A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2011-03-06 08:30:45
Tegnap eltekertem Szentendre felé, majd felmentem Pap-rétnek és utána Visegrádnak.
Az erdőben még hűvös volt, így a leejtőkön azért picit fáztam.
Az utak helyenként tiszták, helyenként fakitermelés utáni ott maradt sár és fadarabkák ékesítik az utat. Pap-rét után pedig volt olyan leejtő, ahol még teljesen hó volt, szóval nem mertem megküldeni a bringát.
Szóval erre számíthat mostanság az, aki meg szeretné tekerni. :)
Szerintem még nem árt várni vele egy picit.
Bacu

2010-07-28 19:46:21
Mivel már nem volt jelszó, így nem üldöztem a jelszórészleteket.
A csúcsládát azért hazafelé megkerestem. Sajnos a tavaszi nagy esőzések megtették hatásukat és a logbook át volt ázva.
A ládát könnyen megtaláltam, mivel semmi se takarta el.

Amúgy nem vágom, hogy aki nem bicajjal teljesíti a kört, az minek logolt bele :) mert hogy olvastam ilyet!
Az útvonal amúgy nagyon tetszett! Bővebb logot majd később irok, mert most muszáj ennem valamit és fürdeni.

megjegyzés: egy kulacs vizzel letekerni elég szívás volt! Szerencsére a kocsiban volt vizem, így visszaérvén egy laza liter lecsúszott.
Bacu

2009-07-04 11:53:56
Istyu, köszönöm a címkék halványuló írásának feljavítását! Ha teljesen elhalványulnak, majd átteszem a játékot "Ellenőrzés nincs" típusúra, hiszen már megvolt a versengés az első teljesítésekért. Jó bringázást mindenkinek! :-)
Pupu

2009-07-02 12:28:20
Csak jelzem szerényen, mindkét doboz a helyén van, és az álcázás is rendben. A dobozok jól bírták az utóbbi napok esőzéseit.
Istyu

2009-05-11 07:51:12
Ugyan nincs miért bocsánatot kérned!

Én még egy kis ággal meg avarral próbáltam jobban álcázni a rejteket...
kovtom

Előzmény: Gabe (#21)
2009-05-10 22:55:49
Bocs, kovtom :)
Gabe

Előzmény: Gabe (#20)
2009-05-10 22:55:01
A kövtom által említett GC-s log:

Tegnap még egész más hely volt tervezve, de sec perc alatt átírtam. És így Dobogókő környéke lett belőle. Olyan helyet keresem amerre még korábban sem jártam. No ez az volt. Sok-sok bringással találkoztunk. Volt akinek elmeséltük ezt a játékot, hallottak róla, de csak érintőlegesen ismerték. A "Pedálozz" dobozra akadtunk először, nem is értettük egészen mi az a "jelszórészlet", s csak utána néztük meg jobban, itt sántít valami. Kell egy másik ládának lennie GC... felirattal. Pár méterrel odébb az is meglett. Oda is ment egy ösvény, az rendesen el volt rejtve, nem úgy mint az első, amely csak úgy ledobva volt a fűben, egy tuskó mellett, mi persze adtunk neki egy kis "rejtést" tuskóban. Remélem nem sokan szidnak majd. Innen "árkon-bokron keresztül" indultunk a Szentkút ládájához.
Gabe

2009-05-04 15:32:29
Sorry, más beosztás szerint dolgozom. Nekem ez lenne az alkalmas. Hétvégén rendszerint nem érek rá...

Azért nem, mert tudom, hogy vannak itt nálam combosabb bringások is, és nekik akartam hagyni az elsőség örömét. Például Ládafia nagyon megérdemelte. Persze, ha hétvégén nem ment volna rá senki, akkor is megszereztem volna ma, de most lett két új, amit így még elhappoltam.
Omlás

2009-05-04 10:50:24
Miért nem gyúrtál rá az első helyre?
Amúgy tényleg ilyen őrült időpontot, mint kedd! :) Szinte mindenki dolgozik...
Bacu

Előzmény: Omlás (#15)
2009-05-04 10:40:51
Inkább szombat vagy vasárnap??
kovtom

Előzmény: Omlás (#15)
2009-05-04 07:24:04
A bringa osszsulyaval nincs semmi baj... :)
magpet
Házigazda

Előzmény: Bacu (#13)
2009-05-03 23:05:46
Most, hogy már van első megtaláló, kedden lezúzom. Ki jön még?
Omlás

