A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
A Panoráma útikönyvsorozatból, az a szép vastag, szerintem sokat segíthet!
Kár !
Ezért szántam ebbe a játéktípusba, mert koordinátát felfedni secc-perc alatt meg lehet tenni !
Ezért szántam ebbe a játéktípusba, mert koordinátát felfedni secc-perc alatt meg lehet tenni !
Előzmény: Csuhás (#13)
Azt hiszem már nem foglalkozom vele újra. Csak kevés indoor játékra szánok több mint egy óra időt. Talán szerencsésebb lett volna koordinátát kérni mondjuk 200m elfogadási sugárral. Persze ez esetben nem kutattunk volna ilyen sokat az építmény domborművein szereplő emberek nevei után.
Moderátor
Kedves Togo !
Először is gratulálok az elsőséghez!
Amint írod, tényleg semmi kacifánt nincs benne, és örülök a számaidnak.
Ha megengeded, ezt a játék adatlapján is feltenném segítségnek.
Először is gratulálok az elsőséghez!
Amint írod, tényleg semmi kacifánt nincs benne, és örülök a számaidnak.
Ha megengeded, ezt a játék adatlapján is feltenném segítségnek.
Előzmény: Togo (#11)
én le is tettem róla
mármnt a játékról.
ami nem teljesen egyértelmű, az nálam lapátra kerül...
mármnt a játékról.
ami nem teljesen egyértelmű, az nálam lapátra kerül...
Ismereteink szerint 6 személy domborűve szerepel a diadalíven. Ezekből uralkodó 5 volt, ebből "leánykori" neve 4-nek lehet, 1-nek pedig ténylegesen is lehetett. Mindegyiknek szép hosszú a születési neve. Kérdés, hogy melyik forrás hányat említ ezekből a nevekből.
Urániusz korábbi játékaira gondolva, szinte egyértelmű lenne a megoldás, ám ennek a szabadkőves uralkodónak is nagyon hosszú és kacifántos neve van, amit nem jó megoldás.
(Egyébként szerintem tök mindegy, hogy kis- vagy nagybetűkkel, egybe vagy szóközökkel írjuk.)
Urániusz korábbi játékaira gondolva, szinte egyértelmű lenne a megoldás, ám ennek a szabadkőves uralkodónak is nagyon hosszú és kacifántos neve van, amit nem jó megoldás.
(Egyébként szerintem tök mindegy, hogy kis- vagy nagybetűkkel, egybe vagy szóközökkel írjuk.)
sőt, én még az "árnyékos oldalon" is jártam 2x...
:-)))))))))))
Nem mindenki jött ki onnan.
Legalábbis ennyi idő alatt...
:-)))))))))))
Nem mindenki jött ki onnan.
Legalábbis ennyi idő alatt...
Előzmény: BaliaGy (#2)
Én is az összes főherceget meg császári nevet végigpróbáltam, magyarul meg németül, de mind rossznak bizonyult... Pedig nincsenek olyan sokan rajta :)
Pedig hajtottam az elsőségre :D
Pedig hajtottam az elsőségre :D
Előzmény: apexsek (#1)