Az eredeti bejegyzés itt.
> A fogászatra is már előre be kell jelentkezni?
fogalmam sincs, vagy 15 éve kikoptam a TB-fogászat rendszeréből
demagógia ON
(csak akkor vagyok kicsit ideges mikor a fizetéspapíromon meglátom mennyi TB meg EÜ pénzt fizetek én is meg a munkáltató is.. nade valakinek miszáj fizetni az evások után)
demagóg OFF
fogalmam sincs, vagy 15 éve kikoptam a TB-fogászat rendszeréből
demagógia ON
(csak akkor vagyok kicsit ideges mikor a fizetéspapíromon meglátom mennyi TB meg EÜ pénzt fizetek én is meg a munkáltató is.. nade valakinek miszáj fizetni az evások után)
demagóg OFF
Előzmény: apexsek (#49)
Mostanában mindenki fogászatra jár?
Nemrég eltört egy agyon kezelgetett fogam (érdemes volt szenvedni...), de mivel nem fájt, s időm se volt rá, még elnapoltam.
A minap egy másik fogamból kijött a tömés.
Csak hát most mindkét oldalon volt rossz fog.
Akkor hol fogok rágni?
Mivel már 19:00 óra volt, lmentem a Szentkirályi utcába.
20:00 előtt pár perccel értem oda.
Itt már elég sokan voltak.
21:00-kor el is kezdték a rendelést.
Természetesen sokára kerültem sorra, valamivel 22:00 előtt.
Eredmény:
"A töröttet ki kell húzni: szájsebész
A másikat be kell tömni"
Ennyi?
ezért áldozttam fel 4 órát az életemből?
Ezt eddig magamtól is tudtam...
:-(((((((
Tegnap korán végeztünk, elmentem a MÁV kórházba.
Úgy terveztem, hogy most betömetem a fogam, hogy tudjak rendesen enni.
Szájsebészes dolgot legközelebbre hagyom, valamikor a jövőhéten.
Van betegfelvétel, sorszámmal.
Tépek egyet, s várok.
Szerencsére egész gyorsan sorra kerülök.
"A fogászatra mennék!"
"Menjen!"
"Nem kell bejelentkezni?!"
"A fogászatra nem"
Na, ez jól kezdődik. még jó hogy csak fél óra ment el vele...
Felmegyek a váróba.
Üldögélek, mikor kijön az egyik asszisztens (3 orvos is rendelt):
"Nem úgy megy az!
Akik itt vannak, azok már 2 hete kaptak időpontot!"
????
Kijön a másik:
(az ajtóval szembe ült 4 középkorú nő)
Maguk négyen jöttek szerda du. fogászatra?
Egy darabig itt lesznek...
????
Kijött a harmadik, behívott, s meg tudtunk egyezni egy jövőhét péntek du.-ban!!!!!!!
Hát ez komoly.
A fogászatra is már előre be kell jelentkezni?
Hát, ezt már el se hiszem...
Nemrég eltört egy agyon kezelgetett fogam (érdemes volt szenvedni...), de mivel nem fájt, s időm se volt rá, még elnapoltam.
A minap egy másik fogamból kijött a tömés.
Csak hát most mindkét oldalon volt rossz fog.
Akkor hol fogok rágni?
Mivel már 19:00 óra volt, lmentem a Szentkirályi utcába.
20:00 előtt pár perccel értem oda.
Itt már elég sokan voltak.
21:00-kor el is kezdték a rendelést.
Természetesen sokára kerültem sorra, valamivel 22:00 előtt.
Eredmény:
"A töröttet ki kell húzni: szájsebész
A másikat be kell tömni"
Ennyi?
ezért áldozttam fel 4 órát az életemből?
Ezt eddig magamtól is tudtam...
:-(((((((
Tegnap korán végeztünk, elmentem a MÁV kórházba.
Úgy terveztem, hogy most betömetem a fogam, hogy tudjak rendesen enni.
