Az eredeti bejegyzés itt.
megbeszéltük. :o)
ahogy magpetéket ismerem, jönnek ők is, nem hagynának ki egy lyen bulilehetőséget... ágyasmeggy, baracklé, icetea. :-)
ahogy magpetéket ismerem, jönnek ők is, nem hagynának ki egy lyen bulilehetőséget... ágyasmeggy, baracklé, icetea. :-)
Moderátor
Előzmény: apexsek (#201)
Csak neked, csak most!
Ócsóért akció!
Idén már nem, de jövőre szívesen leutazok hozzátok valamikor rókázni.
Ez egész jó szóhasználat... :-))))))
Ez esetben Magpet-ékkel megbeszéljük, s vagy jönnek ők is, vagy kölcsönkérjük tőlük a róka digitális részét.
Elég sokan laktok Pécsen, s biztos szívesen benne lennének ők is.
Megfelel?
Ócsóért akció!
Idén már nem, de jövőre szívesen leutazok hozzátok valamikor rókázni.
Ez egész jó szóhasználat... :-))))))
Ez esetben Magpet-ékkel megbeszéljük, s vagy jönnek ők is, vagy kölcsönkérjük tőlük a róka digitális részét.
Elég sokan laktok Pécsen, s biztos szívesen benne lennének ők is.
Megfelel?
Előzmény: SylverRat (#199)
Pénteken feldobtam helyszínnek a Gellért hegyet.
Közben rájöttem, hogy nem igazán jó hely.
Tele van jó kis búvóhelyekkel, viszont sok szinet lehet összeszedni egy kör alatt is...
Van más tipp viszont helyette:
-Magpet eredeti ötlete: a Margit sziget
-Hajógyári sziget
-Szentendrén a Pap-sziget
-Szentendrén maga a belváros
-Népsziget
Gondolkodtam viszont a Váron:
Ki van világítva rendesen, s este ilyen hidegben már elég néptelen. Így a rókát könnyű bekeríteni.
Persze, megoldható a várfalról leugrás is...
:-))))))
Nappal lehet viszont mókás:
a sok túrista között könnyű egérutat nyerni
Közben rájöttem, hogy nem igazán jó hely.
Tele van jó kis búvóhelyekkel, viszont sok szinet lehet összeszedni egy kör alatt is...
Van más tipp viszont helyette:
-Magpet eredeti ötlete: a Margit sziget
-Hajógyári sziget
-Szentendrén a Pap-sziget
-Szentendrén maga a belváros
-Népsziget
Gondolkodtam viszont a Váron:
Ki van világítva rendesen, s este ilyen hidegben már elég néptelen. Így a rókát könnyű bekeríteni.
Persze, megoldható a várfalról leugrás is...
:-))))))
Nappal lehet viszont mókás:
a sok túrista között könnyű egérutat nyerni
magpet (péntek, szombat)
Brezko (péntek, szombat)
Bacu (péntek, szombat)
zakany (péntek, /szombat -csak 18 után jó!/)
Dzsozy és Családja (Szombat)
zferke (péntek és/vagy szombat)
NaSza (szombat)
SylverRat (szombat /csak Pécsett jó!/)
Brezko (péntek, szombat)
Bacu (péntek, szombat)
NaSza (szombat)
SylverRat (szombat /csak Pécsett jó!/)
Moderátor
magpet (péntek, szombat)
Brezko (péntek, szombat)
Bacu (péntek, szombat)
NaSza (szombat)
Köszi.
Brezko (péntek, szombat)
Bacu (péntek, szombat)
NaSza (szombat)
Köszi.
magpet (péntek, szombat)
Brezko (péntek, szombat)
Bacu (péntek, szombat)
Köszi.
Brezko (péntek, szombat)
Bacu (péntek, szombat)
Köszi.
magpet (péntek, szombat)
Brezko (péntek, szombat)
Bacu (péntek, szombat)
Köszi.
Brezko (péntek, szombat)
Bacu (péntek, szombat)
Köszi.
magpet (péntek, szombat)
Brezko (péntek, szombat)
Bacu (péntek, szombat)
Brezko (péntek, szombat)
Bacu (péntek, szombat)
Előzmény: Bacu (#194)
Nálam mehet a szombat. 16:00-ig nyitva vagyok (egyedül), utána tudok csatlakozni. Ti kezdhettek előbb, a vasat oddadom bárkinek. (Azért nem baj, ha már legalább egyszer láttam az illetőt. :)
Többieknek szombat? Indítsunk egy kopipasztás listát, zárójelezve, hogy ki mikor ér rá!
