A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
1 |
2 |
Az új hely: Szabadság híd. A déli oldalon a közepénél. Hajolj ki a korláton és eléred!
N 47° 29,141'
E019° 03,300'
Köszönjük a játékot! Hajrá!
N 47° 29,141'
E019° 03,300'
Köszönjük a játékot! Hajrá!
Bizony. Zferkéék csak rábeszéltek egy közös találatra. Utána mi hoztuk tovább. Rejtés holnap várható. Megígértük, így próbáljuk szép helyre vinni!
Előzmény: Aleph_Rita (#91)
Ma teljesítménytúrán érintettük a kilátót is, ránéztünk az oszlopokra, de nem láttuk a mágnest! Mondjuk csak a kilátóhoz legközelebbi 2 szélsőt vizsgáltuk.
Előzmény: Dr.Lada (#87)
Új helye:
2012 01 14.-én elrejtettem egy talán sokak számára pozitív helyre a János hegyi Erzsébet kilátóhoz. Épp a tetejéről néztem a naplementét, mesés volt.:-)
A pontos koo:
Szélesség N 47° 31,082'
Hosszúság E 18° 57,563'
Magasság: 526 m
A lánckorlát oszlopán alul van a kőfal felőli oldalon, ez a szélső oszlop.
Nem kell bemenni a kilátóba, így akár éjjel is kereshető mikor a kilátó zárva, de ha nyitva nem érdemes kihagyni a panorámát.
2012 01 14.-én elrejtettem egy talán sokak számára pozitív helyre a János hegyi Erzsébet kilátóhoz. Épp a tetejéről néztem a naplementét, mesés volt.:-)
A pontos koo:
Szélesség N 47° 31,082'
Hosszúság E 18° 57,563'
Magasság: 526 m
A lánckorlát oszlopán alul van a kőfal felőli oldalon, ez a szélső oszlop.
Nem kell bemenni a kilátóba, így akár éjjel is kereshető mikor a kilátó zárva, de ha nyitva nem érdemes kihagyni a panorámát.
Ha elhoztátok, akkor érdemes most logolni, ahol megemlíthetitek ezt a tényt.
Amikor kihelyezitek a mágnest, akkor bővíthetitek a logot (és a fórumot is) az új adatokkal.
Amikor kihelyezitek a mágnest, akkor bővíthetitek a logot (és a fórumot is) az új adatokkal.
Játékvezető
Előzmény: Kecske (#81)
Csak most látom, hogy tegnap elsétáltunk mellette. Nem tudtuk, hogy ott jár. :-)
A ládát elhoztuk a Városligetből. Néhány napon belül új helyre kerül.
A magnest elrejtettem a Vajdahunyad-var DK-i sarkanal, Lugosi Béla mellszobratol par meterre, egy kerek vasmicsoda aljara a N47 30.871' E019 05.003' ponton. Hogy miert ide? Mert nagyon jo emlek kotodik ehhez a helyhez!
Előzmény: halaszkiraly (#77)
OK. Így már értem.
Majd, kérlek, írd be ide is, amikor újból kereshető
Köszi!
Majd, kérlek, írd be ide is, amikor újból kereshető
Köszi!
Játékvezető
Előzmény: Kata_es_Tomi (#75)
igazabol meg nincs is ujrarejtve...
csak ulok itt, es hulyesegeket irogatok...
Szoval, majd' egy evet pihent a magnes a kopaszibgat csucsken, ahova totheszter rejtette. O megadta a koordinatat, megis a jatek fejleceben, egeszen a megtalallasunkig a budai hegyekre mutatott a terkep.
szoval, ujrarejtes (terveink szerint) hamarosan. Koszi
csak ulok itt, es hulyesegeket irogatok...
Szoval, majd' egy evet pihent a magnes a kopaszibgat csucsken, ahova totheszter rejtette. O megadta a koordinatat, megis a jatek fejleceben, egeszen a megtalallasunkig a budai hegyekre mutatott a terkep.
szoval, ujrarejtes (terveink szerint) hamarosan. Koszi
Előzmény: ID-24 (#74)
Kata_es_Tomi!
Örülök, hogy újrarejtettétek a mágnest, de egy koo-t jó lenne megadni, mert különben nehéz lesz ismét megtalálni. :-)
Örülök, hogy újrarejtettétek a mágnest, de egy koo-t jó lenne megadni, mert különben nehéz lesz ismét megtalálni. :-)
Játékvezető
Megkértem e-mailben kivancsifancsit, módosítsa megfelelően a saját logját. Az elég magasan van. De még nem reagált, nyilván strandolnak valahol :)
Előzmény: ID-24 (#72)
Tehát már volt egyszer nálad a mágnes.
Azért nem láttalak a log-lista elején.
Egyébként nem lényeges, mert azt hiszem valaki már elvitte mind a kettőt, de még a jelszó megfejtésén dolgozik. :))
Azért nem láttalak a log-lista elején.
