A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Megkérem a játék készítőjét gondolja végig ez utóbbi két netkesser hozzászólását :DDD
Jar erte meg egy pont? Szerettem ezt a jatekot! Meg akkor is, ha teljesen szabalytalan modon rollerrel realizaltam. :)
Házigazda
Előzmény: feri60 (#24)
Ládakarbantartás KL pontosításai szerint.
Itt a jó idő, lehet keresgélni!
Itt a jó idő, lehet keresgélni!
Szépen átalakult!
Most egyelőre "postás" a dolog, de ha találok valami jó, s biztos helyet, lehet, hogy átteszem.
Most egyelőre "postás" a dolog, de ha találok valami jó, s biztos helyet, lehet, hogy átteszem.
Előzmény: feri60 (#22)
Tegnap átadták a teljesen felújított, átrendezett Kós Károly teret, a Wekerle közepén. Nagyon ajánlom mindenkinek, szebb, mint valaha.
Képek itt.
Ezzel a játék ismét teljessé vált, a záró pont ismét kereshető.
Szolgálati közlemény:
Brezko, most te következel. Nem lesz egyszerű, lásd az utolsó képet ;)
Képek itt.
Ezzel a játék ismét teljessé vált, a záró pont ismét kereshető.
Szolgálati közlemény:
Brezko, most te következel. Nem lesz egyszerű, lásd az utolsó képet ;)
csak ne előlem zárjanak le bármit.
Vízöntőként nagy bennem a szabadság vágy.
Lehet, hogy ezért nincs még asszony a háznál???
:-)))))))))))
Vízöntőként nagy bennem a szabadság vágy.
Lehet, hogy ezért nincs még asszony a háznál???
Előzmény: feri60 (#19)
Az lehet, hogy a stúdió ott van, de az épület külső képe és a külsős felvételek egy része a Kóson forog. Időnként durván lezárják a környéket.
Előzmény: magpet (#16)
Itt volt valamikor az tény, de legjobb tudomásom szerint már elköltözött innen a stúdió.
Előzmény: magpet (#16)
Nem akarnám rombolni az illúziókat, de a Barbárok Közt igazi háza itt található. :)
Házigazda
Előzmény: feri60 (#12)
Köszi a figyelmeztetést!
Amint tudok (talán már holnap a bíróság után) megnézem.
Amint tudok (talán már holnap a bíróság után) megnézem.
Előzmény: feri60 (#13)
Brezko!
Olvasd el ennek a játéknak a leírását, a ti com-os ládátokat is érinti a tér átépítése.
Olvasd el ennek a játéknak a leírását, a ti com-os ládátokat is érinti a tér átépítése.
Ha már szóba került ez a játék a roller kapcsán, eszembe jutott nekem is valami: nem tudja véletlenül valaki, hogy pontosan melyik az az épület, ami a Barátok közt "háza"? Szeretem nagyon ezt a részt, csak nem nagyon ismerem, egyszer pár éve megtaláltam azt a házat, de múltkor mikor kerestem, már nem emlékeztem hol kéne lennie....
Sikeres volt a suli nevénél más szót vettem alapul...
Tegnap mikor visszanéztem, kiderült, hogy teljesen alaptalanul.
Amit én leolvastam, nem a nevének a 2. szava volt.
Így sikerrel vettem az akadályt.
Jó volt tekeregni bent, hiszen mikor erre járok, ált. célúton vagyok, s csak az útbaeső dolgokat látom.
Igaz mindig máshova, másúton megyek, így nem egy útra vagyok beállítva...
Tegnap mikor visszanéztem, kiderült, hogy teljesen alaptalanul.
Amit én leolvastam, nem a nevének a 2. szava volt.
Így sikerrel vettem az akadályt.
Jó volt tekeregni bent, hiszen mikor erre járok, ált. célúton vagyok, s csak az útbaeső dolgokat látom.
Igaz mindig máshova, másúton megyek, így nem egy útra vagyok beállítva...
Előzmény: feri60 (#9)
Brezkó, örülök, hogy végül sikeresen átverekedted magad az előtted tornyosuló baj-hegyeken. Remélem, végül pozitív élménnyel lettél gazdagabb ;)
Előzmény: apexsek (#8)
Na....