Rókavadászat 3: Vár (2008.12.19/20? estefelé)
-magpet (péntek, szombat)
Többieknek szombat? Indítsunk egy kopipasztás listát, zárójelezve, hogy ki mikor ér rá!
Rókavadászat 3: Vár (2008.12.19/20? estefelé)
-magpet (péntek, szombat)
Házigazda
Előzmény: Dzsozy (#191)
Én megint csak péntek éjjel jövök majd haza.:( Szombat megint nem lehetséges?
Előzmény: magpet (#188)
Akkor nézzünk egy pénteket? Nekem változatlanul jó. Ha páran még írnak egy OK-t a péntekre, akkor ismét indul a fórumos feliratkozósdi.
Házigazda
Előzmény: Bacu (#186)
Igaz végülis. Meg tényleg ki kell próbáljunk több terepet is.
Brezko róka még szerintem a Pajerok alá is bemászna.
Nah az egy durva vicc lenne! Simán lenne olyan, mint a tegnap bokoregyüttes, hogy elfutunk mellette két oldalt. :)
Amúgy tényleg kipróbálhatunk más rókákat is! Szerintem az is izgi lehet. Látom zakany is lenne, meg te is magpet :)
Brezko róka még szerintem a Pajerok alá is bemászna.
Nah az egy durva vicc lenne! Simán lenne olyan, mint a tegnap bokoregyüttes, hogy elfutunk mellette két oldalt. :)
Amúgy tényleg kipróbálhatunk más rókákat is! Szerintem az is izgi lehet. Látom zakany is lenne, meg te is magpet :)
Előzmény: magpet (#184)
Hétköznap esték eléggé szétlőttek, mivel dolgozom, meg karácsonyi bulájok is már bejöttek. De pl hétfő, szerda, péntek ezek jók.
Mit szólnátok egy jövő hét péntekhez?
Akkor azért már úgy időben végez a többség... (igaz másnap munkanap, de ezt esti sportnak kell felfogni :))
Csak kedd és csütörtök NE! A többi mind jó végülis.
Mit szólnátok egy jövő hét péntekhez?
Akkor azért már úgy időben végez a többség... (igaz másnap munkanap, de ezt esti sportnak kell felfogni :))
Csak kedd és csütörtök NE! A többi mind jó végülis.
Világosabb, mint a Városliget, de sok apró utca van, és azért bőven van hova elkavarni villámgyorsan. A ligetben nagy terek vannak, amin belül kilámpázható a róka. A Várban viszont másodpercek alatt lehet úgy utcát váltani, hogy egy konkrét háztömb válassza el a rókát az üldözőktől. Ki kell próbálni több terep-típust, szerintem mindegyiknek meglesz a varázsa.
Mikor legyen a következő? Jövő héten egyik hétköznap este részemről mehet. Dobjatok fel időpontokat, leginkább az alapértelmezett róka! :) Bár lehet, hogy kipróbálnám a róka-szerepet, esetleg cserélgethetünk majd.
Mikor legyen a következő? Jövő héten egyik hétköznap este részemről mehet. Dobjatok fel időpontokat, leginkább az alapértelmezett róka! :) Bár lehet, hogy kipróbálnám a róka-szerepet, esetleg cserélgethetünk majd.
Házigazda
Előzmény: Bacu (#183)
A Vártól picit csak azért tartok, mert eléggé ki van világítva, meg az olyan városi terep.
A Ligetben bulis volt, hogy még sötétben is volt Brezkonak esélye, lásd utolsó menet: négyen elmentünk mellette.
De természetesen megyek oda is.
Már ki is néztem magentáéknál valami wapos csomagot... :)
Lehetne jövő héten valamikor a következő róka-móka! Igazán kellemes esti program.
A Ligetben bulis volt, hogy még sötétben is volt Brezkonak esélye, lásd utolsó menet: négyen elmentünk mellette.
De természetesen megyek oda is.
Már ki is néztem magentáéknál valami wapos csomagot... :)
Lehetne jövő héten valamikor a következő róka-móka! Igazán kellemes esti program.
Sajnálom, hogy idejekorán elmentem, de a kétszeri hosszú egy helyben állástól teljesen átfáztam. De a várba ismét eljövök!
Hoppá, akkor nem is 3, hanem 4 kör volt...
Akkor annyiban módosítok, hogy a megtalálások sorrendje:
0: Fil és fia
1: Magpet
2: Zferke
3: Szg
4: Zakany
Akkor annyiban módosítok, hogy a megtalálások sorrendje:
0: Fil és fia
1: Magpet
2: Zferke
3: Szg
4: Zakany
Előzmény: zferke (#178)
Határozottan ígéretes volt így kezdetnek. Kíváncsi leszek, hogy mi fog ebből végül kisülni.
