeim, lehet egyszer összejön.
Előzmény: magpet (#390)
Nekem ez a játék - illetve az érte kapott pont - nagyon hiányzik. Kellene egy új forduló.
Nekem tetszik az alapötlet! Kis nehézség, hogy azért ehhez a játékhoz komolyabb létyzám kell, szerintem 20-30 főtől kezd igazán izgalmas lenni, nem? Esetleg az őszi Games-bulira hirdethetnénk egy ilyen műsorszámot.
Házigazda
Előzmény: Vadi (#389)
Arra gondoltam a nyomkövetőt, a számháborút és a zászlószerzős játékokat össze lehet kapcsolni, gyúrni.
A játékot két csapat játszhatja, cél a mindenki által látható zászló megszerzése, védelme és egy pontba vitele.
A zászló és a nyomkövető együtt mozogna így a zászló helyzete wapos telefonokkal mindenki által nyomon követhető. A két csapatnak különböző színű száma lenne, amit a számháborúban szokott módon mindenki a fején hordana. Ha valakinek leolvassák a számát, azt le kell vennie a fejéről és hátra kell mennie a saját bázisra ahol újat kap, ezután vetheti be magát újra a küzdelembe.
A pontszerzés: pontszerző bázisra be kell vinni a zászlót. Ez a pont nem lehet a saját bázis, inkább egy az ellenfél bázisához közelebbi pont.
Mit szóltok hozzá?
A játékot két csapat játszhatja, cél a mindenki által látható zászló megszerzése, védelme és egy pontba vitele.
A zászló és a nyomkövető együtt mozogna így a zászló helyzete wapos telefonokkal mindenki által nyomon követhető. A két csapatnak különböző színű száma lenne, amit a számháborúban szokott módon mindenki a fején hordana. Ha valakinek leolvassák a számát, azt le kell vennie a fejéről és hátra kell mennie a saját bázisra ahol újat kap, ezután vetheti be magát újra a küzdelembe.
A pontszerzés: pontszerző bázisra be kell vinni a zászlót. Ez a pont nem lehet a saját bázis, inkább egy az ellenfél bázisához közelebbi pont.
Mit szóltok hozzá?
Igen, tényleg én vagyok. Remélem a főnököm nem vette észre, hogy munkaidőben a városban szaladgáltam. :)
A GG-s rókavadászat eddig sajnos kimaradt, de a következőn ott leszek :)
A GG-s rókavadászat eddig sajnos kimaradt, de a következőn ott leszek :)
Előzmény: magpet (#386)
Kedves video az embervadászatról. Kísértetisesen hasonlít a mi róka-bulijainkra. Most akkor ki pereljen be kit? :)))
Egyébként a mű vége felé felfedeztem egy kedves ismerőst. :)
Ha másként nem, hát Tatán folytatódik a vadászat!
Egyébként a mű vége felé felfedeztem egy kedves ismerőst. :)
Ha másként nem, hát Tatán folytatódik a vadászat!
Házigazda
Mennék szívesen, de délben esélytelen. Otthonról a PMR sem az igazi, hatótáv-problémák miatt.
Házigazda
Előzmény: Szab (#382)
Van kedve valakinek? Egy ütős GPSG csapatban benne lennék. De saját eszközeim sajnos nincsenek :( Esetleg az működhet, hogy valaki PMR-en segít otthonról?
Előzmény: Laci-62 (#379)
Mi rutinosan összefogva simán lenyomnánk őket.
Sőt fleet-tel, s PMR-rel karöltve, egy saját "diszpécserrel" pláne nem lenne esélyük!
Mi tudnánk merre jár, s azt is tudnánk pontosabban, mint ők, hogy a vadász merre jár...
:-))))))))))
Sőt fleet-tel, s PMR-rel karöltve, egy saját "diszpécserrel" pláne nem lenne esélyük!
Mi tudnánk merre jár, s azt is tudnánk pontosabban, mint ők, hogy a vadász merre jár...
:-))))))))))
Előzmény: zakany (#380)
Nem volt ragyogó napsütés, de remekül, éreztük magunkat ismét!
Azt hiszem, ez egy olyan móka, amit mindenkinek ki kell próbálnia, kortól, s nemtől függetlenül!
Bár azért a 25-30 körüli független hölgyek megtalálására csak jobban törekszem?
:-))))))))))))
Azt hiszem, ez egy olyan móka, amit mindenkinek ki kell próbálnia, kortól, s nemtől függetlenül!
Bár azért a 25-30 körüli független hölgyek megtalálására csak jobban törekszem?
:-))))))))))))
Mennyivel jobb lett volna, ha elhalasztják. Én is tudtam volna menni, meg talán az idő is kedvezőbb lett volna...
Előzmény: Zsolie (#375)
Sajnos én nem tudok résztvenni a mai rókavadászaton...Úgy látom, hogy az időjárás nem kedvez nekünk.
Előzmény: magpet (#374)
Ugyvan, holnap este vadaszat! :) Remelem az idojaras nem gonoszkodik.