Valami nem stimmel a jelszavammal.
Szerencsére (sajnos???) nem dolgozok holnap, s átnézem őket...
Valami nem stimmel a jelszavammal.
Szerencsére (sajnos???) nem dolgozok holnap, s átnézem őket...
Előzmény: apexsek (#7)
Bevallom, csak azért éltem túl, mert kicsi a forgalom.
A Kós Károly teret leszámítva, simán mentem szembe az egyirányú utcákban.
Hogy is van a mondás?
"A track kötelez!"
:-))))))))))
Hangulatos része a városnak.
Az utcák szabályos elrendezése, s néha hasonlatossága kölcsönöz neki egyfajta lakótelepi, vagy katonás jelleget, mégis kertvárosi rész, érdekes, s szép házakkal, parkokkal.
Ettől Wekerle, a Wekerle...
Egyedi, s sajátságos légköre van.
Jó rajta tekeregni!
A Kós Károly teret leszámítva, simán mentem szembe az egyirányú utcákban.
Hogy is van a mondás?
"A track kötelez!"
:-))))))))))
Hangulatos része a városnak.
Az utcák szabályos elrendezése, s néha hasonlatossága kölcsönöz neki egyfajta lakótelepi, vagy katonás jelleget, mégis kertvárosi rész, érdekes, s szép házakkal, parkokkal.
Ettől Wekerle, a Wekerle...
Egyedi, s sajátságos légköre van.
Jó rajta tekeregni!
Előzmény: magpet (#6)
Harom a magyar igazsag! :)
Es hogy tetszett a Wekerle-kor? Nekem nagyon, igaz hogy rollerrel nyomtam, ami fokozottan extrem. :)
Es hogy tetszett a Wekerle-kor? Nekem nagyon, igaz hogy rollerrel nyomtam, ami fokozottan extrem. :)
Házigazda
Előzmény: apexsek (#5)
Ma bejártam a track-et.
Itthon a gépre töltve érdekes dolgot találtam:
3db track volt a képen!
Épp elkezdtem írni a fórumba, mikor rájöttem miért.
1: az eredeti track
2:a saját track-em
és a 3.? Na, míg erre rájöttem?
3: ugyanabba a file-ba töltöttem le a GPS-ből a track-et, mint ahonnan oda.
Ergo, az 1-es és a 3-as track ugyanaz...
:-))))))))))))
Este, vagy holnap logolom a játékot.
Itthon a gépre töltve érdekes dolgot találtam:
3db track volt a képen!
Épp elkezdtem írni a fórumba, mikor rájöttem miért.
1: az eredeti track
2:a saját track-em
és a 3.? Na, míg erre rájöttem?
3: ugyanabba a file-ba töltöttem le a GPS-ből a track-et, mint ahonnan oda.
Ergo, az 1-es és a 3-as track ugyanaz...
:-))))))))))))
Este, vagy holnap logolom a játékot.
És ha tudnátok, milyen előtörténete van ennek a tekercsnek! A gondolat már egy ideje érlelődött bennem, ez a település szerkezet adja magát egy jó kis trekk-követésre ;)
Először mapszósz alatt terveztem meg az útvonalat, és csak két kör volt. Ahogy jobban belemélyedtem az utcák hálójába, adta magát a négy menet. A cél az első pillanattól egyértelmű volt, vaktában böktem egyet a tér egy olyan pontjára, amely közel van az egyik kapuhoz. A rajthely két tényezőnek köszönhető: az egyik, hogy ott vannak azok a nem túl szép kockaházak, amelyek látványán jobb mielőbb túlesni, a másik a lustaságom, ugyanis ez a rész van legközelebb a lakóhelyemhez ;) Ezután berajzoltam a csigavonalat, és elkezdtem túrni a netet, hogy valami érdekességet is összeszedjek Nektek a telepről.
Egyik ámulatból a másikba estem:
- A rajt azon a területen van, ahol a téglagyár volt, tehát jelképesen ez a pont telep kezdete
- A vaktában belőtt célpont koordinátája hibahatáron belül Wekerle Sándor szobrát találta el.
