A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2010-07-02 21:14:14
A 3. pontnál mi is csak egy keresztet találtunk, az újat. A többi helyszín rendben volt.
Frigyes

2010-05-11 23:23:27
Köszönöm Éva jelzését, a leírása alapján nyilvánvalóan megváltozott az egyik helyszín és ezzel az ott megkapható rész-jelszó is. A leírást - a képeket és versikéket - ennek alapján módosítottam.

Előzmény: Éva (#1)
2010-05-11 18:32:29
Email-ben igyekszem segítséget küldeni. Ha tudsz küldeni még adatokat, esetleg képet, akkor az pedig nekem segít, hogy beazonosítsam a difiket.
Köszönöm szépen a jelzést!

Előzmény: Éva (#1)
2010-05-11 14:15:53
Szombaton nekiugrottunk ennek a játéknak és csúfos kudarcot vallottunk: a 7 jelszórészletből mindössze 3 van meg:-) Az útvonal azért nagyon tetszett, az Öreg-kőnél lévő pihenőhely kivételével ismeretlen volt a környék. Utána bementünk a péliföldszentkereszti birtokra megnézni a szekér- és hintókiállítást és kiderült, hogy a néhány hete a komáromi Lovas Színházban megcsodált gyönyörű óriási holland fríz lovak itt élnek! Elbeszélgettünk az idomítójukkal is, aki körbevezetett minket és nagyon érdekes dolgokat mondott.

Az állomásokról: az 1. pontot nem tudtuk beazonosítani, 2. O.K., az útelágazásnál csak egy (új) keresztet találtunk, faház O.K., fatáblát csak egyet láttunk, rajta térképpel, alatta bevésve: "Készült az xy cég támogatásával" (szám nélkül). Mindez teljesen újszerű állapotban, lehet, hogy a rejtő erre gondolt, csak akkor még tényleg nem volt rajta semmi? A 7. jelszórészlet rendben meglett, a szentkútnál viszont talán nem jöttünk rá a feladat nyitjára, mindenesetre az oltáron nem találtunk táblát.
Megkerestem az említett bibliai részletet is, de a megoldást sajna így sem tudtuk kikövetkeztetni:-(
Mindenesetre jót sétáltunk és érdekes ismeretekkel gazdagodtunk, köszönjük a játékot!:-)


Új megtalálások

Bejelentkezés