A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2009-03-19 11:16:01
Idézet
Véleményem szerint ez a játék arról szól, ha valami feleslegessé vált, akkor ne a kukába....!!!

Ezt jól látod! Se több, se kevesebb értelme nem volt a játéknak! :)
zakany

Előzmény: totzoli65 (#61)
2009-03-19 10:39:37
folyt.:
- BP-i tanulmányaim során "igazi csodát" is láttam!! :-)) Valamelyik aluljáró, féllábú koldus, megmozdult bennünk az együttérzés, némi aprót szórtunk a kalapba, majd kissé távolabb menve megvitattuk, vajon mennyit lehet így összeszedni, és számoltuk az adakozó kedvű járókelőket. Az eredmény a történet szempontjából lényegtelen, viszont "eljött a műszak vége", koldusunknak "kinőtt a lába!!! :-))) Egész végig rajta ült!! Némi tornával helyreállította a keringését, kifordította a kabátját és elindult hazafelé!! :-))
- Van még pár elrettentő történetem, de nem akarok a türelmetekkel visszaélni, elnézést a hosszú írásért!
A végére még egy link, általunk már a véradós játék tavaly teljesítve lett ( az idei ezután jön) :
[link]
totzoli65

Előzmény: totzoli65 (#60)
2009-03-19 10:38:48
A vitaindító írás megmozdított bennem valamit, elszámoltam háromig (három napig) :-)) mire lereagálom.
Ne haragudj Pupu, de nem tudok maradéktalanul egyetérteni Veled, ha komolyan is gondolod, amit leírtál, csak sajnálni tudom, hogy olyan közösséghez tartozol, ahol nem érzed jól magad. ;-)
Először is ez egy játék! (szerintem) Sehol sincs leírva, hogy kötelező! Az hogy valaki nem jelenti be még nem jelenti azt, hogy nem is segít másokon!
Miért elképzelhetetlen az, hogy valaki, napokig, hetekig sincs gép közelben, esetleg, dolgozik, gyereket nevel, beteg szülőt ápol, üdül, kirándul, stb.
Szerintem biztosan van más játék is, aminek hetek alatt egy teljesítője van(vagy egy sem), amellett ki kardoskodik?!
És akkor most néhány pozitív és negatív élmény, vélemény:
- személyesen ott és akkor jótékonykodunk, amikor van miből, és van kinek, lehetőleg célzottan és szükség szerint. Legutóbb a helyi "anyaotthon" kapott tőlünk(családomtól) mikrohullámú sütőt, pohár-bögre készleteket, ágyneműgarnitúrákat. (előzetes érdeklődés alapján, erre volt szükségük, nem tudom mit kezdtek volna egy 46-os túrabakanccsal?!) :-))) Ha lelkivilágodon segít, kérhetek róla pecsétes igazolást! ;-)
- csatlakozva a többiekhez: rólam nem nagyon szokott használható ruha maradni, a gyerekét pedig évszakváltáskor selejtezzük, adjuk tovább! Szóval még pár hét hátravan ;-) Véleményem szerint ez a játék arról szól, ha valami feleslegessé vált, akkor ne a kukába....!!!
- egyszer egy cigányasszony koldult egy kb 3-4 év körüli kislánnyal, hogy a kicsi éhes . Rákérdeztem, hogy enne-e valamit? A kislány bólintott, mire a szomszédos boltba bevittem, kérdeztem, mit enne? Cukros kiflit kért könnyes szemmel. Megvettem neki, meg egy fél literes kakaót. A boltból kilépve "anyuci" kiverte a kislány kezéből a kiflit, és rárivallt, hogy miért nem pénzt kért! No comment!!
- házunk előtt csili-vili autó, "gyűjtögető hölgy" szívbeteg gyerekeknek gyűjt(ezer forint egész számú többszörösét). Sok sikert kívántam és megkérdeztem, hogy hol volt ez az alapítvány amikor az én lányom szívműtéte volt?! Nem tudott rá válaszolni!! További kérdésem, ha ennyire szívén viseli a szívbeteg gyerekeket, miért nem egy kevésbé puccos autóval közlekedik és ennek a fullextrás autó árkülönbözetét adná be az alapítványnak?! Nem teheti, mert a kocsi az alapítványé!!! Rákérdeztem vajon fizetést is kap-e? Válasz: Hát persze, ki csinálná ezt ingyen?! Na ekkor vágtam rá az ajtót!!
totzoli65


Új megtalálások

Bejelentkezés