2009-05-03 22:40:31
Ha már arra jártok, ezt se hagyjátok ki - elég közel lesz :)
Gabe

2009-05-03 22:07:36
Szólj ha mész, szívesen becsatlakozom! Persze csak akkor ha nem veszed elő a 6 kilós összsúlyú karbonszálas hegyigépedet, amivel 2,5 óra alatt akarod letudni a távot ;)
Bacu

Előzmény: magpet (#11)
2009-05-03 21:43:18
Nekem is nagyjából egész napos volt. 1/2 10-kor indultam, és 6 órakor érkeztem.
Ládafia

Előzmény: magpet (#11)
2009-05-03 21:32:24
Egész napos programra készülök... :)
magpet
Házigazda

Előzmény: Ládafia (#9)
2009-05-03 21:32:15
Szinte végig tökéletes, sima aszfalt. Az egész távon talán néhány száz méteren van valamilyen felhordás. Minden várakozásomat felülmúlta az útminőség...
Ládafia

Előzmény: kovtom (#5)
2009-05-03 21:30:35
Köszönöm a gratulációt, függetlenül az "elkövetés" idejétől, remek élményt ígérhetek minden megtalálónak!
Ládafia

Előzmény: magpet (#8)
2009-05-03 21:25:13
Gratulálok, Ládafia! Ez egy szép pirosegyes, rendes teljesítménnyel! Így már biztosan nem leszek első. :)
magpet
Házigazda

2009-05-03 21:15:15
Úgy tudom, aszfalt és murvás, keményre döngölt erdészeti utak váltakoznak. Komoly terepgumira nem nagyon lesz szükség. Ha mégis, akkro én kérek elnézést... :)
magpet
Házigazda

2009-05-03 20:47:33
Képeket elnézve szerintem nem lesz szükséges. Ahogy látom az ővéiken is normál, aszfaltra való gumik vannak feltéve.
Bacu

2009-05-03 20:44:55
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy a felhordott murva és a többi szennyeződéstől eltekintve aszfaltos a útvonal végig?
(Csak, hogy milyen gumit tegyek a montira :-)

Üdv:
Kovtom
kovtom

2009-05-01 21:09:07
Tyüüüü ez jól hangzik! Már várom, hogy elkészüljön az új bicóm, aztán szívesen lecombozom valakivel.
Börzsönyben van még egy hasonlóan jó kis bicós túra, ami már megvan. Viszont ha többen megyünk, akkor szívesen legyűröm ismét.
Előre is gratulálok a készítőknek! A képek alapján nagyon jól hangzik a dolog.
Bacu

2009-05-01 19:34:13
Ezt jól megírtuk egyszerre. :) A segítséget csak a GPX-szel kapcsolatban merek vállalni, senki helyett nem tekerem le a távot! :)
magpet
Házigazda

Előzmény: Pupu (#1)
2009-05-01 19:33:12
Pupuval egyeztetve kicsit igazítottunk a GPX-en: benne a nyomvonal (500 pont alá egyszerűsítve, így minden készüléken gond nélkül használható), valamint a jelszó- és láda-pontok. A pontok megjegyzés mezőjébe bekerült a jelszóhordozóra utaló segítség, valamint a pontok 200m-es közelség-riasztást (proximity) is kaptak. Ez hasznos lehet, mikor vadul gurulsz a lejtőn, és nem szeretnél elsuhanni a pont mellett, majd vissza a lejtő aljáról. :)
Sok sikert a bátor vállalkozóknak! Magam is szívesen mennék, de önkritikusan meg kell jegyeznem, hogy egy kis edzés még kell hozzá. Lehet, hogy le tudnám nyomni, de nem akarom a felétől gyűlölni... :)
magpet
Házigazda

2009-05-01 19:31:34
Ma megcsináltam a játékot, de egyes technikai furfangok (látszódjanak az ellenőrző pontok is a tracklogon, legyen közkeletű formátumban a nyomvonal stb.) legalább annyira meghaladják szellemi képességeimet, mint egy plázacica kondicióját e túra végigbiciklizése. Ezért magpetet kértem meg a játékleírás megfésülésére, aki ezt meg is tette -- köszönöm szépen!

Május 2.-án elutazom külföldre 12.-ig. Ezért nem állhatok a játékosok rendelkezésére, ha kérdésük van. Kérlek, forduljatok magpethez, aki készséggel vállalta a bábáskodást.
Pupu

Bejelentkezés

Akciós
GARMIN Oregon 450
84 900 Ft.