A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Én ma ebéd után - kb. húsz év után ismét - láttam (pontosabban hallottam) egy részt a Szomszédokból :) Mit ne mondjak, nem lettem nagyobb rajongója :D De persze tudom, régen ez volt, akkor bírtam is... De olyan poénokat, hogy pl. a pilóták hétvégi "Alma szüret"-ről beszélgetnek....?! :D
Jó volt, nekem tetszett!
A Szomszédokat amúgy is bírtam mint sorozatot, így jó kis adás volt.
A Szomszédokat amúgy is bírtam mint sorozatot, így jó kis adás volt.
Az nem derült ki, hogy magpet és Astral, hogyan keveredett bele a műsorba.
Játékvezető
Imént néztem meg milyen lehetőségek vannak a rögzítésre.
Megtaláltam, hogy az MR1 oldal folyamatosan rögzíti az adásait és fel is teszik netre: [link]
Szóval, aki lemaradna róla, itt pótolni fogja tudni.
De ha nem felejtem el, akkor online fogom hallgatni én is.
Winamppal tudjátok ti is megtenni: online MR1
Megtaláltam, hogy az MR1 oldal folyamatosan rögzíti az adásait és fel is teszik netre: [link]
Szóval, aki lemaradna róla, itt pótolni fogja tudni.
De ha nem felejtem el, akkor online fogom hallgatni én is.
Winamppal tudjátok ti is megtenni: online MR1
Előzmény: magpet (#29)
Holnap (szerda) 11:05-kor MR1 Kossuth, "A hely"!
Benne Szomszedok, valamint Astral es en. :)
Benne Szomszedok, valamint Astral es en. :)
Házigazda
Lehet, hogy én vagyok a hunyó ebben az ügyben... Jan. 11-én jártam a helyszínen, és a sok telemugli miatt csak sebtében rejtettem vissza a "ládát", talán egy arasznyival lejjebb, mint ahol találtam. Bocs, ha éppen ez a 20 centi okozott valakinek nehézséget. :-))
Előzmény: Astral (#23)
Fontosság! Games Rádió! :)
A minap Astral társaságában részt vettünke gy rádiós felvételen a helyszínen. A Magyar Rádió (MR1 Kossuth) "A hely" című műsora készített egy összeállítást a Szomszédokról, ennek kapcsán bukkantak a szerkesztők a GPSGames filmes játékára. A helyszínen sétálva beszélgettünk a játékról, a sorozatról, miközben a műsorvezető hölgy és kollégái egy Oregonnal a kézben ügyesen meglelték a dobozt. :)
Az adás 2010. február 3-án szerdán 11:05 perckor lesz az MR1-en. Hallgassátok!
A minap Astral társaságában részt vettünke gy rádiós felvételen a helyszínen. A Magyar Rádió (MR1 Kossuth) "A hely" című műsora készített egy összeállítást a Szomszédokról, ennek kapcsán bukkantak a szerkesztők a GPSGames filmes játékára. A helyszínen sétálva beszélgettünk a játékról, a sorozatról, miközben a műsorvezető hölgy és kollégái egy Oregonnal a kézben ügyesen meglelték a dobozt. :)
Az adás 2010. február 3-án szerdán 11:05 perckor lesz az MR1-en. Hallgassátok!
Házigazda
Nos ma (is) ránéztem a ládára.
(legutóbb én sem találtam meg, és épp írni akartam, hogy elveszett, mikor tótheszter rálelt)
Most én is megtaláltam, de nem azon a helyen ahová elrejtettem, hanem följebb egy sorral. Ott a pikkely nem forgatható, így visszatettem az eredeti helyére. Ha Pupu logját megnézitek, akkor a fekvőbringa pedálja pont a rejtekre mutat.
Jó keresgélést!
(legutóbb én sem találtam meg, és épp írni akartam, hogy elveszett, mikor tótheszter rálelt)
Most én is megtaláltam, de nem azon a helyen ahová elrejtettem, hanem följebb egy sorral. Ott a pikkely nem forgatható, így visszatettem az eredeti helyére. Ha Pupu logját megnézitek, akkor a fekvőbringa pedálja pont a rejtekre mutat.
Jó keresgélést!
Na, most kapok gutaütést!
Épp ma voltam ott, s a leírás alapján, valamit Magpet-tel, Zakany-nyal beszélve is megerősítettem magam, hogy jó helyen járok/jártam.
Astral száma sajnos nem volt meg...
Csak épp az összes "pikkelyt" leszögelve találtam...
Feszegetni meg nem mertem a lakótelep közepén...
Nem baj, úgyis van egy tervem, s meg kell még néznem jobban...