Szájsebészes dolgot legközelebbre hagyom, valamikor a jövőhéten.
Van betegfelvétel, sorszámmal.
Tépek egyet, s várok.
Szerencsére egész gyorsan sorra kerülök.
"A fogászatra mennék!"
"Menjen!"
"Nem kell bejelentkezni?!"
"A fogászatra nem"
Na, ez jól kezdődik. még jó hogy csak fél óra ment el vele...
Felmegyek a váróba.
Üldögélek, mikor kijön az egyik asszisztens (3 orvos is rendelt):
"Nem úgy megy az!
Akik itt vannak, azok már 2 hete kaptak időpontot!"
????
Kijön a másik:
(az ajtóval szembe ült 4 középkorú nő)
Maguk négyen jöttek szerda du. fogászatra?
Egy darabig itt lesznek...
????
Kijött a harmadik, behívott, s meg tudtunk egyezni egy jövőhét péntek du.-ban!!!!!!!
Hát ez komoly.
A fogászatra is már előre be kell jelentkezni?
Hát, ezt már el se hiszem...
jobbulást. varratszedés egy hét múlva?
nekem kedden megvolt az is, de kicsit begyulladt a seb :-S
remélem leküzdődik (amúgy nem fáj, ez tán pozitív)
(ja és ma reggel egy kis cérna került elő fogmosáskor, hogy az hol volt eddig? :-)
nekem kedden megvolt az is, de kicsit begyulladt a seb :-S
remélem leküzdődik (amúgy nem fáj, ez tán pozitív)
(ja és ma reggel egy kis cérna került elő fogmosáskor, hogy az hol volt eddig? :-)
Előzmény: totzoli65 (#44)
Köszönöm! Megtörtént! :-(( Nem vagyok boldog, pedig "összeizzadtunk" a doktornővel! ;-) És a sikeres gyökéreltávolítás után igen kéjes érzéseim is voltak! :-)) Koronaátvágás, utána, igen mégis húzni kell. Egybe nem jött ki, gyökérátvágás, utána gyökereket egyesével eltávolít. Harmadik gyökér csak a kalapácstól ijedt meg! Fejem még kicsit zúg az ütésektől, de a helyi érzéstelenítés elég volt! Kicsit tartok az éjszakától!
Nem kívánom senkinek!! (még az ellenségeimnek se, esetleg egy-két politikus.... ) :-)))
Nem kívánom senkinek!! (még az ellenségeimnek se, esetleg egy-két politikus.... ) :-)))
Előzmény: magpet (#41)
Én sose kérek érzéstelenítőt (félek a tűtől:)), gyökérkezelés most is folyamatban van, de az azért nem olyan vészes. Az a gyökérvágás vagy mi, nomeg húzás nekem még nem volt szerencsére.
Előzmény: magpet (#40)
Neked is jó mulatást hozzá! Remélem, rád is hat az injekció. Anélkül csudaszép élmény, néhány tucat politikuson kívül senkinek sem kívánom!
Házigazda
Előzmény: totzoli65 (#39)
Nálam is ilyesmi volt a kórság. Ha szerencséd van, akkor rád hat az érzéstelenítő, és tényleg semmit nem fogsz érezni. Mint én sok éve, mikor gyökérkezelték a fogamat. Aztán ez elmúlt, a legutóbbi ébren történt javítás kísérletnél már nem voltam vidám. Ezért aztán a harmadik forduló altatós lett.
Sok sikert!
Sok sikert!
Házigazda
Előzmény: izsolt (#38)
Kedden 11-kor majd gondoljatok rám.
