A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Kösz! Írtam neki, de visszadobta a levelet. Remélem olvassa a fórumot is néha!:)
Előzmény: magpet (#23)
Valaki ezt el fogja bírálni? Kicsit macerásnak tűnik nekem az admin ellenőrzi dolog.
Sajnos én nem látok belőle semmit (a korábban elutasított bejegyzést sem), ha te látod, esetleg próbáld meg törölni a korábbit!
Ha nem segít, akkor rendszer-admin segítsége kell. Kinek kell írni, Szg-nek?
Ha nem segít, akkor rendszer-admin segítsége kell. Kinek kell írni, Szg-nek?
Ja, most néztem a korábbi hozzászólásokban, hogy volt egy félresikerült megtalálásod már...
Ez esetben nem tudom, hogy mi a teendő, de rotty, és szg biztosan megoldják majd! :o)
Ez esetben nem tudom, hogy mi a teendő, de rotty, és szg biztosan megoldják majd! :o)
Előzmény: firesanyika (#19)
Szia igen be voltam jelentkezve,de nekem csak "ide" felirat látszik és ha rá kattintok akkor annyi jön elő hogy Rotty még nem fogadta el.
Előzmény: Csigabiga (#18)
Szia találtam egy címert a Perczel u. 4 alatt de nem látszik a megtalálás gomb
Előzmény: rotty (#16)
Én kérek elnézést rosszul olvastam el a leírást.biztos találni fogok szia
Firesanyi! Bocsi a szőrös szívűségért, de a belvárosban szinte minden csatornafedélen rajta van a címer. Ha elfogadnám, értelmét és értékét vesztené a játék! Ahogy a leírásban is szerepel: egyelőre csak épületeken keress!
JAJ, nem olvastam el rendesen a leírást! Bocsánat!
Teljesen jogos! Nyugodtan utasítsd el!
Teljesen jogos! Nyugodtan utasítsd el!
Előzmény: rotty (#12)
Kedves Zakany!
Elfogadnám a francia-emlékművet de a fotóidon nem látszik Pécs címere, szerintem azon nincs is városcímer!
Elfogadnám a francia-emlékművet de a fotóidon nem látszik Pécs címere, szerintem azon nincs is városcímer!
Én küldtem címeres képet, a Zsolnay-kútról!
Tudom, hogy épületről kellene címert fotózni, de mentségemre legyen mondva, mint Debrecenbe lakó, pár éve voltam Pécsen, és valószínű egy darabig nem is megyünk.
Tudom, hogy épületről kellene címert fotózni, de mentségemre legyen mondva, mint Debrecenbe lakó, pár éve voltam Pécsen, és valószínű egy darabig nem is megyünk.
Jóváhagytam, talán most menni fog! Kérlek add meg a koordinátát is, hogy bekerüljön a gpx fájlba!
Köszi az érdeklődésedet a játék iránt!
Köszi az érdeklődésedet a játék iránt!
Lehet, de az első kép után eltünt a lehetőség és csak azt látom, hogy nem bíráltad el, és nem tudok a bejelentéshez visszalépni. ha jóváhagyod talán kiegészítésként fel tudom tenni az épületről is.
Más még nem készített képet, csak a legismertebbet tettem fel én. A második problémát nem értem, egyszerűen a loghoz mellékelt kép feltöltésére gondoltam! (Lehet, hogy annak túl nagy a mérete, azért nem megy fel?)
Előzmény: Bütyök+Zulu (#1)
Ja és egy kép feltöltése után már nem tudok az épületről feltölteni még egyet.
Most vagy nem tett fel más még képet, vagy én nem találom a már megtalált címerek képeit.