A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Most, ezt a fórumot megpillantva, eszembe jutott 2009-es prágai látogatásunk feleségemmel, amelyet aztán blogban is megörökített hazabringázás követett. Anélkül, hogy kétségbe akarnám vonni a játék gyakorlatias értékeit, mint sörkalauzét, meg kell mondanom, hogy csakis találomra ültünk be ide-oda, és mindenütt jót ettünk-ittunk. Prága nagyszerű hely! Pepe játékának legnagyobb értékét abban látom, hogy felébreszti az érdeklődést a város gasztronómiai kultúrája iránt, amit aztán konkrét sörözés követhet :-)
Előzmény: pepe (#5)
Azt hiszem ezt kihagyom.
Kicsit túl van bonyolítva ez nekem.
Addig játszok, amíg szórakoztat, de ez inkább bosszant.
Kicsit túl van bonyolítva ez nekem.
Addig játszok, amíg szórakoztat, de ez inkább bosszant.
Pedig nem olyan nehéz:
1. A GoogleMaps-ban beazonosítod a 6 kocsmát
2. Átjelölöd a helyüket a GoogleEarth-be
3. Path üzemmódban összekötöd a pontokat
A két szóba jöhető név miatt meg legfeljebb 2 próbálkozás :-)
Ne csüggedj, nem vagy sem hülye, sem tehetségtelen, csak egy kis kitartásra van szükség :-)
1. A GoogleMaps-ban beazonosítod a 6 kocsmát
2. Átjelölöd a helyüket a GoogleEarth-be
3. Path üzemmódban összekötöd a pontokat
A két szóba jöhető név miatt meg legfeljebb 2 próbálkozás :-)
Ne csüggedj, nem vagy sem hülye, sem tehetségtelen, csak egy kis kitartásra van szükség :-)
Előzmény: Gabe (#4)
Megszereztem a pontokat, MapSource kiszámított pár kerületet a lehetséges bejárásokra, mindkét szóbajöhető név 5 betűs, semmit sem fogad el jelszónak, hülye vagyok és tehetségtelen, elég volt, feladtam :(
Jöjjön inkább a derék katona:
[link]
Meg egy kis Prága: [link]
Jöjjön inkább a derék katona:
[link]
Meg egy kis Prága: [link]
És mivel éppen anyagot gyűjtök, illetve korábbi ismereteimet frissítem, ajánlom figyelmetekbe az alábbi oldalt ;)
Nagy baj lenne, ha a jövő hét végén outdoor járnám végig az ajánlott helyeket? ;)
Jut eszembe - pacalleves neve?
Jut eszembe - pacalleves neve?
neki sem állok.
de csak azért, mert nem szeretem a sört. (pusztítom is ennek megfelelően...)
de csak azért, mert nem szeretem a sört. (pusztítom is ennek megfelelően...)
Moderátor