A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Kedves Urániusz!
Nekem igazán jó hírt mondtál,mert minden bizonnyal a többire is sor kerül,csak a mikor a kérdés.Pl:Esztergomban és Szentendrén is nem annyira rég jártunk és annyi jó hely van,hogy nem tervezünk mostanában oda menni(persze sosem lehet tudni),de ha azok is ilyen játékok akkor sajnálnám,ha kimaradna.Engem nem zavar,ha elárasztod ilyenekkel az oldalt,sőt!De hát ízlések és pofonok.Mi mindenesetre köszönjük!
Nekem igazán jó hírt mondtál,mert minden bizonnyal a többire is sor kerül,csak a mikor a kérdés.Pl:Esztergomban és Szentendrén is nem annyira rég jártunk és annyi jó hely van,hogy nem tervezünk mostanában oda menni(persze sosem lehet tudni),de ha azok is ilyen játékok akkor sajnálnám,ha kimaradna.Engem nem zavar,ha elárasztod ilyenekkel az oldalt,sőt!De hát ízlések és pofonok.Mi mindenesetre köszönjük!
Előzmény: Urániusz (#23)
Kedves 5N. !
Örülök, hogy tetszett, és gratulálok, hogy "élből" sikerült megoldanod.
Ha kipróbálod a többi játékot is, talán rá fogsz jönni Te is, hogy nem a játékok váltják ki sokakban a haragot, hanem az a tévképzet, ami néhányukba a játékok szellemiségével kapcsolatban befészkelődött, amit persze kisstílű személyeskedéssel próbálnak elfedni. Nekik is csak azt ajánlottam, hogy gyűlölködés helyett tessék kipróbálni a pudingot, és, ha van észrevétel, akkor azt igyekszem korrigálni, úgy, ahogy eddig is tettem.
Szeretnélek Téged is megnyugtatni,hogy többek kérésére a játékok nem zárulnak le .
Szeretettel várlak a többi játékban is! :)
Örülök, hogy tetszett, és gratulálok, hogy "élből" sikerült megoldanod.
Ha kipróbálod a többi játékot is, talán rá fogsz jönni Te is, hogy nem a játékok váltják ki sokakban a haragot, hanem az a tévképzet, ami néhányukba a játékok szellemiségével kapcsolatban befészkelődött, amit persze kisstílű személyeskedéssel próbálnak elfedni. Nekik is csak azt ajánlottam, hogy gyűlölködés helyett tessék kipróbálni a pudingot, és, ha van észrevétel, akkor azt igyekszem korrigálni, úgy, ahogy eddig is tettem.
Szeretnélek Téged is megnyugtatni,hogy többek kérésére a játékok nem zárulnak le .
Szeretettel várlak a többi játékban is! :)
Szia!
Majd megnézem a fényképek készítésének időpontját.
Az indoor nem igazán hoz lázba... de majd megnézem.
Majd megnézem a fényképek készítésének időpontját.
Az indoor nem igazán hoz lázba... de majd megnézem.
Előzmény: Urániusz (#19)
Szia halászkirály !
Nem emlékszel ez hány óra felé volt ?, mert ottjártamkor 15.05-kor szólaltak meg a harangok.
Nem emlékszel ez hány óra felé volt ?, mert ottjártamkor 15.05-kor szólaltak meg a harangok.
Kedves Yema, örülök, hogy végre sikerült, és irigyellek a harangjátékért, no meg, hogy sikerült bejutnod a toronyba is.
Hány órakor szólaltak meg a harangok?
Az ajtófél"fát" azért nem adtam meg, mert csak egyetlen monogram olvasható. Most már sokan tudják, hogy a balon, de ez az üvegen keresztül is egyből látható, csak egy picit közel kell álni.
Hány órakor szólaltak meg a harangok?
Az ajtófél"fát" azért nem adtam meg, mert csak egyetlen monogram olvasható. Most már sokan tudják, hogy a balon, de ez az üvegen keresztül is egyből látható, csak egy picit közel kell álni.
Yema észrevétele után ma "felmentem" a várba. Szerencsére a háromból csak a középső helyről, a koszorúból tűnt el a kő, a kezdő, és végponton azonban ott van.
Én is nehezen találtam meg, valószínű, hogy Omlás, vagy halaszkirálynak köszönhető a még biztonságosabb rejtés.
A víz alatti követ ugyanis jelszóval lefelé helyezték vissza, így annyira nem világít, a koszorúnál lévő pedig még jobban álcázódott, főleg majd most tavaszodván.
Köszönöm Nekik !
