A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
De lökött vagy te Pupu :)
Jó volt a bejegyzésed! Jót nevettem rajta!
Lehet tényleg ő az! :DDD
Jó volt a bejegyzésed! Jót nevettem rajta!
Lehet tényleg ő az! :DDD
Jajj, de nincs ám két "i"!!! :) Én sem magyarkeszii vagyok, meg nem is tamásii leszek ;)
Mondom én, hogy bacu homokba dugja a fejét, hisz nem akarja látni mit írok. :)))
Miért, melyik játék végződik 13 megtaláló után ?
...ha a szabadkőműves játékokra gondolsz, akkor tévedsz, ráadásul azok igaz történetekre, és nem fantasy-ra épülnek.
És valós történetre fog épülni a többek között erre a helyszínre épülő limes-játéksorozat is. .)
...ha a szabadkőműves játékokra gondolsz, akkor tévedsz, ráadásul azok igaz történetekre, és nem fantasy-ra épülnek.
És valós történetre fog épülni a többek között erre a helyszínre épülő limes-játéksorozat is. .)
Előzmény: Bacu (#2)
Idézet
dzsobacsi:
u.i.: id. MAGosfai PETúr és társai lassan kiadhatnák F.K. kalandos életét külön kötetben! :-)
Én már megtaláltam Kelemen bácsi sírját, de mostanában nem járok arra, hogy rejtsek valami jelszót. Talán majd a nyáron.
Játékvezető
Idézet
A játék amúgy nem fog záródni 13 megtaláló után, továbbá a táblát se gondoltam idővel arrébb tenni. ;)
Pedig már úgy megszoktuk! Állandóan csak ez az újítgatás... ;o)
Előzmény: Bacu (#2)
Jó keresgélést! (érdemes Gödre, vagy Vácig is elkerekezni a Duna parton, mert kellemes helyeken vezet az út)
A játék amúgy nem fog záródni 13 megtaláló után, továbbá a táblát se gondoltam idővel arrébb tenni. ;)
Előzmény: BaliaGy (#1)
Ismét egy történelmi helyszín, köszönöm :)
Remélem minél hamarabb megtalálhatom ezt is.
Remélem minél hamarabb megtalálhatom ezt is.