A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
1 |
2 |
Mágnessel el vagyok látva, de a fővárosba nem járok.
Lehet, hogy valahol vidéken indítok egy pót-mágnest, aztán valaki majd elviszi Budapestre.
Lehet, hogy valahol vidéken indítok egy pót-mágnest, aztán valaki majd elviszi Budapestre.
Játékvezető
Előzmény: halaszkiraly (#72)
Nem tudni, hogy Hz megtalálását követő 10 hónapban még valaki kereste-e, vagy sem. Most ketten is érdeklődtek felőle. Körbenézek itthon mágnes-ügyben! :)
Előzmény: ID-24 (#71)
Megszűntre állítottam a játékot.
Van értelme új mágnest indtani?
Van értelme új mágnest indtani?
Játékvezető
Előzmény: halaszkiraly (#70)
Most beszéltem HZ-vel - Ő otthagyta a mágnest... Úgy néz ki, ez elveszett... :((
Előzmény: Toti (#69)
Mi is kerestük ma a mágnest, de nem találtuk sehol a táblán. Most látom, hogy nem csak mi nem találtuk. Remélem nem kelt lába...
Nem találtam a jelzett helyen. Hz mit csinált vele? El is vitte vagy csak logolt?
Újrarejtés megtörtént! Az új koordináta:
N 47°34.422' E 19°03.946'
N 47°34.422' E 19°03.946'
Elvittem mindkét mágnest :)
Új koordináták: N 47° 31.091 E 018° 57.561
A mágnesek a megadott koordináták közelében, a legfölső-1 szinten találhatók, az északi és déli zászlórudakon. Bal kézzel nyúlj ki, fejmagasságban :)
A két mágnes ismét együtt talált új helyet: pozitív, mert szép a kilátás, negatív, mert maradhatott volna szebb is...
Új koordináták: N 47° 31.091 E 018° 57.561
A mágnesek a megadott koordináták közelében, a legfölső-1 szinten találhatók, az északi és déli zászlórudakon. Bal kézzel nyúlj ki, fejmagasságban :)
A két mágnes ismét együtt talált új helyet: pozitív, mert szép a kilátás, negatív, mert maradhatott volna szebb is...
Elvittem, s még ma este újra elrejtettem.
A rejtés helye: az épület bejárata mellett található a levelesláda, melynek jobb oldalán felül, s hátul, a tető alatt (egészen a falikampónál) található a kis mágnes. Az épület koordinátái: N 47 27,273' E 19 7,450'.
A rejtés helye: az épület bejárata mellett található a levelesláda, melynek jobb oldalán felül, s hátul, a tető alatt (egészen a falikampónál) található a kis mágnes. Az épület koordinátái: N 47 27,273' E 19 7,450'.
Elvittem és azonnal újra is rejtettem, de mivel nem volt nálam a leírás, nem tudtam, hogy jelszavas ez a játék, így meg se néztem a mágnest. Legközelebb hétfőn (nov. 3.) járok a rejtés helyén, akkor megnézem és logolok.
Elhoztam. Bocsánatot kérek Omlástól ezért! De figyelmetlen voltam. Csak a cél lebegett a szemeim előtt! :-D
Egy hónapig senki nem kereste, ezért gondoltam áthelyezem. Hamarosan visszaviszem.
Előzmény: Omlás (#49)
Miért hoztad el?
Én elvinném onnan. Pontosan tudom hol van a képen látható hely.
Én elvinném onnan. Pontosan tudom hol van a képen látható hely.
Előzmény: ERNO (#48)
1 hónapos várakozás után elhoztam a mágnest. Ha valaki szeretné megkaparintani, nyugodtan írjon.
A képek alapján GPS nélkül is megtalálható, de hát ez egy GPS-es játék, úgyhogy itt vannak a koordináták is:
N47° 30,343' E019 05,613' 114m
Helyszín a régen szebb napokat látott Millenáris.
N47° 30,343' E019 05,613' 114m
Helyszín a régen szebb napokat látott Millenáris.
Update a geopacal bulirol: Szab elragadta a magnest, hamarosan lesz rejtes.
Házigazda
Elhoztam! Mármint Pupu "GPSGames elvittem" céduláját... merthogy már csak azt találtam. :)
Előzmény: okata (#40)
A mágnest újraindítottam Székesfehérváron. Részletek a játék oldalán.
