A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Ezúton és itt is szeretnék köszönetet mondani/írni feri60-nak (vagy feri59-nek, már nem is tudom...) az információkért!
Előzmény: feri60 (#7)
Ezt most miért?
Én még tavaly találtam meg az eredeti táblával, de mert baromi rendes és segítőkész vagyok, ha már úgyis arra jártam, ellnőriztem, és megosztottam az információt medvehalommal.
Nem úgy, mint egyes közelben bringázó tihanyi egyének :)))))
Bacu meg monnnnyon le :)))
Én még tavaly találtam meg az eredeti táblával, de mert baromi rendes és segítőkész vagyok, ha már úgyis arra jártam, ellnőriztem, és megosztottam az információt medvehalommal.
Nem úgy, mint egyes közelben bringázó tihanyi egyének :)))))
Bacu meg monnnnyon le :)))
Előzmény: Bacu (#8)
Tegnap arra jártunk, és rémlett, hogy valami baj van a jelszóval, ezért megálltunk ellenőrizni.
A felújított tábla ismét a helyén. Fotókat elküldtem macikupacnak, szerintem a régi jelszó megint működik.
A felújított tábla ismét a helyén. Fotókat elküldtem macikupacnak, szerintem a régi jelszó megint működik.
Nincs meg a tábla :o(
Az előző logok alapján elég vacak állapotban volt már, remélem, felújítani vitték.
Így aztán most idézet sincs.
Az előző logok alapján elég vacak állapotban volt már, remélem, felújítani vitték.
Így aztán most idézet sincs.
Láncfűrészt nem vittem, így ez most kimarad :)
Viszont mikor megláttam, akkor igen csak néztem! Nagyon durva!
Kár, hogy úgy benn van a susnyásban. Bemászni nem másztam hozzá, mert baromi sok szúnyog van itt is.
Viszont mikor megláttam, akkor igen csak néztem! Nagyon durva!
Kár, hogy úgy benn van a susnyásban. Bemászni nem másztam hozzá, mert baromi sok szúnyog van itt is.
Előzmény: macikupac (#2)
Nem is kell. Én azt leírtam, amit a táblán találtam. Vitatkozni nem fogok egyik állítással sem. Mondanám, hogy akinek van hozzá mersze, az vágja ki mindkettőt és számolja meg az évgyűrűket, de ez kimerítené a barbárság fogalmát.
(De nehogy másban is kétségek ébredjenek, ezért átírom a játék nevét.)
(De nehogy másban is kétségek ébredjenek, ezért átírom a játék nevét.)
Előzmény: halaszkiraly (#1)
Ezt nem értem. A GC400B oldal a henyei bükkfát 400 évesnek mondja, akkor most lehet hogy ez az öregebb - bár később ültették??!