A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Rövidesen felrakom a 2. pályát, csak még fotókat kéne csinálnom hozzá. Terveim közt egyelőre kilométergyűjtésre szolgáló aszfaltos pályák szerepelnek, ebből 6-8 is lenne, egyre növekvő távokkal. A vége egy 170-180 körüli köröcske lenne. Ne féljetek, ennyi pálya azért biztos nem lesz. Ízelítőként néhány útvonalterv: Páty - Budajenő - Perbál - Tinnye - Máriahalom - Szomor - Zsámbék és vissza, Biatorbágy - Zsámbék - Szomor - Gyermely - Tarján - Bajna és vissza, vagy Biatorbágy - Bicske - Felcsút - Csákvár - Lovasberény - Nadap - Velencei-tó kör - Kápolnásnyék - Pázmánd - Lovasberény - Alcsútdoboz - Etyek és vissza. Tehát zömmel Pest, Fejér és Komárom-Esztergom megyék. Lenne egy rövid hegyi időfutam pálya is: Kis Ferenc tér - Hóvirág u. - Rácz Aladár u. - Melinda u. - Széchenyi emlékút. A terepes pályatervek között a Budai-hegység és a Pilis lenne az elsődleges cél, de erősen kacérkodom egy Velencei-hegység helyszínnel is. Az a gond, hogy ötlet az lenne bőven, csak az idő nekem is szűkös egy kicsit. Nincs pofám saját bejárás nélküli tracket feltenni és hát a wincsihalál miatt nyolc év edzésadatait vesztettem el.