A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2010-02-22 21:55:11
Rövidesen felrakom a 2. pályát, csak még fotókat kéne csinálnom hozzá. Terveim közt egyelőre kilométergyűjtésre szolgáló aszfaltos pályák szerepelnek, ebből 6-8 is lenne, egyre növekvő távokkal. A vége egy 170-180 körüli köröcske lenne. Ne féljetek, ennyi pálya azért biztos nem lesz. Ízelítőként néhány útvonalterv: Páty - Budajenő - Perbál - Tinnye - Máriahalom - Szomor - Zsámbék és vissza, Biatorbágy - Zsámbék - Szomor - Gyermely - Tarján - Bajna és vissza, vagy Biatorbágy - Bicske - Felcsút - Csákvár - Lovasberény - Nadap - Velencei-tó kör - Kápolnásnyék - Pázmánd - Lovasberény - Alcsútdoboz - Etyek és vissza. Tehát zömmel Pest, Fejér és Komárom-Esztergom megyék. Lenne egy rövid hegyi időfutam pálya is: Kis Ferenc tér - Hóvirág u. - Rácz Aladár u. - Melinda u. - Széchenyi emlékút. A terepes pályatervek között a Budai-hegység és a Pilis lenne az elsődleges cél, de erősen kacérkodom egy Velencei-hegység helyszínnel is. Az a gond, hogy ötlet az lenne bőven, csak az idő nekem is szűkös egy kicsit. Nincs pofám saját bejárás nélküli tracket feltenni és hát a wincsihalál miatt nyolc év edzésadatait vesztettem el.
Istyu

2010-02-22 15:55:00
Majd megjön újra a kedved, hidd el! "Ti ketten" egy fogalommá váltatok és ez így van rendjén! :)
Sajnálom hogy nem futottunk össze (e-mailben megírtam miért), de valószínűleg én még aludtam mikor erre jártál! :)

Üdv.
Ata72

Előzmény: Pupu (#4)
2010-02-22 15:20:32
Istyunak: tedd csak fel! Egyébként hány részes lesz a "Pörgesd a pedált" sorozat, és nagyjából merrefelé lesznek a pályák? Ami a mércét illeti: feljebb rakom még, ne félj, csak tavaszodjon ki... Van egy körpályám, ami csakugyan grandiózus, majd meglátjátok!

Ata72-nek: igazán nem hajtottam a "piros egyesre" - elvették tőle a kedvem, már nem érdekel. Tegnap, a csodás napsütésben direkt Szentendrére mentem, másodikként langdonozni, hogy hátha teljesíti valai Pusztazámort, de nem akadt senki... Örömmel fogadtam volna elsőségedet, véletlen, hogy így alakult. Az időeredmény különbsége meg nem mérvadó, hiszen Te túrázósan mentél, én meg kihajtottam magamból a hajszálrugót.
Pupu

2010-02-22 14:56:06
Szerintem tedd fel, van rá igény! Szeretném letekerni ezt is, csak az idő-faktor... :)
magpet
Házigazda

Előzmény: Istyu (#2)
2010-02-22 14:46:23
Szia Pupu! Gratulálok a teljesítményedhez! Február végén ez nagyon jó idő! A magam részéről most örülni tudnék egy 40 perc körüli körnek is. Saját idővel sajnos per pillanat nem szolgálhatok, mert idén nem voltam még a pályán, a korábbi adataim (volt pedig jónéhány) egy winchester összeomlás miatt mind elvesztek. Emlékeim szerint főszezonban, országútival, szélcsendes időben simán lehetett 30 feletti átlagot menni. Rekuval meg még jobbat! :-)

Mellesleg van a közelben egy másik lehetőség is, de azt csak akkor tenném fel ide, ha van rá igény. A többség (sajnos) montis pályára áhítozik, azokból is tervezek majd, de nagyon magas a mérce, ld. Pupupálya, Amerre scele jár, stb...:-)
Istyu

Előzmény: Pupu (#1)
2010-02-22 13:01:13
Szívesen megtudnám a Rejtő és edzőtársai átlagos, illetve legjobb köridejét, esetleg a körülmények részletezésével.
Pupu

Bejelentkezés

Akciós
GARMIN Nüvi 1250
34 900 Ft.