A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Nekem tervbe van véve :) Pupu Pedálozz játékával együtt.
Ha valaki szintén menne rá, akkor csak szóljon és mehetünk együtt. (leginkább nyár végén, ősszel tekerném le valamelyik hétvégén - addig Balaton :))
Ha valaki szintén menne rá, akkor csak szóljon és mehetünk együtt. (leginkább nyár végén, ősszel tekerném le valamelyik hétvégén - addig Balaton :))
Előzmény: MrZerge (#14)
Mi az, hogy valami bicós? Irgum-burgum, az egy nagyon jó kis kör, Mikulás pedig már egyébként is teljesítette. :-)
Előzmény: Bacu (#13)
Én lehet azt nyomatnám a helyedben, mert erdőben suhanni ilyenkor elég jó dolog :)
MrZergének is van arra valami bicós játéka.
Bicózz egy jót! :)
MrZergének is van arra valami bicós játéka.
Bicózz egy jót! :)
Előzmény: Mikulás (#12)
Igen, onnan fogom. Még nem 100%, de ha "fussa"az időből/erőből akkor lehet, hogy délután (a jó kis melegben) egy Bacu rider is beleférhet a programba ;)
Előzmény: Bacu (#11)
Azt hiszem az még megvan.
A jelszóhordózó tűnt el, ami nem tudom kinek kelhetett, ugyanis egy üres töltényhüvely volt.
Jó kirándulást! Amúgy szép környék. Pupu játéka felől is támadhatod.
A jelszóhordózó tűnt el, ami nem tudom kinek kelhetett, ugyanis egy üres töltényhüvely volt.
Jó kirándulást! Amúgy szép környék. Pupu játéka felől is támadhatod.
Előzmény: Mikulás (#10)
Végülis kukaság volt a megszüntetés... Azt hiszem akkor valamin felhúztam magam, és nagy kaszálást csináltam a játékaim között...
A jelszóhordozó eltűnt és időm se volt pótolni.
De ha szimplán a helyszín felkeresés is oké, akkor aktíválom szívesen. :)
De ha szimplán a helyszín felkeresés is oké, akkor aktíválom szívesen. :)
Előzmény: Mikulás (#6)
Itt a jó idő, muszáj kimozdulni a népeknek :-)
Megkerestük ma az ördög malma rejtésed, ott is jó sok idő után lettem második, de csak felpörögnek egyszer a kincskereséses megtalálások :-)
Megkerestük ma az ördög malma rejtésed, ott is jó sok idő után lettem második, de csak felpörögnek egyszer a kincskereséses megtalálások :-)
Előzmény: apexsek (#3)
Mikor lesz már meg a 3. helyezet?
Addig nem akarom logolni...
:-))))))))))
Addig nem akarom logolni...
:-))))))))))