A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2009-03-18 23:30:33
Valahol faszság, valahol meg érthető! Azért valljuk be: Pupu messze az átlag feletti kondival rendelkezik! Még minket fiatalokat is simán lepipál. Ezt mi tudjuk, viszont ott a véradáson nem.
Továbbá idősebb korban biztos máshogy reagál a szervezet egy véradásra. Több időbe telik neki regenerálódni... (Pupunál ez biztos abszolút nem lett volna gond, de mivel nincsen mindenkinek a homlokára írva a kondija, így óvatosságból megértem a döntést!)

Ugyanilyen szabály, hogy 50 kg alatt nem is lehet menni vért adni.

Én már többször voltam, mivel szeretem mikor utána a szervezetem felfrissíti a vérkészletemet. Meg aztán remélem, hogy ezáltal tudok segíteni másokon is.
Bacu

Előzmény: zakany (#53)
2009-03-18 20:56:52
Ezt a f***ságot.. Miért nem egészségügyi állapot alapján döntenek?
zakany

Előzmény: Pupu (#51)
2009-03-18 20:35:58
Egy apróság. Nem szorosan tartozik ide, csak áttételesen. Tavaly június 18.-án telefonált egy barát felesége: baj van, menjünk célzott véradásra (a jelentkezőktől levettnek megfelelő mennyiséget kap a rászoruló). Azonnal mentem. Majd mondták, hogy nem kellek, mert előző nap, 2008. június 17.-én betöltöttem 65. évemet. Tegnap adhattam volna vért, ma már nem (és soha többé nem).

Ezek után csak egyet kívánok: múljon a rendelkezés meghozójának élete az én véremen, és lássam az arcát, amikor megtudja, hogy megdöglik.
Pupu


Új megtalálások

Bejelentkezés