A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Végre! :-)
Infó:
A csetepaté annyira magyar szó, hogy rá se néztem az angol Wikipedia lapra, pedig onnan egyből nyilvánvaló lett volna a levelek értelme és a helyszín is hamar meglett volna.
Nyáridőben talán könnyebb lenne rájönni, de így ősszel sem kitalálhatatlan... :-))
Előzmény: apoda (#10)
Az "I"-vel van gondom, pedig jó sok képet nézegettem már olyan emberekről, akiket amúgy nem nagyon gyakran láthatunk.
És hogy egyáltalán mi az a valami ott a jobb alsó sarokban?
Szerintem egy dinnyében találtam, több hasonlóval együtt. :-)
A többire: I, N, N.
Szerintem egy dinnyében találtam, több hasonlóval együtt. :-)
A többire: I, N, N.
Előzmény: apoda (#8)
Így csak nehezebb lett! :S
Elkelne egy kis segítség. Fel kell ismerni a képen látható hölgyet? Számít a felirat? Netán a kitakart része? És hogy egyáltalán mi az a valami ott a jobb alsó sarokban?
Elkelne egy kis segítség. Fel kell ismerni a képen látható hölgyet? Számít a felirat? Netán a kitakart része? És hogy egyáltalán mi az a valami ott a jobb alsó sarokban?
Fehéregerek balhéznak egy zsák lisztben. Csak a helyszínt, ahol a malom található, sajnos nem tudom. :)
Hát, úgy látom, hogy túl nehézre sikerült a feladvány. Estére feltöltök egy képet segítségként. :-)))
Előzmény: apoda (#2)
Ja hogy azt kell nézni? Akkor ezért nem jártam sikerrel, amikor a hüvelykujjas kép révén a Colosseummal próbálkoztam! :)
Előzmény: Csigabiga (#1)
Nem ismerem fel, hogy mit ábrázol a kép...
Albínók harcolnak a hóban?
Albínók harcolnak a hóban?