A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2010-03-09 10:25:03
Tulajdonképpen én is egyet értek, de ezt a véleményemet eddig nem mertem itt leírni, mert attól félek, hogy meghurcolnak a "liberálisok" :) Van egy excelem az "Egyéb" kategóriájú játékokról és mindegyik játék mellé írtam egy koordinátát vagy valamilyen kommentárt, hogy kb. mikor vagy hol teljesíthető. Elárulom, hogy van jónéhány játék, melyeknél a kommentár mezőben ennyi szerepel: f@szság. Ezek a rendőrautó, tűzoltóautós, nagycsaládosok előnyben, stb. játékok. Ez nem jelenti azt persze, hogy nekem van igazam. Lehet, hogy ezek a "játékok" elférnek ezen a honlapon, mindenesetre én valószínűleg nem fogok velük foglalkozni. Talán megfontolandó lenne áttenni őket a "Csak semmi GPS" kategóriában, még akkor is, ha elvileg "outdoor".
Más. Talán nem én találom fel a spanyol viaszt azzal a kéréssel, hogy jó lenne megoldani, hogy az új megtalálások listában külön jelenjenek meg az outdoor-ok, ergo két lista lenne (indoor és outdoor). Kéresem oka: nem vagyok kiváncsi az indoor megtalálásokra, de szivesen megnézném, hogy az utóbbi időben, ki merre járt és milyen outdoor játékot logolt. Szinte biztos vagyok benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Gondolom nem nagy a fejlesztési igénye ennek.

Mikulás

Előzmény: Bacu (#11)

Bejelentkezés
Újdonság

GARMIN eTrex 10
34 900 Ft.