A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Tegnap a közeli bankban volt dolgom, utána körbenéztem a tetthelyen, de a jelszóhordozó sajnos eltűnt.
Most mondhatnám, hogy a sok rendezvény, és a helyszín körül zajló egyéb dolgok a jelszóval egyenesen arányosak, próbáld kitalálni... :)
Küldjek emilben jelszót?
Küldjek emilben jelszót?
Házigazda
Előzmény: Norbe (#25)
Hali.
Én ma jártam arra és nem találtam a jelszót, valószínű eltűnt.
Mostanában sok rendezvény volt arrafelé.
Én ma jártam arra és nem találtam a jelszót, valószínű eltűnt.
Mostanában sok rendezvény volt arrafelé.
Pedig azon a kornyeken nagyobb tetelben szokott menni a lopas... A napokban talan jarok arra, megnezem. Addig is dobj egy emilt, ha kered a jelszot!
Házigazda
Előzmény: Fürkészek (#23)
Sajnos nem találtuk a jelszóhordozót. Lehet nincs meg? Nagyon tiszták az ablakok. A takaritók lehettek?
Nem igy tortent. Ata72 potolta a jelszohordozot, amit ez uton is koszonok neki!
Házigazda
Előzmény: AlanTheWild (#21)
Én bizony megtaláltam a jelszóhordozót!!!
Lehet, hogy a közeli épületből - ahol sokan vannak - valaki beáldozta magát (vagy társát)?
;)
Lehet, hogy a közeli épületből - ahol sokan vannak - valaki beáldozta magát (vagy társát)?
;)
Galambüzenet? :)
Egyébként tudom, hogy beteg a pont. Az a gond, hogy jelszóhordozót a telepítés reggelén spontán találtam, így született a játék. Az a fajta jelszóhordozó pedig ritkán jűár magában, egy egész társulatot pedig nem szeretnék beáldozni. Még töröm a fejem a megoldáson.
Egyébként tudom, hogy beteg a pont. Az a gond, hogy jelszóhordozót a telepítés reggelén spontán találtam, így született a játék. Az a fajta jelszóhordozó pedig ritkán jűár magában, egy egész társulatot pedig nem szeretnék beáldozni. Még töröm a fejem a megoldáson.
Infó:
Nem, nem írom be, hoyg mi az a dolog, hátha van valakinek. Mert akkor kiderülne a jelszó. Már így is sokat segítettem. Bizony. :)
Házigazda
Előzmény: MrZerge (#18)
Látom a fórumozásban lehet leginkább megtalálni Téged :-)
Milyen XXI. századi információ hordozón küldjem el a kérést SMS helyett?
:-)))
Milyen XXI. századi információ hordozón küldjem el a kérést SMS helyett?
:-)))
Előzmény: magpet (#15)
:) Én is hasonló cipőben jártam pár héttel ezelőtt. Kerestem jó darabig, aztán feladtam, és itthon olvastam el, hogy mi is történt. Nem bosszankodtam rajta, a látnivaló megvolt, de valóban jó lenne valami "beteg" jelzés a rejtéseknél.
Előzmény: MrZerge (#14)
Meg, de velem nem egyszerű SMS-ben kommunikálni. Ha dolgozom (épp ez történt), akkor vagy észre sem veszem, vagy észlelem, és elhatározom, hogy kcisit később válaszolok rá. Ez utóbbit meg jól elfelejtem. Elnézést. :)
Az SMS szerintem két dologra jó: beszélgetésmentes helyzetre (pl. közgyűlés közben), vagy ha amúgy is felírni való adatokat kell eljuttatni a másikhoz. A kérdés/válasz/kérdés/válasz/... típusú dolgok esetében a telefonban hiszek. :)
Az SMS szerintem két dologra jó: beszélgetésmentes helyzetre (pl. közgyűlés közben), vagy ha amúgy is felírni való adatokat kell eljuttatni a másikhoz. A kérdés/válasz/kérdés/válasz/... típusú dolgok esetében a telefonban hiszek. :)
Házigazda
Előzmény: MrZerge (#14)
Sajnos nem olvastam el a történetét, csak mentem a letöltött koordinátával és a rejtési instrukcióval.
Magpet: SMS-ben kértem segítséget, megkaptad?
Magpet: SMS-ben kértem segítséget, megkaptad?
Érdekes elolvasni, hogy mi történt akkoriban itt..
Másik piros egyes megtalálásom, itt sincs sok:)
Másik piros egyes megtalálásom, itt sincs sok:)
Tegnap éjjel keresgettem,... persze csak utólag olvastam, hogy feleslegesen... akkor ez a pont ugye élt kb. 1 hetet és halott közel egy éve :(
Nyilvan elobujt egy kepviselo, es teljesen alapertelmezett modon ellopta. Partallasra valo tekintet nelkul. :)
Házigazda
Előzmény: Mikulás (#9)
Lenyúlták magpet játékát! Ellenben megéri ide jönni, mert ide tettem Budapest mindkét mágnesét: a legnegatívabbat és a legpozitívabbat is...
Egész héten a belvárosi irodánkban szenvedek, ezért munka előtt reggelente játszom egy kicsit, hogy könnyebb legyen túlélnem. Hát ez ma reggel nem jött össze. Először a parlamenti comos láda nem volt meg, aztán itt meg az egyik ablaknál állt három jól öltözött ember valamelyik minisztériumból, a valószínű célablaknál meg egy szakadt pasi az orrom előtt lepakolta a cuccát elővette a mobilját meg egy doboz redbull-t és valakivel hosszas tárgyalásba kezdett. Egy pár percig szerencsétlenkedtem, de nem mozdultak, aztán mennem kellett dolgozni.
Egy darab rendőr nem volt a környéken, csend, béke, nyugalom...
A jelszónál mi másfelé asszociáltunk elsőre, bár az tényleg nem ide való :)
A jelszónál mi másfelé asszociáltunk elsőre, bár az tényleg nem ide való :)
Házigazda
Előzmény: zakany (#3)
bocs, én asszociáltam túl.. lehet a hely szellemes miatt, és az én fejemben még az adott szóra egy másik verzó élt..
de azért jó volt.. :))
de azért jó volt.. :))
Szerintem a dobogó még biztosan meglesz. Remélem, nem akadályozzák majd a nyogodt keresgélést a kiváló delegáció tagjai...
Házigazda
Előzmény: Omlás (#1)