Jelenésem lesz a szájsebészeti klinikán, jobb felső 2-es "gyükér-vagdosás"
Fájni nem fáj és altatás sem lesz. Viszont állítólag tökre be van gyulladva és súlyos csonthiányos a környéke.. szóval ha nincs szerencsém akkor kihúzzák :-(
remélem több érintettje nem lesz ennek a járványos, gps-szel játszó egyéneket megtámadó foggyökérbetegségnek :-)
Jelenésem lesz a szájsebészeti klinikán, jobb felső 2-es "gyükér-vagdosás"
Fájni nem fáj és altatás sem lesz. Viszont állítólag tökre be van gyulladva és súlyos csonthiányos a környéke.. szóval ha nincs szerencsém akkor kihúzzák :-(
remélem több érintettje nem lesz ennek a járványos, gps-szel játszó egyéneket megtámadó foggyökérbetegségnek :-)
Ki kell kapcsolni azt a funkciót, hogy kikapcsolt állapotban is logolja a barometrikus adatokat. Ugyanis ha be van kapcsolva akkor a logolásra egy pillanatra a kijelző is kap áramot és azért villan.
Előzmény: Bacu (#34)
Köszi, de csak annyit próbáltam, hogy a
Szííímpad a tieeééd.
De csak ugyanazt csinálta :))
Egyébként Togó segített ismét :DD
Kösssszíí Togó!!! :DD
Szííímpad a tieeééd.
De csak ugyanazt csinálta :))
Egyébként Togó segített ismét :DD
Kösssszíí Togó!!! :DD
Előzmény: Bacu (#31)
Tyüüüüüüüü parajelenség! Dzsozy most már kezdek tőled tartani, nemcsak Rambó vagy, hanem Uri Geller is? :)
Mondd neki: Ee, keto, harom, MUKOGGY!
magpetet kérdezted már róla?
mondott rá valamit?
Mondd neki: Ee, keto, harom, MUKOGGY!
magpetet kérdezted már róla?
mondott rá valamit?
Előzmény: Dzsozy (#30)
Az én energiám meg a coloradoba sül ki, mert néha felvillan magától az asztalon:D
Előzmény: zakany (#29)
:DD
Valami van ma a levegőben! Mindenki bolond! :)
Annyit nevettem ma, hogy már fáj, idejövök, és tessék... :D
Valami van ma a levegőben! Mindenki bolond! :)
Annyit nevettem ma, hogy már fáj, idejövök, és tessék... :D
Előzmény: Bacu (#27)
:)))
Látjátok, hogy müxik? Dzsozy rögtön máris annyi energiát kapott tőle, hogy Rambo módjára elbánna a bácsival :)
Látjátok, hogy müxik? Dzsozy rögtön máris annyi energiát kapott tőle, hogy Rambo módjára elbánna a bácsival :)
Előzmény: Dzsozy (#26)
Felvettem egy percnyi energiát, de tovább már nem volt energiám magasba tartani a bal kezem :D
Előzmény: Bacu (#24)
Magpet! Most jöttem rá, hogy elcseszted! Elég lett volna csak a budapest tévét nézni és felhívni őt: [link]
Gerincműtét élőben!!! :)))
(csak tudnám mit csinál a kezében a fütőszállal...)
Gerincműtét élőben!!! :)))
(csak tudnám mit csinál a kezében a fütőszállal...)
Sejtettem, hogy lesz ilyen igény. :) De úgy vicces igazán, ha hallod a felvételt, mert olyan hülyén ember még nem beszélt. :)
Házigazda
Előzmény: berni (#18)
A boldogság-koktél érdekes élmény. :) Amikor engem toltak a kés alá, a fejemre húztam a leplet a folyosón, és azt magyaráztam a tologatósrácnak, hogy ezek itt engem mind néznek, és nincs joguk hozzá, mert nagyon csúnyák... :D
Egyik ismerősöm kitette a karját két oldalra mikor tolták és berregve repülőt játszott (felnőtt férfiember).
Szerintem enyhe fűhatása van, vagy mi. :)
Egyik ismerősöm kitette a karját két oldalra mikor tolták és berregve repülőt játszott (felnőtt férfiember).
