A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2010-06-21 17:28:49
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXX

Önhatalmúan moderáltam magam, de csak azért, nehogy megsértődj!
Egy dolognak örülnék most a helyedben:
Ha előbb találkozol személyesen H.Gáborral, mint velem...
Csak arra kérlek, ha netán összefutnánk valahol véletlenül, ne áruld el a nick nevedet!
Érted is annyit kapnék, mint egy emberért...

Soha, érted?
Soha többet nem akarok hallani rólad!!!
apexsek

Előzmény: Urániusz (#37)
2010-06-21 17:02:11
Én meg vallásos vagyok, és nem haragszik meg rám a mindenható, sőt mulattatja, mert tudja, hogy az általa teremtett emberiség a régi szép időkben még sok Istenben hitt.
Urániusz

Előzmény: apexsek (#35)
2010-06-21 17:00:08
Azért nevetsz itt ekkorát a képen? :)
Urániusz

Előzmény: berni (#34)
2010-06-21 16:27:18
Én nem vagyok egy vallásos ember, de ez még viccnek is durva.
Szerintem nálad kisiklottak otthon...
apexsek

Előzmény: Urániusz (#26)
2010-06-21 14:31:47
Nem tudom min rágtatok be, én nem látok semmit, csak sok-sok nagy, piros X-et :D
berni

2010-06-21 13:05:25
Köszönöm, a számból vetted ki a szót, én is mindig ezt mantrázom...
Urániusz

Előzmény: Csigabiga (#29)
2010-06-21 13:04:27
Isten áldjon!
Urániusz

Előzmény: H.Gábor (#28)
2010-06-21 13:01:47
Úgy tudtam ki vagyok nálad kapcsolva...:)

sajnos mások kérdésére sem reagálsz, amelyik az egyik játékodra vonatkozik...
Urániusz

Előzmény: Bacu (#30)
2010-06-21 10:24:36
Én sokszor átbillentettem, de néha nem bírom ki... Nah ilyenkor szoktam reagálni rá... tudom nem kéne :)
Bacu

Előzmény: Csigabiga (#29)
2010-06-21 10:17:18
Szerintem Ti is billentsétek át fejben (is) az IGNORE kapcsolót, mint ahogy én is tettem! :o)
Ha nem érkezik reakció, akkor remélhetőleg előbb-utóbb elfogy a "lelkesedés".
Sajnos azzal, hogy reagáltok, csak szítjátok a dolgot...
Csigabiga

2010-06-21 10:05:55
Nagyon nagy bajban leszel te takony, ha újra nyit a Lipót!!!
Azért remélem, hogy előtte még összefutunk.

Kérlek ne moderád ezt a hszt!!!
H.Gábor

2010-06-21 10:03:04
Dugulj már el!!!
Bacu

2010-06-21 09:54:40
Szerintem ne Te kérj elnézést, azt neki kéne a minősíthetetlen stílusa miatt.
Így helyreállt egy kicsit a világ rendje, és ezért köszönettel tartozom Neked. Nálam Te vagy az egyik isten...:)
Urániusz

Előzmény: Csuhás (#23)
2010-06-21 09:37:50
Ha nem szólítasz meg, én sem leszek sok, te és a barátaid tesznek sokká, ne adj isten naggyá...esetleg Istenné? :)

Az összeesküvés-elméletekben pedig a H.Gábor félék hisznek, és ezt terjesztik.
Az én játékaim pont az ellenkezőjét bizonyítják: nincs összeesküvés senki ellen, sőt, építés van, valamiért...
Urániusz

Előzmény: totzoli65 (#18)
2010-06-21 09:31:48
Senkit nem akarok megtéríteni, csak H.Gábor nyilvánvaló gyalázkodására, és hazudozására reagáltam.
A játékok létét kétségbe vonó beírásokra pedig kötelességem reflektálni, ugyanúgy, ahogy mások is megtehetik a magukéval szemben.
Urániusz

Előzmény: Csuhás (#21)
2010-06-21 09:31:36
Nem pont erre a megoldásra gondoltam. Őszintén sajnálom hogy megsértődtél, nem akartam erre okot adni. Elnézést kérek!

