A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Ismét felújításra került a láda. A szép új logfüzetet már dupla doboz védi az elázástól. Vigyázzatok rá ti is !
Moderátor
Ma reggel, egy alapos elázás keretében szép új ládát rejtettem ide. Köszönöm mindenkinek, aki eddig helyettem javítgatta a ládát!
Moderátor
Ha pénzásás felől közelítesz, akkor úgy emlékszem az utolsó 300m-ig van járható út, ösvény, azután csak erdő. Ezért montival megpróbálhatod. Ha Závoz felől közelítesz akkor az utolsó kilométer keskeny, meredek, és szederrel nagyon benőtt ösvény. Ide nem ajánlom a bringát.
Ha mész, akkor kérlek vigyél egy dobozkát, egy logbookkal, és egy tájékoztatóval, mert úgy tudom jelenleg csak egy üres doboz van ott egy cetlin a jelszóval.
Ha mész, akkor kérlek vigyél egy dobozkát, egy logbookkal, és egy tájékoztatóval, mert úgy tudom jelenleg csak egy üres doboz van ott egy cetlin a jelszóval.
Moderátor
Előzmény: Omlás (#29)
Nagyon régen voltam arrafelé, de az utolsó 20-30 méter biztos gyaloglós. Bicóval egy darabig biztos fel tudsz menni, de csakis montival.
Mielőtt azért nekiindulnál, azért még Csuhás reakcióját várd meg! :)
Mielőtt azért nekiindulnál, azért még Csuhás reakcióját várd meg! :)
Előzmény: Omlás (#29)
Nem kell hungarikumot csinálni. Szerintem a gc.hu létezése önmagában nem gond (még a .com-tól "elkanyarodott" szellemiségével sem), mint ahogy a games létezése sem. Mindenki játszik ahol akar, vagy ahol épp a nyelvtudása, érdeklődése engedi. Már régen túl vagyok azon, hogy célozgassak... A tények valóban makacs dolgok.
Házigazda
Előzmény: feri60 (#30)
Lehet, hogy jobb lenne? Mindenből Hungarikumot kell csinálni?
Infó:
Értem én a finom célzást, meg számítottam is valami hasonlóra, de a tények makacs dolgok :(
Előzmény: magpet (#26)
Csak hogy az adott játékról is essen szó! :) Ez elérhet motival, vagy csak gyalog?
Köszönöm, valóban eszem ágában sem lenne ilyet mondani Rád. :) Csak a hasonlat most így jött ki, amit páran félreérthetnek...
Előzmény: feri60 (#16)
Idézet
Ugyanakkor sajnálatos tény, de ha azt szeretném, hogy továbbra is sokaknak okozzak (talán) örömöt a létükkel, és ne csak egy szűk elit keresgélje (vagy ne), akkor bizony a com lesz az én választottam.
Ha annak idején, a gc itthoni indulása körül így gondolkodtunk volna, akkor Kumin Feri még mindig ott üldögélne egyedül, szomorú arccal a Buda Svájca csésze mellett... :)
Házigazda
Előzmény: feri60 (#6)
Óóó, nem, nem!
Köszönöm, hogy kisegítettél.
Saját ládák sem kellenek, nem hogy másé! :-))
Köszönöm, hogy kisegítettél.
Saját ládák sem kellenek, nem hogy másé! :-))
Játékvezető
Előzmény: berni (#24)
Ha úgy gondolod, hogy itt szívesen gondoznád tovább a ládáidat, én sértődöttség nélkül visszaadom neked azokat, amiket nekem adtál!!
Előzmény: ID-24 (#23)
Ha előbb hozod ide ezt a ládát Csuhás, akkor lehet, hogy én is ide hoztam volna az enyémeket, és nem adom őket örökbe.
Com-os ládákat csak külföldön keresek, de az utolsókat már nem is jelentettem be.
A magyarországi .com-os ládákról azt sem tudom merre vannak. Ha itt is megjelennek csak akkor fogom őket megkeresni.
Nekem is van (volt) 3 olyan ládám, ami itt is megtalálható. Most az az érdekes helyzet alakult ki az átadás után, hogy a GCgyep ládában, ami már más tulajdona, van az itteni Vv70-5 játékom jelszava.
Com-os ládákat csak külföldön keresek, de az utolsókat már nem is jelentettem be.
A magyarországi .com-os ládákról azt sem tudom merre vannak. Ha itt is megjelennek csak akkor fogom őket megkeresni.
Nekem is van (volt) 3 olyan ládám, ami itt is megtalálható. Most az az érdekes helyzet alakult ki az átadás után, hogy a GCgyep ládában, ami már más tulajdona, van az itteni Vv70-5 játékom jelszava.