Játékvezető
Előzmény: ID-24 (#37)
Holnap reggel ezt a mágnest is újraindítom Székesfehérvárról. Reggel 7h után itt lesz megtalálható: 47 09.219 18 26.000
Játékvezető
Előzmény: bolyak (#36)
Pont most akartalak hivni, mert tegnap (30-an) vegre nem felejtettem el elhozni a gps-t es hazafele 1ora korul egy fel orat vizslattam azt az undorito koszos feluljarot. Raadasul ez mar csak az ismetles volt, mert 2napja ejfelkor gps nelkul mar nezegettem egy kicsit.
Előzmény: petika (#35)
Ma arra jártam, megnéztem, és már nincs a mágnes a felüljárón, pedig közel sem volt olyan feltűnő helyen, mint a pozitív mágnes az Ikeánál. Remélem csak továbbvitte valaki és még nem logolt.
Ezeknél a mozgó célpontoknál különösen fontos lenne a WAP-os/PDA-s bejelentés lehetősége. Reggel találtam meg és hoztam el a mágnest, de csak este értem számítógép közelébe, hogy adminisztrálhassam a mozgatást. Egész nap attól féltem, hogy valaki feleslegesen elmegy az előző helyre keresni információ hiányában. Én sem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni, és mást sem akarok ilyen helyzetbe hozni.
Igy van: jelenleg 1 jatek, 1 user, 1 talalat. Tervezunk egy mozgo kategoriat, ahol nem lesz korlat.
Házigazda
Előzmény: ID-24 (#31)
A mágnes új koordinátái:
N 47Ú 26,257'
E 19Ú 13,388'
Sajnos semmilyen regényhős nem jutott eszembe a mágnesről, ezért a jelszóval még gondjaim vannak, így csak itt a fórumon tudtam jelezni a helyváltoztatást.
N 47Ú 26,257'
E 19Ú 13,388'
Sajnos semmilyen regényhős nem jutott eszembe a mágnesről, ezért a jelszóval még gondjaim vannak, így csak itt a fórumon tudtam jelezni a helyváltoztatást.
Ezt szg tudná biztosan megmondani, de nekem úgy tűnik, hogy egy felhasználó csak egy logot tud írni a játékhoz.
Mint a játék indítója én megengedném, hogy egy játékos többször is megtalálja, de a jelenlegi beállítások szerint csak egy pont jár érte.
Mint a játék indítója én megengedném, hogy egy játékos többször is megtalálja, de a jelenlegi beállítások szerint csak egy pont jár érte.
Játékvezető
Előzmény: Mathau (#30)
A mágnes újrarejtve. (elnézést, hogy megint közlekedés, de más jellegű témát a héten már nem tudtunk volna rejteni)
egyébként is: csak azért hoztuk el, mert 3x is az utunkban állt, igazából mi Bp. pozitív érdemeire kívánunk koncentrálni :)
egyébként is: csak azért hoztuk el, mert 3x is az utunkban állt, igazából mi Bp. pozitív érdemeire kívánunk koncentrálni :)
hopp, ide elfelejtettem jelezni:
a ládát ma délután elhoztam, rejtés pénteken!
köszi, hogy otthagytátok :)
a ládát ma délután elhoztam, rejtés pénteken!
köszi, hogy otthagytátok :)
Előzmény: MicsSun (#25)
Plusz keskenyek a sávok, egy kamion mellett életveszély elmenni. Ha baleset van, mentő, tűzoltó, autómentő sem tudja rendesen megközelíteni. Szerintem a világ egyik legelbaltázottabb elkerülője, ha már ilyenre megcsinálták, kicsit többért tisztességeset is lehetett volna, lásd gyáli szakasz.
Előzmény: Mathau (#26)
Milyen megfontolásból?
Álltál már sorba azon az úton?:)
Én elég sokszor, sajnos. Szerintem éppen eléggé negatív, hogy nem tudtak rá még legalább egy sávot, de legalább egy leállósávot tenni és így bármi gixer van beáll az egész...
Álltál már sorba azon az úton?:)
Én elég sokszor, sajnos. Szerintem éppen eléggé negatív, hogy nem tudtak rá még legalább egy sávot, de legalább egy leállósávot tenni és így bármi gixer van beáll az egész...
Előzmény: Szab (#24)
grrr, nagyon akarjátok, hogy elvigyem! mi is elég sokat járunk arra, ugyanis Mics a Nagytétényi útnál dolgozik! szóval vagy M0 felől, vagy Lágymányosin keresztül közelítünk!
tehát csak magpetet tudom idézni:
"Hozzá ne nyúljatok, megindultam! :)"
tehát csak magpetet tudom idézni:
"Hozzá ne nyúljatok, megindultam! :)"
Előzmény: VasG (#22)
Sokat járok arra, eddig fel sem tűnt, hogy a párhuzamos utcának ez a neve is : )
Előzmény: Mathau (#21)
1 |
2 |