Viszont így célját vesztett játékot jó volna ha a jövő évezredbe dátumoznád át, és akkor nem volna itt zavaró. Esetleg egy admin is megigazíthatná.
Csuhás
Moderátor

2010-06-20 20:58:06
Gábor!

Légyszíves fogalmazd át a játékod szövegét, hogy ne legyen sértő még a sokunk által nagyon megunt eszme hívei számára se.
Nagyon nem volna jó, ha elterjedne ennél is jobban az eszméket népszerűsítő, és az azok ellen hangoló játékok készítése. Tudom nem Te kezdted, de mégis kérlek légy Te az okosabb!

Csuhás
Csuhás
Moderátor

2010-06-20 20:29:40
Kérek mindenkit, hogy tartsunk egy színvonalat a vita során!

Urániuszt pedig külön önmérsékletre kérem, ne akarjon minket megtéríteni, ne agitáljon a Szk. mellett, mert ilyen mértékben, szinte mindenkiből negatív érzéseket vált ki, mind az eszme, mind a tolmácsolója.
Csuhás
Moderátor

2010-06-20 19:01:40
:)
Ki tiltotta be jogerősen a családomat?

Na figyelj te ... ( Sértő jelző törölve )

Moderálva Csuhás által
H.Gábor

Előzmény: Urániusz (#14)
2010-06-20 18:31:44
Idézet
apexsek barátod

Ezt most eltaláltad!
Mi ketten H.Gábor-ral Egy vérből valók vagyunk
apexsek

Előzmény: Urániusz (#16)
2010-06-20 18:18:37
Elnézést, nálam most szakadt el a cérna! :-)
Nem (csak) a játékaiddal, a hozzászólásaiddal van baj, hanem a "ÉN VAGYOK AKI MINDENT JOBBAN TUD, OKOSABB, LEXIKÁLISABB, ENYÉM AZ UTOLSÓ SZÓ, CSAK NEKEM VAN IGAZAM stb." hozzáállással.
Eddig 16 hozzászólásból 7-et birtokolsz, a többi kilencen 6-an osztoznak. Vedd már észre, hogy SOK VAGY!!!!
Az arányokkal van a baj, meg a szemlélettel. Egy irritáló jelenség vagy és nem vagy hajlandó tudomásul venni, hogy rajtad kívül is vannak emberek, akik jól érzik magukat, örülnek a világnak és nem hiányzik az életükből semmiféle összeesküvés elmélet.
Nagyon rossz lehet egyedül "tökéletesnek lenni" ebben a hibás világban.
Ennek ellenére szeretettel várlak itt a délvidéken, hátha találsz itt is valami összefüggést a napsütés, a folyók folyásiránya, az építészet, a fák növekedése és a politika között! :-))))
Egyébként a szemétnek valóban a kukában a helye! ;-)
Szép napot! Üdv: Zoli
totzoli65

Előzmény: Urániusz (#16)
2010-06-20 18:17:30
Teljesen egyetértek.
Gábor75

Előzmény: apexsek (#13)
2010-06-20 17:49:28
" A szemétnek a kukában van a helye." írod az írásomra-plagizálással vádollak, mert ezt a mondatot én írtam mélben az egyik leveledre. Látom gyorsan tanulsz :)

Ha már csak ennyit tudsz reagálni az azt bizonyítja, hogy lövésed nincs az egészről, és amint apexsek barátod írását is olvashatod, unja az egész témát.
Ha mindenáron a"NEMZETEK feletti"-ség csípi a szemed, ha már rám nem, akkor apexsek-re tekintettel válassz más kört az ostorcsattogtatásod, betyárvirtusod kiéléséhez.
Most éppen egy NEMZETEK feletti torna zajlik Dél-Afrikában, esetleg a Vuvuzela leleplezéséről készíthetnél indoorban, de akár az Olimpiákról, a piákról, gondolom utóbbi fekszik neked, ahogy olvaslak, de lehet akár az Internet ostorozása is, ahová éppen írogatsz, vagy nemzetek feletti a katolikus egyház, meg az összes történelmi egyház, meg a világ összes vallása, meg...
Tudom, te nem vagy nemzetek feletti, én meg az Inter-nek szurkolok.
Hajrá Internazionale!
Urániusz

Előzmény: H.Gábor (#8)
2010-06-20 17:38:30
Köszönd a vádaskodóknak, és értetlenkedőknek. Ők hozzák elő mindig ezt a kérdést, én pedig igyekszem megválaszolni a tévedéseiket.
Urániusz

Előzmény: apexsek (#13)
2010-06-20 17:36:21
Úgy látom te a kukában turkálsz, vagy a történelem szemétdombján, onnan hozol elő gyűlöletszító eszméket.

