A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2011-04-26 13:24:38
Igen. Kérek egy emailt a gpx-el és a képekkel, és küldöm a jelszót.
Csuhás
Moderátor

2011-04-25 12:04:27
A szurdokban jártunk, de összefirkált fát nem találtunk.
A képek és gpx alapján elfogadod a találatot?

t-kazi-bágnes

2010-07-26 18:40:00
Ebből is látszik, hogy Scele öregszik, láttátok a bicajos eredményét? :-)))
MrZerge

Előzmény: totzoli65 (#18)
2010-07-26 16:42:39
Sajnos valóban elmaradt a szurdoktúra :-(
Scelének mondtam, hogy GG-s játék van még, de nem emlékszik rá, úgy be volt nyomva! :-P
Infó:
(bár nem volt vele egyedül)
:-))))
totzoli65

Előzmény: Csuhás (#17)
2010-07-26 16:32:06
Nem a megszűnt gc ládához vártam logokat, hanem ehhez a játékhoz.
Csuhás
Moderátor

Előzmény: scele (#16)
2010-07-26 16:18:13
Azt várhattad volna. Nem tudtuk meggyőzni Kuliszt, hogy a túrán részvevők logolhassák a ládát.

Előzmény: Csuhás (#15)
2010-07-26 15:52:25
Nos úgy látom az eső elmosta a Tarjánka látogatást. Pedig vártam nagyon a megtaláltam logokat...
Csuhás
Moderátor

Előzmény: apexsek (#14)
2010-07-26 15:48:26
na, erről a játékról jól lemaradtam...
Pedig épp a közelébe volt dolgom vagy 100m-re.
:-((((((((
Így jár, aki nem figyel!
apexsek

2010-07-24 15:33:34
Már voltunk ott a családdal, lásd ezen játék logomat. Nagyon szép, tényleg. :-) De szerintem máskor is inkább egyénileg mennék, ha mennék. Persze nem tudom, lehet, hogy most már sokkal szigorúbban tiltják az egyéni látogatást, mint amikor voltunk. Akkor semmi gond nem volt ebből, bár persze tiltó tábla az volt már akkor is...

Nem terveztem most menni, csak nem értettem miért ne mehetne valaki csak vasárnapra ha kifejezetten a Tarjánka érdekelné és szeretné teljesen legálisan megnézni, nem úgy mint mi, a játék teljesítői, kissé illegálisan. Szóval hogy miért kell ehhez már szombaton is ott lenni, ráadásul még nevezni is a gc versenyre.
Szab

Előzmény: totzoli65 (#12)
2010-07-24 07:37:16
Tegnap találkoztunk a vezetőnkkel! :-) Készséges, szimpatikus figura. :-)
Ne alkoss összeseküvéselméletet!!!!
Mindössze a rendezvénnyel párhuzamosan nincs se erő, se ember....
De szerintem láttad már "kis közösségünket" :-S rohanni a ládáért, a pontokért, ugyanezt kombináld össze a "sötétzöldek" túlbuzgó természetvédelmével. :-( Na ennek a végterméke ez a tiltósdi! :-S
Szerintem egy igazán korrekt kompromisszum született. :-) Amikor én beszéltem a polgármesterrel, első kérdése az volt, hogy mikor szeretnénk megnézni, és nem utasított el azonnal, csak amikor megemlítettem a rendezvényt. Szóval szerintem egy pár fős családot simán bevezetnek bármikor előzetes egyeztetés után. Ha gondoljátok rákérdezek!? :-)
Az, hogy nem mindenki szánja rá a hétvégéjét?! Vagy sajnálod a helyiektől a bevételi forrásukat? Ennyire nem fontos!?
Egyéni szoc. probl. ;-)
Szép napot!
Üdv: Zoli
totzoli65

Előzmény: Szab (#11)
2010-07-24 00:02:23
Ezt is olvastad?

A fokozottan védett szurdok csak vezetővel látogatható, de ez a lehetőség a geocaching versenyen résztvevők számára rendelkezésre áll. Jelentkezni szombaton kell, a túrán való részvételi szándékot a nevezéskor kell jelezni!

Tehát nevezz és legyél ott mindkét nap, akkor mehetsz Tarjánkázni is. :-) Nem akarok semmi rosszat feltételezni az egyletről, de kíváncsi lennék miért kellett ezt így. Lehet, hogy a helyiek kérték az egyletet, hogy ugyan találjanak már ki valamit mivel lehetne minél több embert 2 napra ott tartani (idegenforgalom bevétel miatt mondjuk)?
Szab

Előzmény: Csuhás (#9)
2010-07-23 22:29:13
Itt vagyunk!! Remélem minél többen! :-) ;-)
totzoli65

Előzmény: Csuhás (#9)
2010-07-23 21:45:15
Ha jól követem a híreket akkor a hétvégi verseny kapcsán van lehetőség a szabályok maximális betartásával megkeresni ezt a játékot. A hely csodás, menjetek minél többen!
Csuhás
Moderátor

2009-08-24 18:45:15
Megnéztem az oldalt, valóban megváltozott a rejtés óta. Akkor még ajánlott látnivaló volt a szurdok bejárása. Most viszont ott a figyelmeztetés, hogy fokozottan védett a terület. Ezek után nem ajánlhatom a felkeresését. Mindenki tegyen belátása szerint. Minden esetre furcsa hogy hol nagyon tiltják a szurdok felkeresését, hol pedig kapaszkodó láncokat szerelnek be a vízeséshez. A bejárás a kőzeteknek biztosan nem árt, sziklás patakmeder élőhely pedig talán védhető volna olyan helyen is, ahol a környezet nem országos hírű turista látványosság.
Csuhás
Moderátor

Előzmény: MrZerge (#7)
2009-08-24 16:50:59
Terveztem mostanában ennek a teljesítését, elötte felkerestem a falu weboldalát ahol szerepelt egy telefonszám a látnivalóval kapcsolatban.
Felhívtam és elég sokat beszélgettem az úrral, aki határozottan lebeszélt a szurdok bejárásáról. Állítása szerint rendszeresen portyáznak ott az NP emberei, és büntetik az engedély nélkül, a tiltó tábla ellenére ott talált turistákat.
MrZerge

2009-08-24 16:03:14
Végre egy magtalálás, gratulálok! Tényleg csuda jó hely, nem is értem miért nem keresitek sokan.
Csuhás
Moderátor

2009-04-07 11:43:00
Írok egy sort nehogy feledésbe merüljön ez a játékom. Ilyen remek túraidőben érdemes volna sokaknak felfedezni a helyet.. :-)
Csuhás
Moderátor

2008-08-16 18:14:06
Ma végigjártuk. Tényleg nagyon szép hely, "a gpsgames.hu nélkül talán ide sem jutottam volna el"! Csak még a jelszót nem sikerült megtörni... :)
Szab

2008-07-25 19:03:40
Én már jártam ott néhány éve, de most itt az indok, hogy újra felkeressem a helyet, amint a lehetőségeim engedik. :-)
petika

Előzmény: Csuhás (#2)
2008-07-25 17:52:25
Jó apropó, hogy magad is elmenj megnézni! ;-)
Csuhás
Moderátor

Előzmény: ID-24 (#1)
2008-07-25 17:47:12
Csuhás!
Pont ma dicsértem egyik ládád ötletét, erre akkora elismerést kap ez a játékod, hogy csak irigykedni tudok! :_))
ID-24
Játékvezető

Bejelentkezés

Akciós
GARMIN eTrex 10
29 900 Ft.