A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
A jelszóról sajnos megfeledkeztem, az akku is lemerült csak 2 kép készült. Tegnap jártam arra, volt a házadnál valami Red Bull rendezvény.
A Pokoli Toronynál hajléktalanok tanyáznak a doboz közelében, így a szag miatt azt is csak röviden kerestem (nem is lett meg). Lehet járok majd még erre, érdekes hogy a legnagyobb fiam Pécsre jött egyetemre, majdnem abban a házban talált albérletet (a Magasház közelében) ahol 20 éve mint pocaklakó már járt :-)
A Pokoli Toronynál hajléktalanok tanyáznak a doboz közelében, így a szag miatt azt is csak röviden kerestem (nem is lett meg). Lehet járok majd még erre, érdekes hogy a legnagyobb fiam Pécsre jött egyetemre, majdnem abban a házban talált albérletet (a Magasház közelében) ahol 20 éve mint pocaklakó már járt :-)
Hoppá!
Elismerésemet kell kifejezni. Néhány játékossal ellentétben, Te figyelembe veszed a kérésemet.
Köszönöm.
Elismerésemet kell kifejezni. Néhány játékossal ellentétben, Te figyelembe veszed a kérésemet.
Köszönöm.
Játékvezető
Előzmény: Levin (#12)
Helló Fairy!
Azért nem logolok még mert a játékszabály szerint fényképezni is kell. Úgyhogy majd legközelebb.
Azért nem logolok még mert a játékszabály szerint fényképezni is kell. Úgyhogy majd legközelebb.
Előzmény: Fairy (#11)
Köszönöm szépen. És köszönöm Old Eye biztatását a rajtnál, jótanácsait féltávnál. Valamint Attibati türelmét, aki Pilis-nyeregtől Kesztölcig hajlandó volt az én tempómban jönni, ahelyett, hogy a saját, pörgősebb ütemében haladt volna :-)))
Előzmény: Vadi (#10)
annyit lehet egyhuzamban futásra bevállalni (és szenvedés nélkül teljesíteni), amennyi az illető heti futóadagja.
No, akkor itt lehet a baj: olyanom nekem nincs...
Idén a Kinizsi előtti napig összesen kb. 15 km-t futottam és bő hetvenet túráztam (Mátrabérc+ GPSGames). Ezt leosztva az eltelt 21 héttel, statisztikailag elhanyagolható mennyiséget kapunk, amely nagyjából megegyezik a nevezési és a rajthely távolságával :-)))
No, akkor itt lehet a baj: olyanom nekem nincs...
Idén a Kinizsi előtti napig összesen kb. 15 km-t futottam és bő hetvenet túráztam (Mátrabérc+ GPSGames). Ezt leosztva az eltelt 21 héttel, statisztikailag elhanyagolható mennyiséget kapunk, amely nagyjából megegyezik a nevezési és a rajthely távolságával :-)))
Előzmény: Pupu (#8)
A Kinizsi 100-at egyszer futottam végig (nevem nem szerepel a hivatalos teljesítők között, mert elfoglaltság miatt a rendezvény után egy héttel hajtottam végig, 15 óra alatt). Normál edzőcipőt és zoknit használtam. A cipő Péliföldi Szentkeresztnél kilehelte lelkét, ott váltottam, de nem lett belőle baj.
Szintén egyszer futottam le a BEAC Maxit (110 km), edzőcipőben, normál zoknival. 15 óra lett, évekig csúcs maradt. Normál edzőcipő és zokni.
Aszfalton az 1988-as Magyar Szupermaratoni Bajnokságon futottam 100 km-t (20 kör a Hungaroringen, és utána Gödöllőig, 9 óra 36 perc). Edzőcipő, normál zokni.
Nem tapasztaltam olyat, hogy minél hosszabb a táv, annál vastagabb zokni kéne. Inkább a láb hozzáedzése számít. Személyes megfigyelésem szerint annyit lehet egyhuzamban futásra bevállalni (és szenvedés nélkül teljesíteni), amennyi az illető heti futóadagja. Maratonihoz heti 40-et kell rutinszerűen, hosszabb ideig teljesíteni, 100-ashoz 100-at. Ugyanez érvényes az egyéb testrészek kidörzsölődésére is (mellbimbó, felkar a trikó- és comb a nadrág szegélyénél).
Szintén egyszer futottam le a BEAC Maxit (110 km), edzőcipőben, normál zoknival. 15 óra lett, évekig csúcs maradt. Normál edzőcipő és zokni.
Aszfalton az 1988-as Magyar Szupermaratoni Bajnokságon futottam 100 km-t (20 kör a Hungaroringen, és utána Gödöllőig, 9 óra 36 perc). Edzőcipő, normál zokni.
