A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Vándort nem viszem, mert sötétben már nagyon ügyetlenül mozog. Öregecske már, kicsit vak, kicsit(nagyon) süket.
Moderátor
Előzmény: zem (#35)
Csuhás javaslatára (tudjátok msn-es háttérmutyizás) mit szólnáltok egy 20:30 körüli találkozóhoz a start pontnál?
Előzmény: MrZerge (#30)
Tót Zolival, és Törivel én jövök. Kérdés, hogy a séta starthelyén vagy a Noga család által megadott koordinátán találkozzunk?
Én 3-ig leszek netközelben.
Én 3-ig leszek netközelben.
Előzmény: mudman (#27)
Ha nézünk tűzijátékot is, akkor meglehet felnyalábolom a facelift előtti kölköt, és mi is mennénk.
Előzmény: BaliaGy (#18)
Tüzijáték nézésre alkalmas pont:
47 32.601
19 1.224
(mi, innen szoktuk megejteni a dolgot)
Ha időben hazaérek, és a csacsika család is úgy gondolja, tüzijáték nézés után, akár mehetünk is...
47 32.601
19 1.224
(mi, innen szoktuk megejteni a dolgot)
Ha időben hazaérek, és a csacsika család is úgy gondolja, tüzijáték nézés után, akár mehetünk is...
Nekünk közbejött 20-ra egy vidéki utazás. Ha visszaérünk Büdöspestre időben, akkor természetesen megyünk, de sajnos nagyon valószínű, hogy csak későn érkezünk meg. :o(
Előzmény: BaliaGy (#18)
Ha a tűzijátékot is meg akarjuk fentről nézni, az 9-kor kezdődik. Utána lenne célszerű a sétát megejteni. Javasolnék egy fél 9 háromnegyed 9-es találkozót, a játék kezdőpontján.
Előzmény: BoPe (#20)
Ha jól számolom:
Tótzoli65 ésTöri
Csiguszék ketten
én
Gábor75
Csuhás(?)
Szóval heten már majdnem vagyunk :) Mindenkinél legyen egy lámpa?
Tótzoli65 ésTöri
Csiguszék ketten
én
Gábor75
Csuhás(?)
Szóval heten már majdnem vagyunk :) Mindenkinél legyen egy lámpa?
Előzmény: Gábor75 (#17)
20.-án én is ráérnék.Ha elegen leszünk,játszhatnánk egy fotó erejéig a fényekkel.(7 lámpa kellene hozzá)
Előzmény: BaliaGy (#13)
20-án este nagy valószínűséggel ketten is csatlakoznánk!
Mindketten irtózunk az eget bámuló tömegtől. :o)
Mindketten irtózunk az eget bámuló tömegtől. :o)
Sajna én még távol leszek.
Csak szombaton jövünk haza, de nem tudom, mikor...
Csak szombaton jövünk haza, de nem tudom, mikor...
Nekem a 20. este tetszene, hátha onnan fentről valamit a tűzijátékból is láthatunk.
Tótzoliéknak jó, ki csatlakozna még? Mi kocsinkban is lesz még szabad hely.
Tótzoliéknak jó, ki csatlakozna még? Mi kocsinkban is lesz még szabad hely.
Óvatosan mondom, hisz még nem 100%, de lehet, hogy holnap megnézem, ha még időben hazaérek. Esetleg még valaki - nyolc körül - valahol ott?
Lehet, hogy inkább a túratárs kerestetikbe illene, de lassan körvonalazódik a jövő hetünk és hátha érdekel valaki(ke)t !? ;-)
19-én [link] -re megyünk, 21-én pedig vagy a [link] , vagy a [link] -ből a "Cserháti GPS-túra" program van tervbe véve. :-))
Esetleg 20-án (vagy 21-én) este megejtve ezt a "Kis éji sétát", pl. amíg a nagy tömeg a tüzijátékot nézi! :-P
Elvileg két szabad hely van az autónkban, ha valaki jönne. :-)
Egyébként pedig minden programra nyitottak vagyunk!? :-))))
19-én [link] -re megyünk, 21-én pedig vagy a [link] , vagy a [link] -ből a "Cserháti GPS-túra" program van tervbe véve. :-))
Esetleg 20-án (vagy 21-én) este megejtve ezt a "Kis éji sétát", pl. amíg a nagy tömeg a tüzijátékot nézi! :-P
Elvileg két szabad hely van az autónkban, ha valaki jönne. :-)
Egyébként pedig minden programra nyitottak vagyunk!? :-))))
Előzmény: totzoli65 (#8)
Azt hiszem én is csatlakoznék. :o)
Időponttól függően egyedül, vagy párban.