Házigazda
Jaj, de szerettem ezt a rajzfilmet!
Nem láttam az újatt, de állítólag bukás volt...
De ez az eredeti, nagyon jól kitalált mese.
Nem láttam az újatt, de állítólag bukás volt...
De ez az eredeti, nagyon jól kitalált mese.
Előzmény: Bacu (#171)
Élvezetes volt ez az új játék. Sok minden menet közben alakul, a szabályok, csapatok és a stratégia. Jó móka. Szerintem városi utcás és erdei terepen is jó, mindegyiknek meg van a varázsa.
Na, én is hazaértem.
Hát ez egy baromi jó móka volt!
Az elején ugyan volt valami gixer, de Magpeték megoldották.
Ismét útnak indulhattam.
Az első megtalálóm Fil és fia volt, akik már korábban elmentek, így teljes volt a meglepetésem, mikor rám köszöntek!
Én azt hittem, ilyenkorra már otthon vannak...
Már épp tovább akartam álni, mikor Magpet BEFUTOTT!!!
Az első hivatalos megtalálóm.
Gyors tanakodás, ráérünk: újabb kör!
Újra rejtettem magam, s kezdődött a hajsza.
Szerintem ebben a második körben húztam a legtovább, de végül Szg kapott el, mikor már azt hittem kicsúsztam a gyűrűből.
Jó helyen áltam, egy fa mellett:
Szg és Magpet már épp tovább akart menni, mikor Szg rámvilagított. Ismét fogságba kerültem.
Harmadik kör? Simán.
Most a legjobb része volt, mikor a bokorban álltam, s két oldalról kikerültek, de az álcaruhában nem vettek észre, pedig néhány kóbor fénycsóva is rámvetült közben.
Végül Zakany fogott el, bár ez itt nem pontos, mert köztünk volt a vár vizesárka (most nem volt benne víz...), de onnan úgysem tudtam volna már egérutat nyerni, csak ha sprintelek, de ezt előre lebeszéltük, hogy ilyet nem teszek.
Hát, ez nagyon jó móka!
Remélem minnél többen kipróbáljátok!
Hát ez egy baromi jó móka volt!
Az elején ugyan volt valami gixer, de Magpeték megoldották.
Ismét útnak indulhattam.
Az első megtalálóm Fil és fia volt, akik már korábban elmentek, így teljes volt a meglepetésem, mikor rám köszöntek!
Én azt hittem, ilyenkorra már otthon vannak...
Már épp tovább akartam álni, mikor Magpet BEFUTOTT!!!
Az első hivatalos megtalálóm.
Gyors tanakodás, ráérünk: újabb kör!
Újra rejtettem magam, s kezdődött a hajsza.
Szerintem ebben a második körben húztam a legtovább, de végül Szg kapott el, mikor már azt hittem kicsúsztam a gyűrűből.
Jó helyen áltam, egy fa mellett:
Szg és Magpet már épp tovább akart menni, mikor Szg rámvilagított. Ismét fogságba kerültem.
Harmadik kör? Simán.
Most a legjobb része volt, mikor a bokorban álltam, s két oldalról kikerültek, de az álcaruhában nem vettek észre, pedig néhány kóbor fénycsóva is rámvetült közben.
Végül Zakany fogott el, bár ez itt nem pontos, mert köztünk volt a vár vizesárka (most nem volt benne víz...), de onnan úgysem tudtam volna már egérutat nyerni, csak ha sprintelek, de ezt előre lebeszéltük, hogy ilyet nem teszek.
Hát, ez nagyon jó móka!
Remélem minnél többen kipróbáljátok!
Tényleg jó móka volt :)
Esetleg érdemes lenne feltölteni a trackeket és egybepakolni, hogy merre jártunk közösen.
Külön köszönet Brezko rókának! Jó róka volt!
Küldeném neki: [link]
(1:15 perctől...)
Magpetnek pedig köszönöm az exkluzív vásárlási lehetőséget! :)
Ajánlom nektek is! (Magpet 'házhoz jön' :))
Jó ez a Kick!
üdv mindenkinek aki ott volt!
Esetleg érdemes lenne feltölteni a trackeket és egybepakolni, hogy merre jártunk közösen.
Külön köszönet Brezko rókának! Jó róka volt!
Küldeném neki: [link]
(1:15 perctől...)
Magpetnek pedig köszönöm az exkluzív vásárlási lehetőséget! :)
Ajánlom nektek is! (Magpet 'házhoz jön' :))
Jó ez a Kick!
üdv mindenkinek aki ott volt!