Épp ma voltam ott, s a leírás alapján, valamit Magpet-tel, Zakany-nyal beszélve is megerősítettem magam, hogy jó helyen járok/jártam.
Astral száma sajnos nem volt meg...
Csak épp az összes "pikkelyt" leszögelve találtam...
Feszegetni meg nem mertem a lakótelep közepén...
Nem baj, úgyis van egy tervem, s meg kell még néznem jobban...
Előzmény: Astral (#21)
Bocsánat, hogy csak most reagálok (e-mailban jobban elérhető vagyok). Vasárnap meg fogom nézni hogy mi lett vele, és ha eltűnt pótolni fogom.
És köszönöm az infót.
És köszönöm az infót.
Kérek egy jelszó emailt, vagy a játék jelszó nélkülivé alakítását. Nincs meg ugyanis a doboz.
Moderátor
ma délután dolgom volt arrafelé. (kár, hogy nem reggel mentem, pupu biztosan segített volna.) szóval, szembe állva a lépcsővel a jobb oldalán minden 'pikkely' le van szögezve. vagy rosszul láttam? baloldalán kicsit takartabb, volt mozgatható 'pikkely', de ott persze nem találtam semmit, csak két hungarocell darabot. segítséget szeretnék kérni vagy ide vagy magánba (jeneimargit@yahoo.com).
köszönöm
köszönöm
Nah 35 óra ébrenlét után asszem megyek haza és lefekszem.
Úgyhogy mára a peepshow bezárul. :D
Ha valaki nem boldogul a rejtéssel azért nyugodtan hívhat telefonon nem fogom leharapni a fejét.
Kicsit csalódott vagyok, azt hittem több emberrel találkozhatok személyesen ezen játékkal kapcsolatban, bár az is igaz, hogy fogok én még arra járni, és akkor lesve lesztek megint :D
Üdv. Lenke néni hálószobájából :D
Úgyhogy mára a peepshow bezárul. :D
Ha valaki nem boldogul a rejtéssel azért nyugodtan hívhat telefonon nem fogom leharapni a fejét.
Kicsit csalódott vagyok, azt hittem több emberrel találkozhatok személyesen ezen játékkal kapcsolatban, bár az is igaz, hogy fogok én még arra járni, és akkor lesve lesztek megint :D
Üdv. Lenke néni hálószobájából :D
Ez tényleg nagyon jó! Köszi! :) Az ablak előtt lezuhanó rongybaba a személyes kedvencem, mint a filmes effektek netovábbja! George Lucas sírva jegyzetel. :)
Házigazda
Előzmény: Kyra (#14)
Ezt csakazértis ideteszem, mert zseniális. Azon ifjaknak, akik még nem tudták követni e csodás lakóközösség mindennapjait, íme, egy kis összefoglaló:
[link]
:)))
[link]
Csak Puput tudom idézni:
Idézet
Ám ismét kiderült, hogy hiába kelek korán, ha mások későn fekszenek...
Ha nem jön ki a kedves rejtő, akkor feladom és elkullogok:)))
Odamentem a vak sötétben, és felkapcsolt valami mozgásérzékelős reflektor, bele a pofámba :))! Egész lakótelep láthatott volna, de Astral bátorságot adott :))
Odamentem a vak sötétben, és felkapcsolt valami mozgásérzékelős reflektor, bele a pofámba :))! Egész lakótelep láthatott volna, de Astral bátorságot adott :))
Előzmény: magpet (#10)
Nekem megint csak a 2-es jutott. :) Azért így is mókás volt hajnalban figyelni, hogy valamelyik ablakban nem száll-e be véletlenül Vágási Feri az internetbe. :)
Házigazda
Előzmény: zakany (#9)
Várd meg Puput! :)))))
zakany: gratula!
De azért a Barátok közt helyszíni rejtést azért se fogjuk megcsinálni! :))) (ha valaki esetleg akarná: Wekerle telepen van a ház)
zakany: gratula!
De azért a Barátok közt helyszíni rejtést azért se fogjuk megcsinálni! :))) (ha valaki esetleg akarná: Wekerle telepen van a ház)
Előzmény: Astral (#4)
Már jó ideje nyaggattam zakanyt, hogy meg kéne csinálni a Szomszédok ládát... Hát így járnak azok, akik több hete csak ülnek a dolgon. :)
Zakanyt hívtam az imént, és mondta, hogy elhúz megkeresni. (5 perc kocsival) Szerintem már ott is van... szóval többiek csak így rohanjanak érte :)
Zakanyt hívtam az imént, és mondta, hogy elhúz megkeresni. (5 perc kocsival) Szerintem már ott is van... szóval többiek csak így rohanjanak érte :)