Te vagy az, aki kesserbetyár néven küszöb alatti filmeket gyártottál, és III/III-asokat meghazudtoló spionkodással rejtett hangfelvételt készítettél a geocaching elnökségi üléséről, majd hősnek képzelve magad ezt leleplezés gyanánt idehánytad?
Igen, vagy nem? Tudod, csakis az igazat!

Úgy tűnik, te mindig leleplezni akarsz, gondolom azért, mert hiányos ismereteid miatt nem ismered a hátteret. Inkább tanulnod kéne...akár a szabadkőműves játékokból is.

Gondolom azt sem tudod, hogy az avatárod egy gyilkosságra készülő terrorszervezet egyik jelképét szimbolizálja, úgy, hogy csínján bánj a gyilkossággal való vádaskodással.

Az a szervezet pedig, amelynek tagja vagy, jogerősen be van tiltva, a szabadkőművesség pedig hivatalosan bejegyzett , elfogadott, karitatív szervezet. Utána nézhetsz.

Biztos ismered azt a magyar szólást a bagolyról, meg a verébről...
Urániusz

2010-06-20 17:34:31
Nem tudom, mi volt a célod ezekkel itt, de engem már olyan szinten idegsít, hogy tele van a faxom az egész pereputtyal!
Nem érdekel, hogy ki, mikor, hol és melyik társaság tagja volt.
Nem érdekel, hogy jó, vagy rossz ember volt.

Egyszerűen nem akarok róluk egy szót se többet halllani!

Egyébként szerintem te azért foglalkozol ennyit vele, hogy bekerülhess valamelyik klubba, de már ott nem kiváncsiak rád...
apexsek

Előzmény: Urániusz (#12)
2010-06-20 17:24:00
Volt egy Benes nevezetű sz.k., de nem az Eduárd. Ezt csak a szélsőségesek cserélik direkt, hogy rájuk húzhassák a vizest.
Egyébként sok ilyen tévesztés van, pl: Czóbel Béla, Felix Mendelsson, vagy Móricz Zsigmond. Közülük egyik sem volt szabadkőműves, csak a keresztnevet változtatták meg ilyen-olyan célból, és kerültek tévesen a köztudatba.
Sőt olyan nevek is, akik egyáltalán nem voltak azok, pl: Rákosi Mátyás, utóbbit csak a bűnbakkeresők erőltetik mindenféle bizonyíték nélkül.

A szabadkőművesek közül is voltak "rossz" emberek, mert emberek, de az eszmeiségükből adódóan- mely a szeretetet, a bölcsességet, a szépséget, és erőt hírdeti - jóval kevesebben a nem sz.k.-nél.
Ezt a néhányat persze példastatuálásként , vagy általánosításként a sz.k. ellenfelei rendre előrángatják, miközben soraikban valódi rossz emberek , sok esetben gyilkosok bújkálnak. Így akarják magukról elterelni a gyanút.

A szabadkőművesek még csak vallásháborút sem hírdettek, és egyetlen embert nem küldtek máglyára, a rituális gyilkosságok kiagyalói Hitler bunkeréből bújva kerültek elő.

Bizony a szabadkőművesek néha egymás ellen is harcoltak, ha úgy kívánta a nemzetük történelme, így az amerikai polgárháborúban sokan az északiak, mások a déliek oldalán, a Nagy Francia Forradalom idején a barrikád mindkét, sőt mindhárom oldalán, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc idején Klapka, Türr , Czetz, Kossuth a harctéren sok osztrák szabadkőműves ellen harcolt, ne feledjük elsődlegesként ők magyarok, és aztán szabadkőművesek.