Játékvezető
Idézet
Egy ló = láda, idáig értem :)
Szerintem:
Egy ló = egy játszótér :)
Játékvezető
Előzmény: BaliaGy (#11)
:-))
Egyébként még néhány példa a témához:
GCMALM= Alfa és omega
GCMMVF= Malom múzeum a Vízfő-forrásnál
GC100M= Híd - a semmin át a semmibe
Egyébként még néhány példa a témához:
GCMALM= Alfa és omega
GCMMVF= Malom múzeum a Vízfő-forrásnál
GC100M= Híd - a semmin át a semmibe
Előzmény: feri60 (#16)
Én is örülök neki, ha itt is megvannak azok a játékok, vagy akár csak itt! Hasonlóan Csiguszhoz, engem is érdekelnének még a COM játékai is, mivel én se vagyok fenn rajt.
Ő nem ilyen...
Ha le akar se**fejezni, azt megteszi direktben :)
De miért akarna?
Ha le akar se**fejezni, azt megteszi direktben :)
De miért akarna?
Előzmény: Fairy (#15)
Egy fenék = rejtő,
max. több helyről látható.
Nem vérszerződést kötsz, csak egy felületen megjelentetsz valamit, és senki sem kért kizárólagosságot :).
max. több helyről látható.
Nem vérszerződést kötsz, csak egy felületen megjelentetsz valamit, és senki sem kért kizárólagosságot :).
Előzmény: feri60 (#9)
Ezért vacillálok én is a költöztetésen...
Végül is az egylet dicső vezetése és a játékosok között egyre kisebb kapcsolat van, és pár láda demonstratív megszüntetése nem okoz semmiféle változást a kis agyukban (mint ezt már korábban is láttuk). Sőt, még örülnének is néhányan, amit mindenképpen el szeretnék kerülni :))
Végül is az egylet dicső vezetése és a játékosok között egyre kisebb kapcsolat van, és pár láda demonstratív megszüntetése nem okoz semmiféle változást a kis agyukban (mint ezt már korábban is láttuk). Sőt, még örülnének is néhányan, amit mindenképpen el szeretnék kerülni :))
Előzmény: Csuhás (#8)
Amíg nem zárnak ki onnan, addig maradnak ott is a ládáim. Sokan csak azt az oldalt ismerik, sokaknak jelent örömöt a keresés, olyanoknak is, akiknek fogalmuk sincs az egylet körüli dolgokról.
Moderátor
Idézet
bár a duplikációnak nem vagyok híve.
Adatbázisok esetében persze ez zavaró, de itt vajon miért zavar Téged?
Nekem az IS szócskával van bajom. Egyelőre...
Erősen gondolkodom én is, hogy elviszem ONNAN a ládáimat, de akkor elviszem, és nem hagyom ott a nyomukat sem. Ugyanakkor sajnálatos tény, de ha azt szeretném, hogy továbbra is sokaknak okozzak (talán) örömöt a létükkel, és ne csak egy szűk elit keresgélje (vagy ne), akkor bizony a com lesz az én választottam. Esetleg a com és a gg, bár a duplikációnak nem vagyok híve. Mindazonáltal meggyőzhető vagyok...
Erősen gondolkodom én is, hogy elviszem ONNAN a ládáimat, de akkor elviszem, és nem hagyom ott a nyomukat sem. Ugyanakkor sajnálatos tény, de ha azt szeretném, hogy továbbra is sokaknak okozzak (talán) örömöt a létükkel, és ne csak egy szűk elit keresgélje (vagy ne), akkor bizony a com lesz az én választottam. Esetleg a com és a gg, bár a duplikációnak nem vagyok híve. Mindazonáltal meggyőzhető vagyok...
Előzmény: Csuhás (#3)
Személy szerint örülök neki.
A csak com-os rejtések tükrözésének is örülök, mivel ott nem vagyok jelen.
A csak com-os rejtések tükrözésének is örülök, mivel ott nem vagyok jelen.
Miért lenne helytelen?
Kit zavar? Itt szerintem senkit. Igazából az meg nem baj, ha itt több, színvonalas kültéri játék lesz, sőt...
Szerintem helyes.
Vegyük pl. Fairy és Bogee SASE játékát: azt egyszerre tették fel a GG-re, .hu-ra és a com-ra, és senkinek sem jelentett problémát...
Kit zavar? Itt szerintem senkit. Igazából az meg nem baj, ha itt több, színvonalas kültéri játék lesz, sőt...
Szerintem helyes.
Vegyük pl. Fairy és Bogee SASE játékát: azt egyszerre tették fel a GG-re, .hu-ra és a com-ra, és senkinek sem jelentett problémát...
Érdekelne a véleményetek. Helyes dolog áthozni a jól bevált ládikákat erre a játszótérre is?
Moderátor
Dettó! Nagyon jó kis hely, és a panoráma se utolsó.
Hangulatos lehet ott egy estét eltölteni, beszélgetve, szalonnát sütögetve...
Hangulatos lehet ott egy estét eltölteni, beszélgetve, szalonnát sütögetve...
Előzmény: apexsek (#1)
Mikor ottan jártam, nagyon tetszett a kilátás, s maga a szállás is.
Nem tudod kiépítette ki ilyen ügyesen?
Nem tudod kiépítette ki ilyen ügyesen?