Nem tapasztaltam olyat, hogy minél hosszabb a táv, annál vastagabb zokni kéne. Inkább a láb hozzáedzése számít. Személyes megfigyelésem szerint annyit lehet egyhuzamban futásra bevállalni (és szenvedés nélkül teljesíteni), amennyi az illető heti futóadagja. Maratonihoz heti 40-et kell rutinszerűen, hosszabb ideig teljesíteni, 100-ashoz 100-at. Ugyanez érvényes az egyéb testrészek kidörzsölődésére is (mellbimbó, felkar a trikó- és comb a nadrág szegélyénél).
Előzmény: ID-24 (#2)
Érdekes, nekem is a vastag "túrazokni" fedőnevű darabok törik és varázsolnak általában hosszú távon mindenféle hólyagokat a lábamra. Az egyszerűbb, vékonyabb "teniszzokni" fedőnevű darabokkal meg lesétálok a térképről is.
Előzmény: zakany (#5)
Követem a példádat és átválogatom a készletet. Ugyanaz a pár zokni Mátrabércen megfelelt, tehát a 0-60 kategóriába esik. A brutálvastag meg mehet az 50-150 csoportba.
Előzmény: Togo (#4)
Én meg nem értek ehhez, de jól megszívtam múltkor..
Rendes vastag zoknit vettem fel bakancshoz, és 20 km séta után úgy felhólyagosodott a lábam, azt hittem meghalok..
Míg sétáltam, semmit nem éreztem, csak mikor levettem a cipőt!
Fel sem tűnt hogy egy apró gyűrődés volt a zoknin.. ez okozta a halálom:)
Rendes vastag zoknit vettem fel bakancshoz, és 20 km séta után úgy felhólyagosodott a lábam, azt hittem meghalok..
Míg sétáltam, semmit nem éreztem, csak mikor levettem a cipőt!
Fel sem tűnt hogy egy apró gyűrődés volt a zoknin.. ez okozta a halálom:)
Előzmény: Togo (#4)
Én is a zoknira szavaznék. Ugyan az a láb ugyan abban a bakancsban egyik féle zokniban feltörik, másikban nem. Szinte már szelektálok, hogy rövid távú zokni, hosszú távú zokni. :)
Előzmény: Fairy (#3)
Magam is meglepődem egy kicsit :-))
Talán az lehet az oka, hogy nem túracipőben mentem, hanem sima futócipőben (Asics Gel Radience), viszonylag vékony futózoknival. Lehetséges, hogy ezt nem 100 km-re találták ki?
Tavaly júliusban mentem egy huzamban 105 km-t a Zemplénben Salomon-ban (Solaris 2 Mid GTX) és baromi vastag zokniban - másnap meg simán végig-műemlékeztem Sárospatakot és Sátoraljaújhelyt. Talán a zokni a kulcs? Ezt csak a nálam rutinosabbak tudnák megmondani...
Talán az lehet az oka, hogy nem túracipőben mentem, hanem sima futócipőben (Asics Gel Radience), viszonylag vékony futózoknival. Lehetséges, hogy ezt nem 100 km-re találták ki?
Tavaly júliusban mentem egy huzamban 105 km-t a Zemplénben Salomon-ban (Solaris 2 Mid GTX) és baromi vastag zokniban - másnap meg simán végig-műemlékeztem Sárospatakot és Sátoraljaújhelyt. Talán a zokni a kulcs? Ezt csak a nálam rutinosabbak tudnák megmondani...
Előzmény: ID-24 (#2)
Fairy!
Hogy sikerült ennyire tönkretenni a lábad?
Ismerve "munkásságod", tudom, hogy egy kis gyaloglás neked nem akadály. Ezek szerint 100km ilyen nagy távolság?
Én talán még 40km-t sem gyalogoltam egyhuzamban, ezért nem tudom megítélni.
Érdekelne más nagy gyaloglók tapasztalata is. Például Csuhás, Pupu ...
Éppen most olvasok egy könyvet az alaszkai aranylázról (ami mellesleg kanadai volt), és abban szörnyű körülmények között ezer kilométereket gyalogoltak hatalmas terhet cipelve. Nekik hogy nézhetett ki a lábuk, testük?
Hogy sikerült ennyire tönkretenni a lábad?
Ismerve "munkásságod", tudom, hogy egy kis gyaloglás neked nem akadály. Ezek szerint 100km ilyen nagy távolság?
Én talán még 40km-t sem gyalogoltam egyhuzamban, ezért nem tudom megítélni.
Érdekelne más nagy gyaloglók tapasztalata is. Például Csuhás, Pupu ...
Éppen most olvasok egy könyvet az alaszkai aranylázról (ami mellesleg kanadai volt), és abban szörnyű körülmények között ezer kilométereket gyalogoltak hatalmas terhet cipelve. Nekik hogy nézhetett ki a lábuk, testük?
Játékvezető
Ez jó messze van jelenleg, talán egy közös Pécs környéki buli alkalmával összejön...
:-)))))
:-)))))