A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Kecske!
Mizujs a fényképpel?
Írtam volna neked mail-t, de Mailer Daemon-nal visszajött...
Mizujs a fényképpel?
Írtam volna neked mail-t, de Mailer Daemon-nal visszajött...
Előzmény: apexsek (#3)
Hát műteni nem kell. Viszont kímélnem kell, nem szabad terhelni. Nem mehetek hegyre, csak síkterepen és ott is csak röviden. Esetleg síkterepen hosszabban bocizhatok, de hegyre, emelkedőre ami megterhelheti a térdet már ne tekerjek. Három hónapig valami gyógyszert kell szedni aztán kiderül, hogy javul-e a helyzet és újra arra mehetek amerre csak jól esik, vagy maradnom kell síkvidéki kriplinek. Nem vagyok túl boldog.
Előzmény: Togo (#9)
Köszönöm. A kutya olyan mint a gazdája szokták mondani. Igazat kell adnom ennek. Ma én megyek ortopédiára megnézetni, hogy miért is jár együtt az állás és a sétálás erős nyilallással a térdemben. Kicsit félek, mert annak idején a térdműtétem előtt is ugyan ez az effekt volt.
Előzmény: BaliaGy (#8)
Mikor a boxerünket műtötték (jó hosszan felvágták a hasát) én is vettem neki gallért, mert a dokiék rábeszéltek, hogy kell, nehogy szétnyalja a sebét, vagy kiszedje a varratokat. Nem volt szívem rátenni, gondoltam majd ha észreveszem, hogy piszkálja. Műtét utáni első két nap még éjjel is felkeltem, leszaladtam megnézni, hogy nincs-e valami baj, de eszébe sem jutott bántani, úgyhogy a gallér azóta is a polcon pihen.
Előzmény: Togo (#4)
Térdszalagja becsípődött a térdízületek közé, ami magától nem akart kijönni, sőt egyre inkább beágyazódott oda, és ezt kellett rendberakni, mert ez erős fájdalommal járt neki, így 3 lábon szaladgált csak.
Előzmény: apexsek (#5)
azért nem ma akartam átszaladni...
:-))))
Egyébként miért kellett műteni?
Mi baja volt a térdének?
:-))))
Egyébként miért kellett műteni?
Mi baja volt a térdének?
Előzmény: Togo (#4)
Most egy ideig ne. Meglátogatni lehet, de labdázás szaladgálás tiltott míg varratszedés nincs, és utána is egy ideig lightosan, míg újra meri majd használni mind a 4 lábát. Szerencsétlenen ezzel a tölcsérrel is küzd amit viselni kell, mintha a sebe nem lenne elég. Persze tudom, hogy szükséges, hogy ne rágja ki a varratokat, de akkor is olyan borzalmas ahogy szerencsétlenkedik vele és mindenbe beleakad.
Előzmény: apexsek (#2)
Shréhen szemben vele műtötték ma Lulu kutyánk bal térdét. Nézegettem az emlékművet, de inkább a jószággal voltam elfoglalva. Emlékmű nem szalad el. Majd ha egészséges lesz és lehet megint sétáltatni eljövünk együtt megkeresni.