A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Akkor még Csepelen laktunk. Telefonáltak a rokonok hogy megvagyunk-e? Apám jött haza de nem azzal a HÉV-vel szokott jönni és aznap is később jött. Utána átrakták az állomás épületét oldalra.
[link]
[link]
Előzmény: zakany (#19)
Így van! És arra emlékszik valaki (nekem már csak mesélték), mikor a csepeli hév a Boráros téren kisiklott és valami épületbe beleszaladt?
Előzmény: Vadi (#18)
Kiegészítés a 148-as busz történetéhez:
Volt egy régen egy másik HÉV. Három pici sötétzöld kocsiból állt. vezető mellett mindig volt rajta kalauz is. Régi faülések, jellegzetes illattal, valamiért mindenki szerette. Gubacsi-hídon átjárva Csepelről Pesterzsébetre közlekedett 1978.-ig. (A konyha ablakunk alatt fordult rá a mai vonalra) Pótlására indult a 148-as buszjárat, amit évekig villamosjeggyel lehetett használni.
Volt egy régen egy másik HÉV. Három pici sötétzöld kocsiból állt. vezető mellett mindig volt rajta kalauz is. Régi faülések, jellegzetes illattal, valamiért mindenki szerette. Gubacsi-hídon átjárva Csepelről Pesterzsébetre közlekedett 1978.-ig. (A konyha ablakunk alatt fordult rá a mai vonalra) Pótlására indult a 148-as buszjárat, amit évekig villamosjeggyel lehetett használni.
Előzmény: zakany (#5)
Menjünk éjfélkor, hogy mi még ne aludjunk, te pedig már ne aludjál :))))
Én is szívesen megyek ismét kitalálni a wherigot-t :)
De azért próbáljuk rábeszélni Puput egy késői időpontra :)
De azért próbáljuk rábeszélni Puput egy késői időpontra :)
Szívesen részt vennék a multi-telepítő, fotózgató akcióban, ha megtűrtök magatok között... :-)
Extra kérdésem a következő:)
Melyik az a buszjárat, amelyik kifejezetten ide szállította a "jómunkásembereket" Erzsébetről? (Jelenleg újra jár az a busz, de más útvonalon.)
Melyik az a buszjárat, amelyik kifejezetten ide szállította a "jómunkásembereket" Erzsébetről? (Jelenleg újra jár az a busz, de más útvonalon.)
Kezdődne úgy, hogy fel kell venni a munkakönyvet. Majd brigádgyűlés lenne, melynek keretében kiosztanák a munkát.
Lehetne menni ebédelni a kantinba, ahol érdekes infókat lehetne megtudni ebéd közben.
Be kéne szerezni az összeszereléshez alapanyagokat innen-onnan. Nap végén pedig látogatóba jönne a párttitkár, hogy kitűntesse a sztahanovista elvtársakat...
Lehetne menni ebédelni a kantinba, ahol érdekes infókat lehetne megtudni ebéd közben.
Be kéne szerezni az összeszereléshez alapanyagokat innen-onnan. Nap végén pedig látogatóba jönne a párttitkár, hogy kitűntesse a sztahanovista elvtársakat...
Előzmény: magpet (#2)
Az lenne az igazi! Nincs hozzá se eszközöm, se tapasztalatom, de ha valaki elkészítené szívesen csatlakoznék nézelődőként/segítségként.
Előzmény: magpet (#2)
Szerintem elfer mellette egy multi is. :)
Este az is felmerult, hogy egy jo kis wherigo-kalandot is lehetne csinalni ide brigadnaploval, parttitkarral, sztahanovistakkal... :)
Este az is felmerult, hogy egy jo kis wherigo-kalandot is lehetne csinalni ide brigadnaploval, parttitkarral, sztahanovistakkal... :)
Házigazda
Előzmény: bigz (#1)
Hiába, nem kellett volna annyit totojáznom....
Terveztem ide GGmultit, alaposan körbefényképeztem a környéket, de most az összes fényképet átnézve sem találom a jelszót, mert minden fénykép más szögből készült. Nem tudok netkesselni, így hazafelé teszek egy 100m-es kerülőt : )
Terveztem ide GGmultit, alaposan körbefényképeztem a környéket, de most az összes fényképet átnézve sem találom a jelszót, mert minden fénykép más szögből készült. Nem tudok netkesselni, így hazafelé teszek egy 100m-es kerülőt : )