A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2011-04-21 16:50:51
Úgyvan! :)

Továbbá ugyanez a filmes műfajban:
-egy snitt nem snitt
-két snitt fél snitt
-négy snitt egy snitt
-de egy snitt nem snitt... :)
magpet
Házigazda

Előzmény: akosgy (#6)
2011-04-21 16:13:29
Akkor várjuk a visszajelzéseket. Jelszó nincs.
DoricésLaszisz

2011-04-21 16:02:07
avagy "egy mérés nem mérés" :)
akosgy

Előzmény: magpet (#4)
2011-04-21 16:00:11
Kérném vissza a játékot! Elvileg egy közeli túra apropóján keresném is a hétvégén.
Csuhás
Moderátor

2011-04-21 15:49:30
Szerintem kár volt. Pupu megnézte, és nem tetszett neki a hely és/vagy a rejtés. OK. Ő ilyen, ha véleménye van, akkor azt kimondja/leírja.
Mivel a helyet nem ismerem, nyilván ítéletet sem tudok hirdetni (egyébként se feladatom), de szerintem egész nyugodtan éleszd vissza a játékot!
Egy másik vélemény.
magpet
Házigazda

2011-04-20 21:32:20
A fórumban leírt kemény kritika miatt már nem elérhető.
DoricésLaszisz

Előzmény: ID-24 (#2)
2011-04-20 21:01:21
Ez a játék miért nem látszik a térképen?
ID-24
Játékvezető

2010-10-31 14:04:56
Állatorvosi ló ez a játék: bemutatja, mi minden sikerülhet félre.
1 Műemlékekkel, szép présházakkal, a Vértes erdeivel és kilátópontjaival teli környéken kapunk egy semmi különös horgásztavat.
2 Még a sok horgásztó közül sem az attraktívabbak közé tartozik: nyugat felé semmi sem látszik, keletről Mór fémipari üzemei zárják le a panorámát, van néhány horgász-kulipintyó, és más semmi. Nincsen csinos fogadó-épület, nincsenek hangulatos szomorú-fűzek, nem láttam budit, kevés a kihelyezett szemeteszsák - talán ezért is van tele a rejtekadó bozótos műanyag-flakonnal, sörös dobozzal. Az autók egy poros területen állnak, össze-vissza.
3 Horgászvíznek nem a legjobb a tó, legalábbis a megszólított horgász panaszkodott a gyenge halállományra.
4 Az országútról széles, murvás út vezet be, de a rejtéshez tovább kell menni egy gáton és egy szekérúton - mindkettő ilyen száraz időben is sáros. A leírás (jó minőségű földút) talán ha nyáron érvényes.
5 Lehetne informatívabb a leírás. Semmit sem mond a megközelítésről (nem is olyan magától értetődő) és a rejtésről: mit (filmes doboz, nagyobb ládikó, furfangos dolog) és hol (gyökérfészek, faodú, tuskó) kell keresni. 3 métert talán a rejtéskor kellett bozótban megtenni, de kereséskor, amikor összeadódik a rejtő és a kereső műszerének pontatlansága, alkalmasint jóval többet&
Miután lelkiismeretességből küszködtem az aljnövényzetben egy negyedórát, úgy ítéltem, hogy a tavat láttam, egy találat (még ha első megtalálás lenne is) pedig nem ér meg egyetlen pillanat további szenvedést sem. Otthagytam, ámen.
Az egész ismét rávilágít a régi felismerésre: attól, hogy valakik egyszer jól érezték magukat valahol, még nem garantált, hogy másoknak máskor kellemes élményt szerez a hely. Ezért őszinte jó szívvel javasolnám, hogy a kiváló játékaikról ismert Rejtők (milyen örömmel tekertem végig például a remek Profik nyomában kört, de nagyon tetszett a vértesi kőkereszt is!) nézzék meg új szemmel ezt a játékot, és kreáljanak helyette valami mást. Remélem, nem lesz neheztelés belőle :-)
Pupu


Új megtalálások

Bejelentkezés