Az eredeti bejegyzés itt.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
2008-12-08 23:35:48
hehe, csak picit maradtam le... :o)
SylverRat
Moderátor

Előzmény: Szab (#9)
2008-12-08 23:34:56
lehetne vmi kevésbé főváros centrikus, mondjuk szombaton pécsen? :o)

egye fene, a jogdíj-vitát berekesztendő, engedjük, hogy a fleet.hu használja a "rókavadászat" nevet... :-D

csak legyen vmi olyan a közeljövőben, amire mi is tudunk menni!

további ötlet: ne legyen a róka személye ismert! :-) újabb izgalmak, amikor vadidegeneket lerohansz az utcán... :-D
SylverRat
Moderátor

2008-12-08 23:33:29
Eléggé a játék kiforrásának kezdetén járunk. Talán emiatt most még sokféle játékszabály ötlet jutott eszembe. Aztán előbb-utóbb majd az idő ezt is eldönti és valószínű ki fog alakulni egy vagy néhány olyan változat ami valóban működőképes és érdekes.

Például így szobában ötletelve: érdekes lehet a játék ismeretlen rókával mondjuk valamelyik nagyobb karácsonyi vásárban mostanság. Vajon egyáltalán megtalálható a róka egy ilyen ismeretlen nagy tömegben? Hány új ismerőst talál az ember ezzel a szöveggel: "Helló, bocsi, nem te vagy véletlen a róka?" :)
Szab

2008-12-08 23:13:28
Még nem ígérem biztosra, de szerintem én is csatlakozom.
Bár a lábam még egyelőre vacak, mert tegnap is még Csóványost másztam bakancsban... de sanszos csatlakoznék.
Liget tényleg jobb, mert parkolni könnyebb.
Várnál nem éppen egyszerű a parkolás. Ha pedig fenn teszed le az autót, akkor perkálsz, elég szépen...
Bacu

Előzmény: magpet (#7)
2008-12-08 23:06:20
Így van, nekem is ez jutott eszembe, mint harmadik opció. Fontos, hogy a terület egyértelműen körülhatárolható legyen, ezt mindhárom tudja. A megközelíthetőség tényleg jó pont a liget mellett. Többiek? (Aztán majd hirtelen döntést hozunk. :)
magpet
Házigazda

Előzmény: MrZerge (#5)
2008-12-08 23:04:50
OK, lehet a sziget is. Csk azért gondoltam elsőre a Várra, mert ott vannak egyértelmű utcanevek, ami azért segíthet a gyakorlásban. A szigeten is vannak bőven olyan utak és sétányok, amik szerepelnek a Fleet térképén. Kicsit nehezebb lesz, mint "igazi" utcák között, de legyen!
magpet
Házigazda

Előzmény: scele (#2)
2008-12-08 23:03:03
Városliget is jó, vannak előnyei, megközelítés, parkolás.
MrZerge

Előzmény: scele (#2)
2008-12-08 23:01:25
Vállalnál egy róka-szerepet? Aztán lehet cserélgetni is persze. De egy rutinos öreg rókával kellene kezdenünk. :)
magpet
Házigazda

Előzmény: apexsek (#3)
2008-12-08 22:59:30
nagyon tetszett az ízelítő Siófokon!
Most hogy elolvastam a benne rejlő lehetőségeket, beállítható paraméteret, még inkább!
így már teszőleges számú résztvevő is lehet a helyszín méretének tükrében.
Mert ugye a siófoki róka járta terület nagyon kevés lett volna a ha a találkozó minden résztvevője ott tudott volna lenni.
Akkor jóformán minden sarokra jutott volna egy ember.
Bár ezt is ki lehet küszöbölni ismeretlen rókával.
Hiszen lehet, hogy épp szembe jön velünk, s köszönünk egymásnak... :-)))
apexsek

2008-12-08 22:42:58
Én inkább a Margit-Szigetre szavaznék, ha szabad.
De az ötlet jó. Mennék, ha már a DDRKT-n kimaradtam belőle.
Ki lesz a róka? Vagy majd váltjuk?

Előzmény: magpet (#1)
2008-12-08 22:23:04
Mikor legyen az második rókakergetés? Mit szólnátok egyik este a Várban egy kis mókához? :)
magpet
Házigazda

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Bejelentkezés

Akciós
GARMIN eTrex 30
64 900 Ft.