A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
...sőt a Gesztenyéskertben is...:)
...hiába no, két jó ember kis helyen is elfér...lehet ezért van tükörben az "R" a kapun?
...hiába no, két jó ember kis helyen is elfér...lehet ezért van tükörben az "R" a kapun?
Előzmény: halaszkiraly (#24)
Bŕr fehérrózsa nem urŕniusz, de biztosan ugyanabban a boltban vŕsŕrolnak, hiszen ennél a jŕtéknŕl is ugyanaz a sŕrga fólia a jelszóhordozó, mint urŕniusz 21-es, és 22-es lŕdŕinŕl...(Normafa, és Vŕroskůt)
Előzmény: Urániusz (#20)
Tökmindegy...
Egyébként pedig a telefonről küldtem a fórumba a szöveget - ezexerint valami kódolási hiba került a cuccba...
Egyébként pedig a telefonről küldtem a fórumba a szöveget - ezexerint valami kódolási hiba került a cuccba...
Előzmény: Urániusz (#20)
Szia! Fehérrózsa nem Urániusz, és nem csak azért mert nincs ebben a játékban az a bizonyos két betű...:(
Előzmény: halaszkiraly (#19)
Szia Eperdzsem! Tök jň, hogy végre van valaki aki ezeket a játékokat csak ůgy, önmagukért értékeli! Én ůgy vagyok Urániusz játékaival, hogy a leěrás oda nem vonatkozó (szk) részeit nem veszem figyelembe, és a feladatra figyelek csak. Köszi, remélem mielöbb meg tudom nézni.
Viccből vettem magamra. Te meg komolyan vetted?
Hiába no, lassan már mindenki máson mulat.
Hiába no, lassan már mindenki máson mulat.
Előzmény: feri60 (#7)
beírásodról két dolog jutott eszembe: 1. a legkönnyebb a másikat lehülyézni, főleg annak, aki ezt büntetlenül megteheti
2. ezek szerint egyetértesz azokkal, akik A vörös oroszlán című könyvet negyven évig tiltólistára tették, szavaidból ugyanis azt veszem ki, te is tiltólistára tennél egy hasonló tematikájú "művet", ráadásul egy játékot. Ez esetben én nem emlegetném a pszichiátriát.
Ha Vörös oroszlánt nem is, de Dürrenmatt fizikusait nem ártana elolvasnod. Egyébként mindkettő jó.
2. ezek szerint egyetértesz azokkal, akik A vörös oroszlán című könyvet negyven évig tiltólistára tették, szavaidból ugyanis azt veszem ki, te is tiltólistára tennél egy hasonló tematikájú "művet", ráadásul egy játékot. Ez esetben én nem emlegetném a pszichiátriát.
Ha Vörös oroszlánt nem is, de Dürrenmatt fizikusait nem ártana elolvasnod. Egyébként mindkettő jó.
Előzmény: Mikulás (#11)
Én meg azt gondolom, hogy szerencsésebb országokban az ilyet elmegyógyintézetbe zárják...
Előzmény: apexsek (#9)
Egyébként mindenegyebet félre rakva, én becsülöm benned az állhatatosságod!
Lehet, hogy időnként kiakasztasz engem, s mást is, de ha valaki ennyire kiáll a vélt, vagy valós igazáért, azt mindig becsülöm.
Lehet, hogy időnként kiakasztasz engem, s mást is, de ha valaki ennyire kiáll a vélt, vagy valós igazáért, azt mindig becsülöm.
Előzmény: fehérrózsa (#6)
Idézet
feri60-nak: IP? Még a saját mobilszámomat sem tudom megjegyezni. :)
Nem is neked kell :))
Előzmény: fehérrózsa (#6)
halászkirálynak: örülök, az alma nem esik messze a fájától. :)
apexseknek: nem tudtam elolvasni, hogy min kell csiszolni, és kinek. :) hiába no, aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet...
Mikulásnak: Itt van mikroláda, tehát kincskeresés. :)...egyébként pedig a puding próbája az evés. :)
Eperdzsemnek: Örülök, hogy tetszett, ha van kedved, egy kicsit részletezheted is. Egyébként már küldtem Gábrielt. :)
apexseknek: nem tudtam elolvasni, hogy min kell csiszolni, és kinek. :) hiába no, aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet...
Mikulásnak: Itt van mikroláda, tehát kincskeresés. :)...egyébként pedig a puding próbája az evés. :)
Eperdzsemnek: Örülök, hogy tetszett, ha van kedved, egy kicsit részletezheted is. Egyébként már küldtem Gábrielt. :)
Megvan. Nekem tetszett, csak nem fogadja el a jelszót. Ha hazaértem megy email. Köszi!
Továbbra is állítom, hogy ezek nem GPS játékok, semmi közük a GG Kincskeresés kategóriához, sem pedig a gps eszközhöz! Ezek "Csak semmi GPS" outdoor játékok. A szerzője - mondjuk úgy - kísértetiesen hasonló stílusú, mint Urániusz, valószínűsítem, hogy a téma is ugyanaz, csak itt burkoltan jelenik meg. Ha ez a gyanú beigazolódik, akkor a kukában a helye ennek a játéknak...
Remélem, a nevével legalább a stilusa is változik.
Nem lenne ő rossz ember, ha kicsit csiszolna a kommunkiációján.
Tisztába kellene jönnie azzal, hogy a túlzott "reklám" visszájára sül el.
Nem lenne ő rossz ember, ha kicsit csiszolna a kommunkiációján.
Tisztába kellene jönnie azzal, hogy a túlzott "reklám" visszájára sül el.
Előzmény: halaszkiraly (#1)