Fórum

A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2010-09-02 21:02:50
A park szebb lett, mint valaha. Aki szó szerint veszi, az a szobor mögötti számokat ezúttal már a szobor mögül is, és a felújított szökőkúttól is megszemlélheti.
A lépcsőkhöz nem nyúltak. :)
Urániusz

2010-07-19 20:54:50
Senkit ne riasszon el a parkban történő túrás-fúrás, kordonkerítés, azaz a park április óta tartó felújítása, mert a játék játszhatóságát nem veszélyezteti, sőt az egyik ponton kifejezetten megkönnyíti, mert lehetetlenné teszi az egyik felesleges út megtételét.
Őszre várhatóan még szebb lesz e park. :)
Urániusz

2010-04-07 21:23:51
Szia Ronin !

A Hermész-szobor felvitele nagy ötlet. Továbbfejlesztésre érdemes.
Ha megengeded esetleg beépítem....természetesen átvitt értelemben. :)
Urániusz

2010-03-09 21:23:24
Kedves akosgy!

A mail-ed után módosítottam, a nagy sárga épülethez közvetlenül felvezető lépcsőkre.
Érdekes ez sanianak simán ment, de a barát éveinek számát Ő is csak tippelgette. Ezt is javítottam.

Más. Bár nem vagyok híve a városi ládáknak, mert könnyen eltűnnek, ahogy olvasgattam ezen játék fórumain is, de megpróbálkozhatok eggyel.

Kösz, az észrevételeket!
Urániusz

2010-03-09 21:12:55
Ha lehet egy építő észrevételem, a 3. pont leírásán szerintem pontosítsál, mert - levelezésünk alapján is - nagyon nem egyértelmű, hogy mely lépcsőfokokat kell figyelembevenni, pontosabban, hogy honnantól is kell számolni! Egy játéknál legalább a helyszínen egyértelműnek kéne lennie, hogy mit is kell nézni (különben nem tudok a látnivalóra koncentrálni :) ).

A másik, de ez már tényleg személyes ízlés dolga, hogy a következő játékokban megpróbálkozhatnál legalább egy apró ládikóval. A Mechwart ligetben is elfért volna és sokkal kellemesebb keresni valamit (ld. Kincskeresés), ami el van rejtve, mint azon tűnődni, hogy ez most a 683. vagy a 694. lépcső volt-e és hol számoltam el? :)

Ez egyébként nem csak Neked vagy a játéknak szól, általában is jobb szeretem, ha legalább valami kis mütyűrt elrejt az illető, amit meg kell találni. :)
akosgy

Előzmény: Urániusz (#2)
2010-03-09 21:03:16
O.K.

Megpróbálok finomítani.
Urániusz

2010-03-09 21:00:52
Nev volt nehéz, csak egy kicsit leírás zavart meg.
sania

Előzmény: Urániusz (#2)
2010-03-09 20:58:13
Kedves sania !

Gratulálok az elsőséghez !

Ezek szerint már későn ment a segítség, mert sikerült kisakkoznod a megoldást !

Úgy tűnik, az eddigi legnehezebb játék.
Mit könnyítsek a leíráson ?
Urániusz

2010-03-06 18:14:53
Üdvözlöm a szabadközmunkásság új játékát!
Úgy látom beindultatok, csak így tovább!
spejbl

Bejelentkezés