A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Köszönöm, igen, én is ezzel próbálkoztam... de az "illusztrációval" nem ment semmire :)
Viszont akkor akár meg is lehetne tudni nyilvánosan, hogy mi is van benne, mert egy kicsit furdalja az oldalamat ;)
Egyáltalán valakinek sikerült az "illusztrációt" dekódolnia?
Viszont akkor akár meg is lehetne tudni nyilvánosan, hogy mi is van benne, mert egy kicsit furdalja az oldalamat ;)
Egyáltalán valakinek sikerült az "illusztrációt" dekódolnia?
Előzmény: Gabe (#52)
Próbáljuk meg mégegyszer: online qr code decoder (a barátunk a qr code decoder kérdésre a második helyen hozza)
A játék-oldalon levő qr kód kép szerintem csak illusztráció - semmi szükség rá a játékban :)
A játék-oldalon levő qr kód kép szerintem csak illusztráció - semmi szükség rá a játékban :)
Előzmény: Ronin (#51)
A link egy "bad URL"-re visz... De köszönöm. Én is errefelé keresgéltem és próbáltam megetetni vele a letöltött képet, de nem bírta dekódolni.
Pontosítás kedvéért:
Én az oldalon lévő kódot akarnám beolvasni, a helyszínre elmennék a jelszóért.
Pontosítás kedvéért:
Én az oldalon lévő kódot akarnám beolvasni, a helyszínre elmennék a jelszóért.
Infó:
Én eddig úgy gondoltam, hogy az itteni (indoor) kód a jelszó megfejtésében segít és nem maga a jelszó... Tévedtem volna?
Előzmény: Gabe (#50)
Bár én elővettem a helyszínen a dobozt (érdemes volt, árulkodik erről-arról :) ), és onnan tudom a jelszót, de csináltam fotót is a mobilommal.
Most megnéztem.
Tökéletesen életlenre sikeredett, a kép töredékét foglalja el a kódrész.
Kivágtam a kódot tartalmazó részt, szürke skálát állítottam, és 100%-ra növeltem a kontrasztot.
Ezután ez a program befogadta az így létrehozott .jpg filet, és 2 másodperc alatt dekódolta. :)
Most megnéztem.
Tökéletesen életlenre sikeredett, a kép töredékét foglalja el a kódrész.
Kivágtam a kódot tartalmazó részt, szürke skálát állítottam, és 100%-ra növeltem a kontrasztot.
Ezután ez a program befogadta az így létrehozott .jpg filet, és 2 másodperc alatt dekódolta. :)
Előzmény: Ronin (#49)
Nekem valahogy nem akar ez a QR összejönni :(
A háztartásban fellelhető összes alkalmas készülékkel és programmal kipróbáltam, keresgéltem online dekódereket is, de nem jártam sikerrel. :(
Generáltam már próbaképpen sok karakteres kódot is, amit simán olvasnak a kütyüim, de ezt nem bírom megadásra kényszeríteni :(
Esetleg valaki, akinek sikerült dekódolnia, elküldené a szöveget mail-ben?
Előre is köszönöm!
A háztartásban fellelhető összes alkalmas készülékkel és programmal kipróbáltam, keresgéltem online dekódereket is, de nem jártam sikerrel. :(
Generáltam már próbaképpen sok karakteres kódot is, amit simán olvasnak a kütyüim, de ezt nem bírom megadásra kényszeríteni :(
Esetleg valaki, akinek sikerült dekódolnia, elküldené a szöveget mail-ben?
Előre is köszönöm!
Hm, kipróbáltam, ez az i-nigma tényleg szépen muzsikál, villámgyorsan beolvasta a kódokat, amivel próbáltam. :)
Előzmény: yema (#40)
Inkább csak link hozzá, mert jogilag határeset letölthetővé tenni valaki más termékét, még ha az ingyenes is.
Házigazda
Előzmény: MrZerge (#42)
Egy jól működő kódolvasó lehetne akár itt az oldalon is, pl. az extra menüpontból letölthetően. Akkor az ilyen játékoknál elég lenne egy belső linkre hivatkozni.
Előzmény: yema (#40)
E75 a nyomtatott változatot sem eszi, pedig már olvastam vele képernyőről is kódot. :((
Előzmény: magpet (#38)
sziasztok,
én a nokia telefonra feltettem az i-nigma kódolvasót, mert kellett egy játékhoz. azzal szépen el lehet olvasni, nem segítség.
én a nokia telefonra feltettem az i-nigma kódolvasót, mert kellett egy játékhoz. azzal szépen el lehet olvasni, nem segítség.
Te is szemmel olvasod a QR-t? :)
Az E90 gyári olvasókája szépen muzsikál, csak a fényszegény környezetet nem kedveli. Gondolom, ugyanaz lehet a 95-ben is.
Az E90 gyári olvasókája szépen muzsikál, csak a fényszegény környezetet nem kedveli. Gondolom, ugyanaz lehet a 95-ben is.
