A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Idézet
Ezt ráadásul nem egy személynek, hanem az összes hozzászólónak címezted.
Pontosabban annak a jelenségnek címeztem, hogy mostanában nem múlik el úgy egy hét, hogy ne alakulna ki 2-3 rossz hangulatú hozzászólás-áradat. Ráadásul jelentéktelen témában ugranak egymásnak az emberek.
Idézet
Ezt azért tettem szóvá, mert oda jutottunk, hogy vannak, akik nem merik elmondani a véleményüket (lásd alább!). Feltételezem, hogy nem attól tartanak, hogy mások ellenérvek sorát hozzák fel, hanem attól, hogy egy jól behatárolható körbe tartozó néhány játékos elkezdi minősíteni a hozzászólót, mit sem törődve a hozzászólás tartalmával.
Én meg azért teszem ezt szóvá, mert zavar ez az ellenséges hangulat. És tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül, csak mások ezt még nem publikálták nyilvánosan, vagy ami rosszabb, abbahagyták a fórumok olvasását emiatt.
Idézet
A fentiek miatt kérem, hogy ne minősítsük a személyt, hanem logikus érvekkel cáfoljuk, vagy támogassuk a hozzászólás tartalmi részét. Így többen el merik mondani véleményüket, amiből más nézőpontot is megismerhetünk.
Továbbra is fenntartom, hogy nem személyt minősítettem, hanem jelenséget.
Néhányan kritizálták a játékot, a megszüntetését, törlését igényelve - erre én azt mondtam, hogy elfér a többi között, hátha valakinek örömet okoz a teljesítése.
Ez egy másik nézőpont - ami mellesleg az enyém. :o)
Előzmény: ID-24 (#19)