A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Nos ha legalább a papírról tudsz fotót akkor elfogadom. De legközelebb legalább a telefonoddal kattints egyet amolyan Hz stílusban :-)
Moderátor
Előzmény: Bacu (#10)
Mindig elfelejtek képet készíttetni magamról véradás közben :)
Viszont igazolást kértem munkahelyem miatt.
Ma a Pólus Centerben volt kis dolgom, és láttam lehet vért adni, így adtam is :)
Igazolást is tudok róla mutatni, illetve holnapi DDRKT-n a karomat is meg tudom mutatni :)
Kell a pont :DDD
Kedves Csuhás! Mit javasolsz a véradásos játék találatának megszerzésére? :)
Viszont igazolást kértem munkahelyem miatt.
Ma a Pólus Centerben volt kis dolgom, és láttam lehet vért adni, így adtam is :)
Igazolást is tudok róla mutatni, illetve holnapi DDRKT-n a karomat is meg tudom mutatni :)
Kell a pont :DDD
Kedves Csuhás! Mit javasolsz a véradásos játék találatának megszerzésére? :)
Most láttam a tévében, ma Pécsen a Centrum elött nosztalgia véradás lesz sörrel, virslivel. (Meg persze az étkezési utalvány.) Én sajnos rettegek a tütöl, ugyhogy sajnálom, de még sosem adtam vért..
Én '97 óta rendszeres véradó voltam, egészen 2007-ig. Még a gimiben, igazolt hiányzás ellenében kezdtem, de volt olyan is, hogy a számelmélet ZH-t lehetett kiváltani vele. 2007 óta gyakran utazom olyan országokba, amik 3 évre kizárnak a véradásból. Legutóbb 2 hete jöttem haza egy ilyen helyről, úgyhogy kezdhetem előről a számolást...
Csuhás, nem lehetne hogy megkapjuk a sört, hamár a pontot nem?! ;)
Csuhás, nem lehetne hogy megkapjuk a sört, hamár a pontot nem?! ;)
Személy szerint, anno gyerekként kezdtem adni vért, bár akkor csak vizsgálati okokból.
Egy új, német kullancsoltás magyarországi tesztjéhez kellett.
Eredetileg 5 vérvétel, s 3 oltásból állt, de mikor lejárt a dolog, kérdezte az orvosnő, hogy hamár ilyen rendesen jártunk eddig, nincs-e kedvünk visszajárnunk még időnként vérmintavételre.
A plusz teszt arra vonatkozott volna, hogy a védettség az utolsó oltás után hogy alakul?
Kialakul egy majdnem végleges védettség, vagy hosszabb-rövidebb idő alatt elkezd-e csökkenni?
Na, ebből nem tudtunk meg semmit, mert mindig csak az ápolónő (ápolólány) volt ott.
Mondjuk nem bántam meg, mert elég szemrevaló volt, s fiatal...
:-)))))))))))
Tényleges véradás:
A suli, ahova esti gimibe jártam, többször is adott helyet véradásnak.
Mondjuk a legfőbb motiváció az utána kapott csoki volt...
:-)))))))))
Később elhagytam a TB kártyámat (már jó pár éve, s azóta még nem volt rá érkezésem, hogy pótoljam...), s már nem adhattam vért, csak az egyik kijáró kórháznak, mert az ő rendszerükbe bekerülvén, elég volt csak a személyi az igazoláshoz.
A többiek sajnálkozva bár, de elküldtek...
Egy új, német kullancsoltás magyarországi tesztjéhez kellett.
Eredetileg 5 vérvétel, s 3 oltásból állt, de mikor lejárt a dolog, kérdezte az orvosnő, hogy hamár ilyen rendesen jártunk eddig, nincs-e kedvünk visszajárnunk még időnként vérmintavételre.
A plusz teszt arra vonatkozott volna, hogy a védettség az utolsó oltás után hogy alakul?
Kialakul egy majdnem végleges védettség, vagy hosszabb-rövidebb idő alatt elkezd-e csökkenni?
Na, ebből nem tudtunk meg semmit, mert mindig csak az ápolónő (ápolólány) volt ott.
Mondjuk nem bántam meg, mert elég szemrevaló volt, s fiatal...
:-)))))))))))
Tényleges véradás:
A suli, ahova esti gimibe jártam, többször is adott helyet véradásnak.
Mondjuk a legfőbb motiváció az utána kapott csoki volt...
:-)))))))))
Később elhagytam a TB kártyámat (már jó pár éve, s azóta még nem volt rá érkezésem, hogy pótoljam...), s már nem adhattam vért, csak az egyik kijáró kórháznak, mert az ő rendszerükbe bekerülvén, elég volt csak a személyi az igazoláshoz.
A többiek sajnálkozva bár, de elküldtek...
Több éve sokáig adtam vért! Azonban legutóbb eléggé megjártam a Véradóval, írtam is róla egy blogot. Elment tőle a kedvem, így én többet nem adok vért! Nem kívánnám mégegyszer azt átélni![link]
Hát, ez teljesítve lesz. Majd. Mivel szabályozva vagyon, milyen időközönként lehet ezt.
Szerettem a régi véradások hangulatát. Nagy tömegben főzött virsli, ötliteres befőttesüveges mustár, kétkilós kenyér végét elkunyeráltam, és örömmel vettem a dobozos Borsodit is.
Most meg..? Félliteres flakonos víz, kajajegy... Oda a hangulat. :(
Szerettem a régi véradások hangulatát. Nagy tömegben főzött virsli, ötliteres befőttesüveges mustár, kétkilós kenyér végét elkunyeráltam, és örömmel vettem a dobozos Borsodit is.
Most meg..? Félliteres flakonos víz, kajajegy... Oda a hangulat. :(
Van rengeteg egyéb játék, szeretném ezt az új véradások ösztönzésére megtartani. Tudom hogy ezzel kizárlak Téged is, illetve még néhány olyan embert akik valamilyen okból nem adhatnak vért. Bocsánat!
Moderátor
Előzmény: Pupu (#2)
Én is próbálkoztam, de sajnos kizáró oknak minősült, hogy a nagy verseny folyamán megittam két sört. Kizárólag védőitalként. :)
Sajnos nem lehet az enyém... Tavaly június 18.-án hívott egy barátom felesége, hogy sürgősen menjünk célzott véradásra. Rohantam a Karolina útra, ahol közölték, hogy mivel tegnap töltöttem be a 65. évemet, többé nem adhatok vért. Nem számít, hogy egészségesebb és fittebb vagyok sok harmincasnál - a szabál az szabál! Így hát ki kell maradnom ebből a játékból :-(((
Mondd csak Csuhás, ilyen körülmények között nem kaphatnám meg a pontot, ha olyan fényképet küldök, amelyen iszom mások egészségére? :-)
Mondd csak Csuhás, ilyen körülmények között nem kaphatnám meg a pontot, ha olyan fényképet küldök, amelyen iszom mások egészségére? :-)
Előzmény: Bogee (#1)