Időponttól függően egyedül, vagy párban.
Kis rövid séta, nekem nincs is nagyon messze, szóval ha gondoljátok mehetek én is. De Noga Tibi is ott lakik a közelben, szerintem ő is elkísér bárkit. Még örülni is fog a dicséretnek.
Moderátor
jövő hétvége környékén esetleg velem?! (velünk) :-)
Állítólag az én tömegem (súlyom) ;-) elég nagy! :-P
Állítólag az én tömegem (súlyom) ;-) elég nagy! :-P
Előzmény: BaliaGy (#6)
A hot-dog nem rossz dolog.
Legalábbis frissen, s mustár-ketchup-majonéz-stb. nélkül...
:-))))))))))
Viccet félretéve, szívesen tartok veled, vagy népes csoporttal keresgélni, játszani.
De csak 23-a után. Addig nagyon távol vagyok...
Legalábbis frissen, s mustár-ketchup-majonéz-stb. nélkül...
:-))))))))))
Viccet félretéve, szívesen tartok veled, vagy népes csoporttal keresgélni, játszani.
De csak 23-a után. Addig nagyon távol vagyok...
Előzmény: BaliaGy (#6)
Tegnap este, Sziget után kinéztünk arra. Kíváncsiságból az első néhány útjelző pontot megnéztünk :) Tök jónak tűnik a játék, nagyon klasszul kitalált a dolog. Viszont én nagyon féltem :(, odafelé útközben egy elég nagy testű kóbor kutyát is láttunk (még a kocsiból), így egyelőre feladtuk a megtalálást.
Szeretnék csapatosan visszamenni, kinek lenne kedve csatlakozni?
Nagy tömeggel szemben a kóbor kutyák esélytelenek :)
Szeretnék csapatosan visszamenni, kinek lenne kedve csatlakozni?
Nagy tömeggel szemben a kóbor kutyák esélytelenek :)
Előzmény: apexsek (#5)
Ha hazajövök a Retyezátból 23-án, utána szívesen elkisérlek.
Vigyáznék rád, s hosszú szünet után kerülne terítékre egy GG-s játék is...
Vigyáznék rád, s hosszú szünet után kerülne terítékre egy GG-s játék is...
Előzmény: BaliaGy (#3)
Az egyetlen kutya a Vándor volt. Az egész játék végig jól járható úton halad. ( Bár az elején egy nyilacska félrevezetheti az embert. Ott tovább kell menni 5 métert és út van ott is. ) Az erdő éjszaka csodálatos hangulatú, nincs mitől félni.
Moderátor
Előzmény: BaliaGy (#3)
Kedves megtalálók, találkoztatok útközben kutyákkal?
nagyon szeretném megtalálni, de sajnos még mindig nagyon félek az erdőben sötétben...
nagyon szeretném megtalálni, de sajnos még mindig nagyon félek az erdőben sötétben...
Kár hogy messze laksz, mert én ma estére tervezem hogy megkeresem. Van esetleg valakinek kedve csatlakozni?
Egyébként valami hasonló rejtés lehet itt is: [link]
Egyébként valami hasonló rejtés lehet itt is: [link]
Moderátor
Előzmény: ID-24 (#1)
Már olvastam a .com-on hasonló rejtésről, de még nem láttam ilyet a valóságban.
Kár, hogy nem a mi falunk mellett van az erdő, mert összeszedném bátorságom is kimerészkednék sötétben.
Egyben gratulálok az első Games játékotokhoz is!
Kár, hogy nem a mi falunk mellett van az erdő, mert összeszedném bátorságom is kimerészkednék sötétben.
Egyben gratulálok az első Games játékotokhoz is!
Játékvezető