A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Nagyon helyes, én is így tettem. Legutóbb majdnem pont két hónapja: igazán szép és különleges táj ez a rakás bazaltkupac, előttük egy hatalmas tócsával, mögöttük meg kisebb-nagyobb gödrökkel. A hegyek lábain tőkék sorakoznak, oldalain vaskos "orgona-sípok". Tetejükön meg néhol egy-egy kereszt, amelynek felkereséséhez éppen a Szegedy Róza ház felett parkoltam, majd a piros sávon fel-, a kék sávon (majd kicsit a P3-ön) meg lehaladtam. Akinek van 40-60 szabad perce, annak érdemes ezzel kiegészítenie a Borospince játék teljesítését.
Előzmény: Omlás (#1)
Bár már én is jártam a helyszínen, sőt jó eséllyel van olyan fotóm ami a helyszínen készült, mégsem fogom megnézni... Csakúgy, mint Tihanyban.
Hogy Büfés meghívásának - és a játékban is megadott felkérésnek ("Egy borospincéhez szeretnék invitálni mindenkit.")- eleget tegyek, el fogok oda menni, és így fogom megszerezni a jelszót...
Hogy Büfés meghívásának - és a játékban is megadott felkérésnek ("Egy borospincéhez szeretnék invitálni mindenkit.")- eleget tegyek, el fogok oda menni, és így fogom megszerezni a jelszót...