Házigazda
Előzmény: zakany (#373)
NE felejtsétek el bekészíteni este a táskába!
Wap (fleet.hu/fox), PMR (4/12), GPS!
Wap (fleet.hu/fox), PMR (4/12), GPS!
Igen, ugyanaz a szerkezet, a játék lényege is ugyanaz. Csak itt egy konkrét területen (Vár) zajlik a kutatás, és nem fix útvonalon, hanem a róka ide-oda cikázik, bújkál.
Hozd Puput is, ne csak préda legyen, hanem üldöző is! :)
Hozd Puput is, ne csak préda legyen, hanem üldöző is! :)
Házigazda
Előzmény: Omlás (#370)
Rókavadászat 4.0 - 2009.03.05. csütörtök, 18:30 - VárTalálkozó a Bécsi Kapunál (kb. N47 30.324 E19 01.828)Wap (fleet.hu/fox), PMR (4/12), GPS!
(Aki jön: ctrl+c és ctrl+v & saját név:)
IGEN, JÖVÖK:
-zakany
-vinko (és csapata)
-magpet
-vadi
-brezko
-zsolie
-zferke
Én szívesen részt vennék. Ez olyan, mint a tevevadászat volt, ugye?
Pupuval Pécsen és környékén vadászunk aznap, de ha időben hazaérünk, én mennék.
Pupuval Pécsen és környékén vadászunk aznap, de ha időben hazaérünk, én mennék.
Rókavadászat 4.0 - 2009.03.05. csütörtök, 18:30 - VárTalálkozó a Bécsi Kapunál (kb. N47 30.324 E19 01.828)Wap (fleet.hu/fox), PMR (4/12), GPS!
IGEN, JÖVÖK:
-zakany
-vinko (és csapata)
-magpet
-vadi
-brezko
-zsolie
IGEN, JÖVÖK:
-zakany
-vinko (és csapata)
-magpet
-vadi
-brezko
-zsolie
Előzmény: apexsek (#368)
IGEN, JÖVÖK:
-zakany
-vinko (és csapata)
-magpet
-vadi
-brezko
IGEN, JÖVÖK:
-zakany
-vinko (és csapata)
-magpet
-vadi
-brezko
Előzmény: apexsek (#366)
IGEN, JÖVÖK:
-zakany
-vinko (és csapata)
-magpet
-brezko
IGEN, JÖVÖK:
-zakany
-vinko (és csapata)
-magpet
-brezko
Előzmény: magpet (#361)
IGEN, JÖVÖK:
-zakany
-vinko (és csapata)
-magpet
-Vadi
IGEN, JÖVÖK:
-zakany
-vinko (és csapata)
-magpet
-Vadi
Előzmény: magpet (#361)
Kivételesen a munkahelyen hagyod, majd visszamész érte.. tudomisén..
A főnököm a várban lakik, de korán fexik.. szóval elvben hozzá be tudjuk adni, de max 21:30-kor el kell hozni!
A főnököm a várban lakik, de korán fexik.. szóval elvben hozzá be tudjuk adni, de max 21:30-kor el kell hozni!
Előzmény: Bacu (#362)
Én is mennék, csak hétig dolgozom, szóval fél 8 körülre érnék oda.
Viszont a nagyobb bajom az, hogy mit csináljak laptopommal?
(kocsiba nem szívesen hagynám...) ötlet?
Viszont a nagyobb bajom az, hogy mit csináljak laptopommal?
(kocsiba nem szívesen hagynám...) ötlet?
IGEN, JÖVÖK:
-zakany
-vinko (és csapata)
-magpet
IGEN, JÖVÖK:
-zakany
-vinko (és csapata)
-magpet
Házigazda
Előzmény: vinko (#360)
Már megint nem meri senki beírni! Ha nem jó, írjátok át! De ne udvariaskodjunk már ennyit:)
-------8<--- Ha itt elvágja, vehet egy új monitort.--------8<--------
IGEN, JÖVÖK:
-zakany
-vinko (és csapata)
IGEN, JÖVÖK:
-zakany
-vinko (és csapata)
Előzmény: zakany (#359)
Már megint nem meri senki beírni! Ha nem jó, írjátok át! De ne udvariaskodjunk már ennyit:)
IGEN, JÖVÖK:
-zakany
IGEN, JÖVÖK:
-zakany
Fél óra az biztos rohanós, inkább szánd rá az egy órát.
(Kereskedőhöz menet fagyi lesz! erre készülj fel! Amúgy meg mindenhol mentsél és kész)
(Kereskedőhöz menet fagyi lesz! erre készülj fel! Amúgy meg mindenhol mentsél és kész)
Előzmény: Dzsozy (#353)
Ha finoman kocogsz, es profin kzeled a wherigo playert, akkor talan fel ora is eleg. De inkabb egy.
Házigazda
A királylány ideje?
Attól függ, milyen szolgáltatást kérsz tőle!
A francia csak pár perc...
:-))))))))))))))))
Attól függ, milyen szolgáltatást kérsz tőle!
A francia csak pár perc...
:-))))))))))))))))