A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Ennek a történetnek van egy másik változata is mely CHRISTOPHER CREIGHTON : MARTIN BORMANN - HITLER TITKÁRA című könyvében olvasható. Az a könyv szerint az angolok menekítették ki vizen az ostromlott Berlinből, új ID-t kapott cserébe a svájci bankszámlák átadásáért. Ahol egy kicsit sántít -vagy pont nem- a csoport vezetője Ian Fleming volt, akinek a II. VH alatt a fedőneve James Bond volt. Késöbbiekben az MI6 -nál szerzett élményei alapján írta az első Bond storyt. Vagy igaz, vagy nem, minden esetre jó kis kémes könyv.
Igen, a bal oldali listában a kültéri dolgok kicsit előrébb vannak sorolva. De a játékok/indoor alatt mindig látszik minden indoor dolog.
Házigazda
Előzmény: Omlás (#16)
Szerintem nekem ez a hajózós dolog eddig kimaradt... Majd jön egy igazi rendes netkesser, és segít. :)
Házigazda
Előzmény: safc (#15)
Nálam ez a játék eddig nem látszott. Ez hogy lehet? Most is a Fehérvári játékok sorozat alatt van, pedig ahogy látom sokkal újabb. Ti ezt értitek?
Azért csak gratula!
Viszont, ha már ilyen segítőkész hangulatban vagy, (#13: gihhihhi) akkor a nagy folyón hajózósnál én bizony elakadtam. Ha jól emlékszem (persze, meg is nézhetném... ) kellett ott vmi indián törzs a millió klub közül egynek a nevéből. A többi rész eléggé egyértelmű volt, ebből gondolom, hogy csak a törzs miatt bukhattam a jelszót. Szóval valami segítség?
Viszont, ha már ilyen segítőkész hangulatban vagy, (#13: gihhihhi) akkor a nagy folyón hajózósnál én bizony elakadtam. Ha jól emlékszem (persze, meg is nézhetném... ) kellett ott vmi indián törzs a millió klub közül egynek a nevéből. A többi rész eléggé egyértelmű volt, ebből gondolom, hogy csak a törzs miatt bukhattam a jelszót. Szóval valami segítség?
Előzmény: magpet (#12)
Hejj, most látom, hogy de. Csak nem kattintottam összes megtalálást. Hiába, még van mit tanulnom az oldalon. :)
Én kérek elnézést a súlyos rágalmazásért!
Én kérek elnézést a súlyos rágalmazásért!
Házigazda
Előzmény: magpet (#13)
És EZT miért nem oldottad még meg? Hol akadtál e? Tudunk esetleg segíteni? :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#5)
Ha előbb feladom a villa keresését és tippelgetni kezdek, nem úszik el a dobogós hely. Erre tessék, itt olvasom, hogy a menők is úgy csinálják.
Az indoor játékoknál többnyire alapkellék a google és/vagy a google earth. Előbbivel információkat kell keresgélni, utóbbi a képi segédanyag, ami lehet akár térkép, műholdkép, vagy a panoramio-n lévő (koordinátához kötődő, ú. geotaggelt) fotók. EZek között ügyesen lavírozva tud összeállni a megfejtés.
Házigazda
Előzmény: Ali_baba (#8)
Sziasztok! Még sose játszottam ilyet. Hogy kell ezt játszani? Hogy kapok információt? :$
Úgy látom, hogy egy új játékkategóriát kellene nyitni, "Extra nehéz játékok, kizárólag SylverRatnak" :-))
Előzmény: SylverRat (#5)
Hát, ahogy írtam, a Caneel öböl felett. Ezek szerint a jelszó vége próbálgatással jött be?
Előzmény: SylverRat (#3)
nekem sikerült még a rossz névvel is megtalálnom. :-D
egy kérdés: a villát merre kellett volna keresni? :o)
egy kérdés: a villát merre kellett volna keresni? :o)
Moderátor
Előzmény: pepe (#2)
Szia Pepe,
sürgősen javítsd ki a náci vezető nevét: Martin Bormann volt az illető :-)
sürgősen javítsd ki a náci vezető nevét: Martin Bormann volt az illető :-)