Szerintem enyhe fűhatása van, vagy mi. :)
Előzmény: magpet (#17)
Szívesen olvasnánk a telefonodra felmesélt szösszenetek írásos változatát is :D
Kis kihagyás után megíródott a vége. Az altatás érdekes, ajánlom mindenkinek a blog elolvasását, aki még nem esett át ilyenen. :)
Házigazda
Annyira nem volt hülyeség, esetleg neked lesz kellemetlen utólag, de nem foglak a szavadon fogni ;)
Gyengélkedő akkumulátor ügyben beszéltünk, abban maradtunk, hogy a jövő hét elején hívlak.
Gyengélkedő akkumulátor ügyben beszéltünk, abban maradtunk, hogy a jövő hét elején hívlak.
Előzmény: magpet (#13)
Es nagy hulyesegeket mondtam a Nuvirol? Mert emlekszem hogy beszeltunk, de tobbre nem. Ha vadvizi evezeshez ajanlottam ra Neked iGO8-at 3D horgaszstegekkel, akkor az az altatas miatt volt. :)
Házigazda
Előzmény: feri60 (#12)
Persze csak most olvastam el a blogot. :-/ Azt hiszem, én voltam az első megtaláló ;) Láttam, hogy ír a szomszéd oldal fórumára, ezért felhívtam magpetet egy bagatell nüvi750 ügyben. Nem kicsit kábán vette fel a telefont, a hangját nem lehetett felismerni. Ha nem tudnám róla, hogy absztinens, lett volna ötletem, bár a délelőtti időpont így is fura lett volna az állapotához. Megnyugtatott, hogy éppen ébredezik az altatásból. Mielőbbi gyógyulást!
ps: Kérdezd már meg, hogy jobb alsó hatost húznak-e altatásban??? :-(
ps: Kérdezd már meg, hogy jobb alsó hatost húznak-e altatásban??? :-(
Koszonom. A lenyegen tul vagyok. Irnam a blogra a reszleteket, de valami furcsasag van, nem megy el a frissites. Irom offline, aztan potlas. :)
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#10)
Hát én is esküdni mertem volna rá, hogy valami köddel kapcsolatos dolog lesz:))
Előzmény: Fairy (#5)
Hajrá-hajrá! :) Látom még a nagy esemény előtti várakozásba belefért egy kis gpsgames és gc böngészés. Vagy már végeztél is? :)
Teljesen meglepődtem a blog tartalmán: arra számítottam, hogy ködről, szmogról lesz szó :-))
Nem sulyos dolog, egy kicsit komplikaltabb fogaszati menet. Az altatas resze szamomra ujdonsag, arra kivancsi leszek. :)
Koszonom a jokivansagokat! :)
Koszonom a jokivansagokat! :)
Házigazda
Előzmény: berni (#2)
Majd gondolok rád, szerintem a többiek is!
Ennél szörnyűbbet el sem tudok képzelni: rettegek az injekciótól, a kórháztól, a műtéttől; a fogorvostól csak azóta nem, mióta találtam egy olyat, akinél már nem kell félni a tűtől ;) Nekem még a vércukromat is csak olyankor lehet megnézni, ha van egy seb, amit el lehet kaparni :D Úgyhogy szorítok, de biztos minden rendben lesz, bár ha ezt nekem mondanák fordított helyzetben, tutira nem hinném el neki :)
Ennél szörnyűbbet el sem tudok képzelni: rettegek az injekciótól, a kórháztól, a műtéttől; a fogorvostól csak azóta nem, mióta találtam egy olyat, akinél már nem kell félni a tűtől ;) Nekem még a vércukromat is csak olyankor lehet megnézni, ha van egy seb, amit el lehet kaparni :D Úgyhogy szorítok, de biztos minden rendben lesz, bár ha ezt nekem mondanák fordított helyzetben, tutira nem hinném el neki :)
Előzmény: magpet (#1)
Gondoltam, írok egy ilyet. Bizonyára a túlfeszített idegállapotom miatt. :) Folyt. köv. holnap.
Házigazda