A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2010-01-05 22:55:14
Köszönöm a válaszodat és további játékaiddal kapcsolatos bátorításodat. Örülök, hogy megjegyzéseimet nem vetted személyeskedésnek, mert nem annak szántam sem azokat, sem a továbbiakban leírtakat. Már régebben szerettem volna megírni játékaiddal kapcsolatos benyomásaimat. A helyzet az, hogy szemben a saját "játéktálalási filozófiámmal", amely többnyire egyértelmű meghatározásokkal segíti a játékosokat, Te sok esetben kedveled a rejtélyes/homályos tálalást, amin legtöbb esetben nem tudok fogást találni, amit vagy hiányosnak érzek, vagy egyszerűen nem tudok semerre elindulni, sokszor úgy érzem, hogy nem egyformán forognak a kerekeink.

Ez a mostani játékod egyike a kivételeknek volt, hiszen precízen meg volt fogalmazva, mi a teendő, hogy mégis mi volt a gondom, azt már a logban leírtam.

Van még egy hasonlóan precízen megfogalmazot játékod, aminek már többször nekiugrottam és roppant bosszant (sőt szégyellem is magam amiatt), hogy egyelőre nem sikerült megoldani, ez pedig a kétszer megkevert kártya. A problémám az, hogy a kitalálandó első keverés utáni helyzetben több lap is ugyanazon a helyen szeretne lenni. De kérlek ne segíts, semmilyen formában, ezt mindenképpen egyedül akarom megoldani.
pepe

Előzmény: apoda (#1)

Bejelentkezés

Akciós
GARMIN Oregon 550
104 900 Ft.