A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
ne tedd, attól, hogy nem kell elzarándokolni a legközelebbi szupermarketbe, attól ez még egy jó játék. Az utolsó logok is dícsérik.
Előzmény: zakany (#21)
Bocs, nem figyeltem eddig..
A szerver amin a cuccok voltak, valamiért nem elérhetőő..
Amikor a játékot csináltam még nem volt ennyi okosteló.. sőt!
Pár Nokia tudta csak.. Lassan le is zárom, így nem sok értelme van.
A szerver amin a cuccok voltak, valamiért nem elérhetőő..
Amikor a játékot csináltam még nem volt ennyi okosteló.. sőt!
Pár Nokia tudta csak.. Lassan le is zárom, így nem sok értelme van.
Igen ezt jeleztem én is a játék oldalán Balázs 80-nak:
Idézet
halaszkiraly 2012-02-19 20:20:30
Balázs80! Köszi, hogy emlékeztettél erre a játékra.
Help lehet: Androidon "barecode scanner" a képernyőről hiba nélkül olvassa a kódot...
Megtalálás: 2012-02-19
Előzmény: Togo (#18)
Keresgéltem kicsit. Ez az online vonalkód olvasó simán visszafejtette az itteni képből a számsort. [link]
A számsorra a goole meg már adja is a terméket
A számsorra a goole meg már adja is a terméket
Rápróbáltam most a játék fotójára a Google Goggles alkalmazással (Android alapon). Simán felismerte és megmondta minek vonalkódja, milyen kiszerelésű, mennyibe kerül. :)
Kedves Zakany! Kedvem lenne ehhez a játékhoz, de a linkek nem élnek, ahonnan le lehetne tölteni a vonalkódot.
pgyp 2009-02-03 16:57:
.... "ma elmentem egy hipermarketbe, ott én is megkértem a pénztáros nőt: "akkor kell a kulcs, hogysztornózni tudjuk!" Így elmentem a leolvasóhoz és megnéztem ott. Köszönöm a játékot, mert így véletlenül megpillantottam egy leértékelt Attenborough DVDt és megvettem;-)"
Egyes pénztárosok hülyék teljesen :)) Minden ilyen "modern" gépen van egy gomb (vagy funkció), amivel meg tudja nézni csak az árát..(ha megkérem) és nem kerül bele a rendszerbe.. nem értem mit rinyálnak :))) Amúgy is csak totálozás után "gázos" a sztornózás.. (bár nem vagyok eladó, se pénztáros)
.... "ma elmentem egy hipermarketbe, ott én is megkértem a pénztáros nőt: "akkor kell a kulcs, hogysztornózni tudjuk!" Így elmentem a leolvasóhoz és megnéztem ott. Köszönöm a játékot, mert így véletlenül megpillantottam egy leértékelt Attenborough DVDt és megvettem;-)"
Egyes pénztárosok hülyék teljesen :)) Minden ilyen "modern" gépen van egy gomb (vagy funkció), amivel meg tudja nézni csak az árát..(ha megkérem) és nem kerül bele a rendszerbe.. nem értem mit rinyálnak :))) Amúgy is csak totálozás után "gázos" a sztornózás.. (bár nem vagyok eladó, se pénztáros)
Azt már tudom, hogy mit keressek, de kéne hozzá gugliörsz :) Majd este otthon...
Szerintem csináld úgy, hogy elviszed a képet a telefonon a madarasba. Amíg Andi bevásárol te nézegeted a vonalkódokat a termékeken. Addig keresel amíg nem találsz ugyanolyat, mint amit az E90-en látsz. Pár ezer termék átnézése után meglesz a megoldás.
Így van igazán kihívás a feladatban! :))
persze ha csak kell a pont akkor gugli is megmondja a megfejtést és ki se kell mozdulni, főleg nem bevásárló központba
Így van igazán kihívás a feladatban! :))
persze ha csak kell a pont akkor gugli is megmondja a megfejtést és ki se kell mozdulni, főleg nem bevásárló központba
Előzmény: magpet (#12)
Az E90 csodás vonalkód olvasója az ilyet nem ismeri, csak a "zsizsis" 2D vonalkódot? :)
Előzmény: magpet (#10)
Kinyomtatni persze elfelejtettem, az E90 kijelzojerol pedig nem olvassa le a cucc. Majd legkozelebb!
Csuadszep pelda arra, hogy minden feladat oldhato meg mindenfele keszulekekkel es mobilnettel. :)
Csuadszep pelda arra, hogy minden feladat oldhato meg mindenfele keszulekekkel es mobilnettel. :)
Házigazda
Köszi az infót! Én olyan "világvégén" lakom, hogy csak holnap jutok vonalkódolvasó közelébe :D De a vonalkód (kicsi és nagy is) már kedd óta be van készítve a pénztárcámba.
Előzmény: KelemenGy (#7)
NA, akkor jó :))
Azt tudtam, hogy arány kérdése. De mivel nagyítva erősen romlik az élesség, nem bíztam abban, hogy mukodik így is..
(Az eredeti 2,5 cm-es.)
Azt tudtam, hogy arány kérdése. De mivel nagyítva erősen romlik az élesség, nem bíztam abban, hogy mukodik így is..
(Az eredeti 2,5 cm-es.)
Előzmény: KelemenGy (#7)
Na így már jó lett, köszi szépen! Már csak egy vonalkódolvasós bolt közelébe kéne eljutni :)
Előzmény: zakany (#5)
igen, valami nem jó így, de kipróbálta a főnököm.. wordbe másolta át, (átméretezte) és köbö lett csak akkora, de működött (és akciós is volt a cucc, pénztáros meg hülyének nézte:)))
Előzmény: berni (#3)
Akkor mégiscsak zsebre dugom, előbb-utóbb csak belefutok egy nagyobb bolt vonalkód olvasójába :) Ha előbb nem, majd pénteken. Addig is, ha valakinek ilyen maxi vonalkóddal is sikerült, az jelezhetne, hogy így is működik..
ugyanígy jártam :)
Elviekben a kódolvasónak így is vinnie kellene, csak a fekete és fehér sávok aránya számít, az meg nem változik, akárhogy nyomtatsz
Elviekben a kódolvasónak így is vinnie kellene, csak a fekete és fehér sávok aránya számít, az meg nem változik, akárhogy nyomtatsz
Annyira szeretnék vonalkódozni, de az otthoni és az irodai gépen is kinyomtattam, hát nekem nem 2,5*1 centis, hanem mindkét gépről 8*3,5-es, pedig onnan nyomtattam változtatás nélkül, ahonnan "kell"