Ez jó móka volt! Aki nem volt ott az bánhatja, de biztos, hogy lesz még.
A következőre én is a várra szavaznék.
A következőre én is a várra szavaznék.
Házigazda
A Várban? Jó! :-)
Van sok zeg-zugos utca, torony, bástya, ágyú és még sok bámészkodó.
Még idén, vagy már csak jövőre? Évzáró vagy évnyitó buli lesz? :-)
[Farkaserdő: N47 35.374 E19 06.530 de szerintem ismered. :-)
[Farkaserdő: N47 35.374 E19 06.530 de szerintem ismered. :-)
Előzmény: magpet (#154)
Megállt! :) Azaz most lett vége, illetve már jópár perce. Az imént ettünk a közeli dögkút-poiban. Gyors összefoglaló:
A találka helyén minden működött, utána volt egy kis akadozás. Szegény Brezkot kétszer is visszarendeltük, hogy babráljuk a késszüléket, mert nem jött róla normálisan adat. Notebookkal a lelkébe nézve (nem Brezkoéba :) kiderült, hogy valami rejtélyes okból beszorult pár logdarabka november végéről. Ezeket manuálisan kicsapva elindult a normális adatküldés, onnantól pörgött a játék. Három körben űztük a rókát, szerintem kiváló volt! Ez a menet leginkább technikai beta teszt volt, stratégia nélkül. Spontán alakuló és átalakuló csapatokban kergettük a rókát, mindig a legutóbbi pozíció felé rohanva. Ha pl. a csapatok között van egy kis együttműködés, bekerítő manőverek, stb., a játék tud még izgalmasabb lenni. Illetve bármi egyéb változat születhet, a technika működni látszik. :)
A november végi beszorulós log vélhetőleg akkor került a készülékbe, mikor a DDRKT-ra folytak a tesztek. A mai akadozásért tehát egyértelműen a DDRKT szervezőit terheli a felelősség. :))
A találka helyén minden működött, utána volt egy kis akadozás. Szegény Brezkot kétszer is visszarendeltük, hogy babráljuk a késszüléket, mert nem jött róla normálisan adat. Notebookkal a lelkébe nézve (nem Brezkoéba :) kiderült, hogy valami rejtélyes okból beszorult pár logdarabka november végéről. Ezeket manuálisan kicsapva elindult a normális adatküldés, onnantól pörgött a játék. Három körben űztük a rókát, szerintem kiváló volt! Ez a menet leginkább technikai beta teszt volt, stratégia nélkül. Spontán alakuló és átalakuló csapatokban kergettük a rókát, mindig a legutóbbi pozíció felé rohanva. Ha pl. a csapatok között van egy kis együttműködés, bekerítő manőverek, stb., a játék tud még izgalmasabb lenni. Illetve bármi egyéb változat születhet, a technika működni látszik. :)
A november végi beszorulós log vélhetőleg akkor került a készülékbe, mikor a DDRKT-ra folytak a tesztek. A mai akadozásért tehát egyértelműen a DDRKT szervezőit terheli a felelősség. :))
Házigazda
Előzmény: Szab (#164)
Szép búvóhely. A NG megfelelő ikonnal jelzi. :)
Sorok a játék végeztével: szerinted lesz nálunk alkalmas készülék? :)
Sorok a játék végeztével: szerinted lesz nálunk alkalmas készülék? :)
Házigazda
Előzmény: SagiK (#158)
Sajnos én sem tudok menni, de nektek jó szórakozást.
Mondjuk én nem lennék jó rókának, mert ide (N47 30.961 E19 05.323) bújnék el. :) A vadászat után akár ti is tarthattok ott egy megbeszélést.
A játék végeztével dobnátok egy sort ide a fórumba?
Mondjuk én nem lennék jó rókának, mert ide (N47 30.961 E19 05.323) bújnék el. :) A vadászat után akár ti is tarthattok ott egy megbeszélést.
A játék végeztével dobnátok egy sort ide a fórumba?
Nekem a vár ötlet tetszik! Hangulatosak a kis utcák és a megvilágítás este! (És jóval közelebb is van hozzánk:) Most sem tudom, hogy hány órát számoljak a város átjutásán..
Előzmény: magpet (#154)
Sajnáljuk, de a mai rókavadászatból ki kell maradjunk, sajnos behívtak dolgozni, így most ebből kimaradunk. Bocsi mindenkitől!
Reméljük legközelebbre már lesz pmr-ünk is, így teljes lesz az öröm! :)
Jó mulatást mindenkinek! :)
Reméljük legközelebbre már lesz pmr-ünk is, így teljes lesz az öröm! :)
Jó mulatást mindenkinek! :)