A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2010-03-09 09:30:38
Egyet értek veled. Viszont megoldást találni, visszafordítani a tendenciát nem lesz egyszerű feladat.

Lehetne moderáció, de az veszélyes terület, odát már lejáratták az intézményt. Esetleg ez javítható volna gyakrabban cserélt, objektíven, kiválasztott, megszavazott modikkal. De a tiltás, szabályozás a szükséges minimumon túl, szerintem nem egyeztethető össze az oldal szellemiségével.

Magam is elővezetnék egy ötletet, odát is írtam má,r de ott nem változik semmi ( pláne ha én javaslom :-) Szóval, ha szelektálni akarunk, akkor az legyen pozitív diszkrimináció. Jelöljük meg az igazán jó játékokat kategóriánként. Legyen egy főoldalon levő lista a legjobb 10%-ról. A keresési javaslatoknál is ezek jelenjenek meg. A kiválasztás pedig lehetne úgy, hogy a játékosok a megtalálásaik, rejtéseik arányában kapjanak jutalompontokat, amiket odaítélhetnek a nekik tetsző játékoknak. Ezek adható, elvehető pontok volnának. A játékok az így kialakuló pontszámok alapján volnának minősítve. ( Esetleg csak az első néhány megtalálás után, akár a megtalálások számát is figyelembe véve, hogy egy remek de távoli láda ne kerüljön hátrányba a közepes de Budapesti játékkal szemben ) A részleteket még nem gondoltam át, de ki lehet őket találni. ( Pl saját játékra ne lehessen pontot adni, bónusz pontot lehessen rendezvényeken nyerni, de a legjobb játékok gazdái is kaphatnának. ) Nos, mi a véleményetek?
Csuhás
Moderátor

Előzmény: Pupu (#3)

Bejelentkezés

Akciós
GARMIN eTrex 20
49 900 Ft.