A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Pedig megéri néha oda kukkantani, mert pl. ez is egy jó hely, ráadásul a rejtés sem egy rőzsehalom tipusú igénytlelenség. ;)
Előzmény: Pupu (#13)
Pupu!
Az általad javasolt ponton már van gc-s játék, ezért nem felel meg a javaslatod a kiírásnak. Az más kérdés hogy lehetne itt gg-s rejtés is.
[link]
Az általad javasolt ponton már van gc-s játék, ezért nem felel meg a javaslatod a kiírásnak. Az más kérdés hogy lehetne itt gg-s rejtés is.
[link]
Moderátor
Csigusz, az a bogrács/tárcsa kombó nagyon ott van!!!!
Csak már ez a qrwa a hó meg szél menne jó messzire!
Csak már ez a qrwa a hó meg szél menne jó messzire!
Még nem kérem a log törlését, mert lehet, hogy a felszólítás után akad egy használható ötlete.
Játékvezető
Előzmény: magpet (#4)
A játékleírást kiegészítettem azzal, hogy nem kell pontos koo vagy saját kép.
Logold be a helyszínt, hátha jár arra egy vállalkozó kedvű játékos (akár én is lehetek az), aki tesz oda egy játékot.
Logold be a helyszínt, hátha jár arra egy vállalkozó kedvű játékos (akár én is lehetek az), aki tesz oda egy játékot.
Játékvezető
Előzmény: Csuhás (#6)
Alkalom adtán majd mérek és fényképezek, no meg talán játékot is rejtek, addig is itt egy ötlet hátha más gyorsabb lesz, és mehetek keresőként...
Szóval Pilis Salabasina völgy.
Szóval Pilis Salabasina völgy.
Moderátor
ID: ha a log szerinted nem stimmel, akkro szólj, és töröljük. Ezt bizonyára Urániusz is meg fogja érteni.
Többiek: kérlek Titeket, hogy mellőzzük a személyeskedést!
Többiek: kérlek Titeket, hogy mellőzzük a személyeskedést!
Házigazda
Urániusz!
A játék leírásában van kikötés és követelmény is.
Egyiknek sem tettél eleget. Ha nem tudsz értelmezni valamit, akkor kérdezz! Csigabiga logját megnézheted, mert az tökéletesen eleget tesz az elvárásoknak.
A játék leírásában van kikötés és követelmény is.
Egyiknek sem tettél eleget. Ha nem tudsz értelmezni valamit, akkor kérdezz! Csigabiga logját megnézheted, mert az tökéletesen eleget tesz az elvárásoknak.
Játékvezető