Azt bizton állíthatom, hogy egyetlen magyar szabadkőműves sem volt gyilkos, és ezt ki kell kérni magunknak, a magyar történelem ismerőinek , azoktól, akik olyan szélsőjobboldali hagymázas agyszüleményeknek ülnek fel, és provokálnak, mely szélsőségesek egykoron valódi gyilkosai voltak hazánknak.
Urániusz

Előzmény: firesanyika (#5)
2010-06-20 12:06:32
Én sem, csak jelzésnek szántam.
feri60

Előzmény: Gabe (#10)
2010-06-20 11:27:36
Gyüjtögetni bármit lehet, de ezt itt és most nem tartom jó ötletnek.

Viszont a mondandómat átviszem ide.
Gabe

Előzmény: feri60 (#7)
2010-06-20 10:32:02
Infó:
Anélkül nem sikerülne neki :(
Köszönöm szépen, legközelebb koccintunk.
feri60

2010-06-20 10:28:17
Miért maradhatna???
A szemétnek a kukában van a helye!

Infó:
A jó isten éltessen sokáig! ( vérnycsökk nélkül:) ) Így utólag is...
Erre koccintani kell!
H.Gábor

Előzmény: feri60 (#7)
2010-06-20 10:03:32
Azt hiszem, itt az ideje egy aláírásgyűjtő akció indításának, amelyben arra kérjük az oldal üzemeltetőit, véglegesen távolítsák el szk imádó játékostársunkat az oldalról. Az oldalt telerondító játékai maradhatnak, azokat úgyis elég kevesen keresik, szerintem nem véletlenül. ;)
feri60

2010-06-20 07:58:20
Mi a fenének akarod ezt az egész dolgot isteni magaslatba emelni?
Vörös szőnyeg, babérkoszorú nem lesz hozzá?
Én türelmes ember vagyok, de ez már ked nekem is sok lenni...
apexsek

Előzmény: Urániusz (#2)
2010-06-20 07:41:21
Azért voltak olyan szabadkőművesek is akiket nem szeretnek a magyarok pl:Eduard Benes "bűnös nép"vagy Harry s Truman az atombomba ledobatója.
firesanyika

2010-06-19 23:05:42
Ennek mibaja? Sajnos nem látom :))))))))
zakany

2010-06-19 23:01:23
Három a magyar igazság!

H. Gábor!
Engem már többször megfenyegettél privátban, hogy hagyjak fel evvel a játékkal.

Kíváncsi lennék, hány játékoskedvűnek vetted el a kedvét a fenyegetéseiddel. Őket is privátban keresed fel?
Urániusz

2010-06-19 22:52:34
Elhiszem, nehéz szembesülnöd azzal, hogy nemzetünk nagyjai között sok szabadkőműves volt, és a szabadkőművesek sok mindennel hozzájárultak ahhoz, hogy emeljék kultúránkat, művészetünket, tudományunkat, harcoltak a szabadságharcok idején.
Nehéz szembesülnöd azzal, hogy a Hősök tere szobrait, még a hét vezérét is szabadkőműves alkotta. Ha nem hiszed, üsd be a gugliba Zala György, vagy a híres magyar szabadkőművesek nevét.

Őket mered legyilkosozni? Kossuth Lajost, benedek Eleket, Márai Sándort, Móra Ferencet, Klapka Györgyöt, Hadik Andrást, Ady Endrét, Kosztolányi Dezsőt...? ...és folytathatnám.
Nem rájuk kéne haragudnod, hanem arra, aki eddig téveszmében tartott, vagy magadra, hogy nem nézted meg az érem túloldalát.

Még te mered le leírni, hogy ne bántsd a magyart?...hát, akkor kérlek viselkedj is úgy, ahogy másoktól elvárod:ne bántsd a magyart!

Egyébként jó utat Trianonig.
Urániusz

2010-06-19 22:42:27
Miért nem merted megjelölni a forrást? Csak nem a szerencsétlen Palatinus József, akinek ostobaságait szajkózta a bűnbakképző szélsőjobb a két világháború között?

Nem hittem volna, hogy ezt a XXI. században még beszopják, de látom rendesen beleestél a csapdájába, és úgy magával ragadott a gyűlölethullám, hogy a játékhoz méltatlan módon gyilkosozol, és uszítasz.

Egyáltalán olvas téged a moderátor, vagy csak legyint egyet, mivel te is legyintettél rá a Nem! Nem! Soha! játékodra történő felhívása ellenére.
Urániusz

Bejelentkezés

Akciós
GARMIN eTrex 30
64 900 Ft.