Kedves Yema, Neked is köszönöm, hogy jelezted a hiányt, és ne keseredj el, a nagy bazaltkő a koszorúnál már nagyon meleg volt, +20 fok, azaz +20 cm kellet volna csak a megtaláláshoz. És nézd meg a kezed, nem karmolt e-meg az oroszlán !?
Én is nehezen találtam meg, valószínű, hogy Omlás, vagy halaszkirálynak köszönhető a még biztonságosabb rejtés.
A víz alatti követ ugyanis jelszóval lefelé helyezték vissza, így annyira nem világít, a koszorúnál lévő pedig még jobban álcázódott, főleg majd most tavaszodván.
Köszönöm Nekik !
Kedves Yema, Neked is köszönöm, hogy jelezted a hiányt, és ne keseredj el, a nagy bazaltkő a koszorúnál már nagyon meleg volt, +20 fok, azaz +20 cm kellet volna csak a megtaláláshoz. És nézd meg a kezed, nem karmolt e-meg az oroszlán !?
Yema jelezte, hogy sajnos a kövek eltűntek mindhárom helyszínről. Hmmm...érdekes, hogy három hétig semmi, aztán egy nap alatt felszívódnak az egymástól elég távol lévők.
Ezért nem szeretem a városi kincseket...
amíg újat nem helyezek ki, addig a kövekre festett jelszó az utolsó állomás emléktáblájáról leolvasható szó tükörképe lesz.
Ezért nem szeretem a városi kincseket...
amíg újat nem helyezek ki, addig a kövekre festett jelszó az utolsó állomás emléktáblájáról leolvasható szó tükörképe lesz.
én is örülök, titkon nagyon szeretem ám a nyomozós feladatokat, ahol nem azonnal adja magát a jelszó.
Mindhárom kő a helyén.
Mindhárom kő a helyén.
Előzmény: Urániusz (#11)
Szia Omlás !
Örülök, hogy végre sikerült.
A leírásban pedig szerepel az istennő neve, aki segít.
Viszont a színész szobráról ezek szerint lehullott az álarc !
Úgy hittem, hogy a király nevével lesz gond, de ezt prímán szedted. Hiába, no ! Jó a szemed. :)
Látod, a hadtörténeti dolgozói sem tudják, mi található a környezetükben.
A kövek egyébként meg vannak még ?
Örülök, hogy végre sikerült.
A leírásban pedig szerepel az istennő neve, aki segít.
Viszont a színész szobráról ezek szerint lehullott az álarc !
Úgy hittem, hogy a király nevével lesz gond, de ezt prímán szedted. Hiába, no ! Jó a szemed. :)
Látod, a hadtörténeti dolgozói sem tudják, mi található a környezetükben.
A kövek egyébként meg vannak még ?
Kereslek p.ü.-ben, ha nekem sem megy, akkor írd le ide rébuszokban a problémát !
Az első megtaláláshoz mindenesetre gratulálok !
Az első megtaláláshoz mindenesetre gratulálok !
Előzmény: Omlás (#9)
Nekem problémám van a játékkal, illetve a 3-al is, de nem érlek el a megadott e-mail címen. megteszed, hogy rám csörögsz? 20 460 5191
Kedves játékoskedvű érdeklődők !
A játék leírása, és jelszava némely helyen változott, hogy e szomorú, és kissé nyomasztó helyszín, és történet kicsit vidámabbá váljon.
A játék leírása, és jelszava némely helyen változott, hogy e szomorú, és kissé nyomasztó helyszín, és történet kicsit vidámabbá váljon.
Vagy a vérnyomásod jött rendbe ? :)
Vagy csak a szmájlikat felejtettem el korábban kitenni, és ez nyom a latba, nem a szövegkörnyezet? :)
Vagy csak a szmájlikat felejtettem el korábban kitenni, és ez nyom a latba, nem a szövegkörnyezet? :)
Előzmény: zakany (#4)
Bár nem halásztál semmit, de itt így is Te vagy a király Halászkirály!
:)
:)
Naggyon vicckes... naná, hogy a zöldbe, meg a feketébe is belekotortam, mielött leesett...
Előzmény: Urániusz (#1)
Szia Halászkirály !
Gratulálok az elsőséghez !
nem volt nagyon piszkos a víz? - szóval átlátszó volt ?
Ezt csak a nemrégi Víz világnapja apropóján kérdezem. :)
Gratulálok az elsőséghez !
nem volt nagyon piszkos a víz? - szóval átlátszó volt ?
Ezt csak a nemrégi Víz világnapja apropóján kérdezem. :)