A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2009-03-17 17:04:21
Hát, akkor a metronál is lehetne annyi esze valakinek, hogy legalább bevinné onnan ezeket a zsákokat, vagy szólnának a vöröskeresztnek, hogy üríteni kéne.. Tudom, hogy nem az ő dolguk, dehát nem sokba tartana...
berni

Előzmény: Vadi (#27)
2009-03-17 17:01:03
Akkor sejtem mi történt. Úgy emlékszem 2 hete, amikor ott voltunk, már akkor is úgy tele volt, hogy alig lehetett belerakni új adagot (nem akart belül kiesni a billenő ajtóból). Gondolom valaki meg akart szabadulni felesleges ruháitól, ezért elvitte a konténerhez, majd amikor rájött nem tudja berakni, ott hagyta mellette.
Vadi

Előzmény: berni (#26)
2009-03-17 16:42:26
Ezeket szerintem nem a ládából szedték ki, hanem mellé voltak nagy zsákokban lerakva, azokat válogatták át.
berni

Előzmény: Vadi (#25)
2009-03-17 16:04:10
Idézet
Múlt hétvégén a budakalászi(?) Metroban voltunk.
...
A nő tovább válogatta zavartalanul a ruhákat.

Basszus akkor a mi ruháinkat is válogatták? Kb. 2 hete dobáltunk be még használható ruhákat pont azokba a konténerekbe. Nem értem, hogy a búbánatba lehet illetékteleneknek kinyitni, hozzáférni? Ezt legközelebb megnézem.

Pupu írta:
Idézet
Lehet, hogy nem minden küldemény jut jó kezekbe, de azért szégyen, hogy ennek a játéknak közel három hét alatt egyetlen teljesítője volt,

Pupu szerintem túl sötéten látod. Azért mert pont ezt a játékot nem teljesítették még többen, nem hiszem hogy jobbak vagy rosszabbak lennék mint általában a társadalom. Ez én tapasztalatom: hogy az emberek nem dobálják ki a használt ruhát, hanem megtalálják a módját annak, hogy mások (idegenek, de akár barátok vagy inkább barátnők ;-)) még használhassák.
Abban igazad van, hogy ezt itt nem dokumentáljuk.
Vadi

Előzmény: berni (#18)
2009-03-16 21:31:30
Múlt hétvégén a budakalászi(?) Metroban voltunk. Ettünk egy olyan fincsi hotdogot kifelé menet, de még bent az előtérben, mert kint nagyon hideg volt: egyszercsak jönnek a biztonsági őrök, hogy a roh@dt c-ok, a qva anyjukat, lopják a vöröskeresztes ládából a ruhákat, de már mennek a kollégái és mindjárt elkapják őket. Mondtam Petinek, együnk lassabban, várjuk ki mi lesz. 2 biztonsági őr odament hozzájuk (a kijárattal épp szemben, a behajtósávon parkoltak, közöttünk épp félúton volt a konténer), mondtak nekik valamit, mire a fickó pár perc múlva visszahozott 2 nagy zsákot. A nő tovább válogatta zavartalanul a ruhákat. Közben bepakoltunk a kocsiba, és mentünk még egy kört a parkolón belül, hogy megnézhessük őket: képzeljétek, nem cigók voltak, egy jól öltözött férfi és egy szintén jól öltözött, ápolt, csinos nő, egy normális, nem idős Nissannal. Az autó mellett még zsákok, a nő a szeme elé emelve centiről centire nézte, válogatta át a ruhákat a hátsó ülésen, mintha legalábbis a legmenőbb butikban válogatna. Ami nem kellett, azt félredobálta, aztán a pasi vitte vissza zsákban a konténer mellé.
berni


Új megtalálások

Bejelentkezés