A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Basszus, én elmentem mellette oda-vissza is...
Láttam már régebben a játékot, de fals infóim voltak a túra kezdetéről, s hírtelen kellett feltöltenem a GPS-eket.
A games-es leírásokra nem volt időm, így ezeket ki is hagytam...
:-(((((((((
Láttam már régebben a játékot, de fals infóim voltak a túra kezdetéről, s hírtelen kellett feltöltenem a GPS-eket.
A games-es leírásokra nem volt időm, így ezeket ki is hagytam...
:-(((((((((
Szóval akkor ház... nem gondoltam volna! Azért az ablakok száma egy kicsit kevésnek tűnik.
Amit en hallottam - C.-tol ered -, hogy ez egy "atombunker". Bar ok a sportegyesuletben "BCF"-kent emlegettek
Infó:
(B.szottnagy CementFoci).
Kérem szépen ez nem labda! Semmi köze a focihoz..
Azt hiszem három van az országban belőle.. nincs most türelmem végigolvasni minden cikket..
Ebben találtam róla, aki nem hisz nekem:)
"lakóháznak épült. Egy helyi mérnök, feltaláló fejéből pattant ki a különleges építmény ötlete, mely azonkívül, hogy látványával felhívja magára a figyelmet, a természeti csapásoknak is ellenáll."
[link]
Azt hiszem három van az országban belőle.. nincs most türelmem végigolvasni minden cikket..
Ebben találtam róla, aki nem hisz nekem:)
"lakóháznak épült. Egy helyi mérnök, feltaláló fejéből pattant ki a különleges építmény ötlete, mely azonkívül, hogy látványával felhívja magára a figyelmet, a természeti csapásoknak is ellenáll."
[link]
Kíváncsi vagyok - ha megtudjátok, miért született ez a focilabda, majd meséljétek el!