- A csigavonal érinti a GCWEKE mindhárom pontját,
- fiaim nyelviskolája,
- feleségem egykori iskolája előtt, és
- pár méterre az építkezés közben talált templom romjaitól halad el
És ez mind teljesen véletlen volt!
Eredetileg egy héttel előbb akartam bejelenteni a játékot, de amikor Jani70-el nekiálltunk letekerni a nyomvonalat (hogy azért igazi trekk is legyen), éppen lomtalanítás volt a telepen :( Sokszoknyás asszonyok ültek a lomkupacaikon, ütött-kopott autók cirkáltak lépésben, mindent ellepett az ilyenkor szokásos szemét. Ennek (is ) köszönhető, hogy kétszer is eltértünk a tervezett útvonaltól ;) Rá egy hétre kicsi feleségemmel (a Pupu által hiányolt kerékpáros tündérrel) hajtottuk végig a feladatot.
Most, hogy itt a jó idő, remélem, minden hétvégére akad egy-két látogatója a wekerlei tekercsnek ;)
Először mapszósz alatt terveztem meg az útvonalat, és csak két kör volt. Ahogy jobban belemélyedtem az utcák hálójába, adta magát a négy menet. A cél az első pillanattól egyértelmű volt, vaktában böktem egyet a tér egy olyan pontjára, amely közel van az egyik kapuhoz. A rajthely két tényezőnek köszönhető: az egyik, hogy ott vannak azok a nem túl szép kockaházak, amelyek látványán jobb mielőbb túlesni, a másik a lustaságom, ugyanis ez a rész van legközelebb a lakóhelyemhez ;) Ezután berajzoltam a csigavonalat, és elkezdtem túrni a netet, hogy valami érdekességet is összeszedjek Nektek a telepről.
Egyik ámulatból a másikba estem:
- A rajt azon a területen van, ahol a téglagyár volt, tehát jelképesen ez a pont telep kezdete
- A vaktában belőtt célpont koordinátája hibahatáron belül Wekerle Sándor szobrát találta el.
- A csigavonal érinti a GCWEKE mindhárom pontját,
- fiaim nyelviskolája,
- feleségem egykori iskolája előtt, és
- pár méterre az építkezés közben talált templom romjaitól halad el
És ez mind teljesen véletlen volt!
Eredetileg egy héttel előbb akartam bejelenteni a játékot, de amikor Jani70-el nekiálltunk letekerni a nyomvonalat (hogy azért igazi trekk is legyen), éppen lomtalanítás volt a telepen :( Sokszoknyás asszonyok ültek a lomkupacaikon, ütött-kopott autók cirkáltak lépésben, mindent ellepett az ilyenkor szokásos szemét. Ennek (is ) köszönhető, hogy kétszer is eltértünk a tervezett útvonaltól ;) Rá egy hétre kicsi feleségemmel (a Pupu által hiányolt kerékpáros tündérrel) hajtottuk végig a feladatot.
Most, hogy itt a jó idő, remélem, minden hétvégére akad egy-két látogatója a wekerlei tekercsnek ;)
Nem bizony! Én lenyomtam a Vecsés-Wekerle tekergés-Vecsés kört és mondhatom, nem bántam meg! Csak ajánlatni tudom mindenkinek. Nem vagyok túlzottan oda a multi játékokért, de a Naplás Wherigo és ez is nagyon bejött...Bár az előzőnek még neki kell futni még1x..
Thx Feri, sok ilyet még!
Thx Feri, sok ilyet még!
Előzmény: magpet (#2)
Muszáj itt is megjegyeznem, hogy ez egy nagyon jól kitalált kör, kiváló móka! A Wekerlét azért már ismertem, de ezt a lökött csigavonalat megrollerezni egészen extra élmény volt. Ki ne hagyjátok! :) Na jó, bringával se lehet rossz... :)
Házigazda
Gratulálok Pupunak a 130. piros egyeséhez, és köszönöm, hogy elsőként teljesítette a tekergést! De miért is nem vagyok meglepve?
Amikor Pupu bringára fekszik, olyankor az én házi tündérem még az igazak álmát alussza, és álmában még véletlenül sem pedálozik ;)
Amikor Pupu bringára fekszik, olyankor az én házi tündérem még az igazak álmát alussza, és álmában még véletlenül sem pedálozik ;)