Egyébként nem lényeges, mert azt hiszem valaki már elvitte mind a kettőt, de még a jelszó megfejtésén dolgozik. :))
Játékvezető
Előzmény: Gabe (#70)
Elvittem mindkét mágnest :)
Új koordináták: N 47° 31.091 E 018° 57.561
A mágnesek a megadott koordináták közelében, a legfölső-1 szinten találhatók, az északi és déli zászlórudakon. Bal kézzel nyúlj ki, fejmagasságban :)
A két mágnes ismét együtt talált új helyet: pozitív, mert szép a kilátás, negatív, mert maradhatott volna szebb is...
Új koordináták: N 47° 31.091 E 018° 57.561
A mágnesek a megadott koordináták közelében, a legfölső-1 szinten találhatók, az északi és déli zászlórudakon. Bal kézzel nyúlj ki, fejmagasságban :)
A két mágnes ismét együtt talált új helyet: pozitív, mert szép a kilátás, negatív, mert maradhatott volna szebb is...
Ha megtaláltad, akkor tudod a jelszót. Ha tudod a jelszót, akkor logolhatsz is.
Játékvezető
Előzmény: pörsing (#66)
Igen velük én is találkoztam :D
Ezek szerint vagy egy hónapja nem kereste senki, és ma többek elől hoztam el?
(Igaz mi is ketten voltunk, de Egér lány, és nem Garmin Oregon volt nálunk)
Ezek szerint vagy egy hónapja nem kereste senki, és ma többek elől hoztam el?
(Igaz mi is ketten voltunk, de Egér lány, és nem Garmin Oregon volt nálunk)
Előzmény: licuxd (#60)
Hehe, már vagy negyedórája ácsorogtam a kilátóban, várva hogy végre tiszta legyen a levegő, mikor látom, érkezik két úriember, egyik a kezében egy Garmin Oreganot tart. Mondom magamban, itt háború lesz. Aztán hánytam-vetettem, és inkább gyorsan zsebrevágva a magam árulkodó jelét, elsompolyogtam, ne rontsam el szegények örömét, ha már ennyit gyalogoltak. Gratulálok :)
Lyukra futottam. Vasárnap kerestem de már nem volt ott. Ma már láttam a neten hogy Hz elhozta.
Moderátor
A mágnes pillanatnyilag nálam pihen - és hamarosan új helyre költözik :)
Mivel egy megtalálás logja nem hozza fel a felszínre egy hosszabb ideig miattam nem játszható játékot, ezzel a fórumos bejegyzéssel szeretném felkelteni a figyelmet, egyben elnézést kérve a rejtőtől a késedelmes újrarejtésért.
Nekem a gyermekeim jutottak először eszembe, mint a legpozitívabb az életemben. A mágnest a fiammal, Mátéval cserkésztük be és a kislányomról, Dorkáról
[link]
elnevezett ládától nem messze, a "Szentháromság" jegyében helyeztem el.
Egyéb infókért lásd a játék adatlapját!
[link]
elnevezett ládától nem messze, a "Szentháromság" jegyében helyeztem el.
Egyéb infókért lásd a játék adatlapját!
Már nem olvashatod. :))
Töröltem az előző pontokat, mert így nem lehetett megállapítani, hogy most éppen hol van a mágnes.
Töröltem az előző pontokat, mert így nem lehetett megállapítani, hogy most éppen hol van a mágnes.
Játékvezető
Előzmény: Csigabiga (#50)
Az uldalon ezt olvasom: "A .gpx-ben és a térképen láthatók az eddig érintett pontok."
Nekem a térképen csak a legutolsó rejtés jelenik meg, a korábbiakat nem látom.
gpx-et most nem tudok nézni...
Nekem a térképen csak a legutolsó rejtés jelenik meg, a korábbiakat nem látom.
gpx-et most nem tudok nézni...
Elhoztam! (Nem kellett hozzá GPS :o) )
Rejtés hamarosan, valahol Zuglóban...
Rejtés hamarosan, valahol Zuglóban...
47fok 29,993 / 19fok 02,836
tettem volna képet is, de az nem megy...
tettem volna képet is, de az nem megy...
Ha holnap még ott lesz, akkor lehet, hogy rámozdulok - akkor tudok segíteni (remélem) . :o)
Előzmény: Pilis50 (#43)
Este még azt hittem (hinni a Templomban kell), hogy . . . de azután fel lettem világosítva, hogy találjam ki a jelszót, de én már ott (akkor) áttettem a kifelévégre (elösször én is itt kerestem). Az előttem rejtő álláspontja szerint ide igazán nem kell koo. de ha valaki igényli, akkor van. A megtaláláshoz a jelszót meg 'majdcsak kisilabizálom, (vagy megkérlek segíts..:-))
Előzmény: Csigabiga (#42)
1 |
2 |