Házigazda
Előzmény: akosgy (#37)
Nem hinném, hogy itt a jelszó lenne fent, szemre ez valami hosszabb szöveget tartalmaz. Valszeg a helyszínen kiragasztott cetlin van az infó.
Amúgy kíváncsiságból feltettem ezt a Kaywa Reader-t az N95-re, mert a beépített olvasója elég gyengus. Ez a progi viszont el sem bírt indulni, úgyhogy azzal a lendülettel le is irtottam. Van még hová fejlődni. :)
Amúgy kíváncsiságból feltettem ezt a Kaywa Reader-t az N95-re, mert a beépített olvasója elég gyengus. Ez a progi viszont el sem bírt indulni, úgyhogy azzal a lendülettel le is irtottam. Van még hová fejlődni. :)
Előzmény: BaliaGy (#32)
Nincs trükk, olvasható (E90). Legyen fényerő bőven, mert a tükröződések tudják zavarni az olvasást. Nyomtatott verzióban mindig jobban olvasható a QR, mint monitorról, de nem szabad feladni, menni fog! :)
Házigazda
Előzmény: feri60 (#34)
Az imént beszéltem hurvinekkel. :) A következőt tudjuk:
-a gugli sok találatot hoz mindenféle olvasókra, ezek között elvileg PC-s verzió is van. Hogy egy jpg-ből melyik képes olvasni, azt nemtudom.
-Csigusz: szerintem adj nekik valami olcsó emilcímet, amit csak arra használsz, hogy ők boldogok legyenek vele.
-baliagy: nem hiszem, hogy nagyot segítene a netkessben. Az imént megnéztem a tartalmát, és az is csak egy otromba tréfa, ahogy azt Hurvinektől megszokhattuk. :)
-a gugli sok találatot hoz mindenféle olvasókra, ezek között elvileg PC-s verzió is van. Hogy egy jpg-ből melyik képes olvasni, azt nemtudom.
-Csigusz: szerintem adj nekik valami olcsó emilcímet, amit csak arra használsz, hogy ők boldogok legyenek vele.
-baliagy: nem hiszem, hogy nagyot segítene a netkessben. Az imént megnéztem a tartalmát, és az is csak egy otromba tréfa, ahogy azt Hurvinektől megszokhattuk. :)
Házigazda
Megpróbáltam képernyőről leolvastatni, de nem sikerült. Vagy én vagyok béna, vagy a telefonom, vagy mag hurvinek trükközött a kóddal.
Előzmény: BaliaGy (#32)
Valaki tudna nekem küldeni egy JAVA-s kódolvasót?
(a letöltéséhez nem szeretnék regisztrálni, e-mail címet, telefonszámot megadni sehová...)
(a letöltéséhez nem szeretnék regisztrálni, e-mail címet, telefonszámot megadni sehová...)
Előzmény: hurvinek (#30)
A képek közé amit feltettél "Jelszó QR-Kódban" kép nem teszi lehetővé a netkesselést?
Működik offline is a dolog? Azaz a QRkódot lefotózva ráérek odahaza elemezni, vagy az információra még ott a helyszínen van szükség?
Moderátor
A nappali játékosok kedvéért kicsit megkönnyítettem a jelszószerzést. Ha nagy a forgalom, akkor a doboznak is jobb, ha nem szeditek elő. Ilyenkor a közeli tereptárgyat kell átfésülni, és előhúzni egy QR-kód olvasót. :)
Hazai pályának mondható terepre pont akkor jön ki játék, mikor 10 után végzek a munkával. Erősen sajnálom, szívesen mentem volna keresgélni. Na de majd holnap délután (ez már inkább ma. :) )
Eszembe sem jut piszkálni. Csendben élvezem ki minden percét, míg száműzetésben van :) Erőt gyűjtök arra az időre, mikor megerősödve tér vissza..De erre gondolni sem akarok :(
Előzmény: Csigabiga (#23)
Idézet
Szerintem nem illik olyat piszkálni, aki nem tud reagálni rá...
Úgyvan.
Házigazda
Előzmény: Csigabiga (#23)
Szerintem nem illik olyat piszkálni, aki nem tud reagálni rá...
(nem mintha érdekelne a reakciója, de akkor sem szép dolog)
Inkább örüljünk a nyugalomnak.
(nem mintha érdekelne a reakciója, de akkor sem szép dolog)
Inkább örüljünk a nyugalomnak.
A síp bele van építve a játékba:
Amikor az elhibázott számolás eredményeként a keresők rossz helyen kutatnak a doboz után, akkor a kommentjeiket úgyis ki kell sípolni...
:o)
Amikor az elhibázott számolás eredményeként a keresők rossz helyen kutatnak a doboz után, akkor a kommentjeiket úgyis ki kell sípolni...
:o)
Előzmény: MrZerge (#15)
A koordináta számítás túl egyszerű! Még egy integrálás és Laplace transzformáció igazán belefért volna :)