A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
1 |
2 |
A játék leírását és a jelszót Urániusz levélben érkezett kérése alapján módosítottam.
Házigazda
Mi a fene van ezzel a játékkal?
Mindent végigjártam, leírtam, Casanovát is sejtteni véltem a függöny mögött, a végén még a szobor szeme is kacsintott, itthon aztán nem fogja be a jelszót.
Mit tegyek?
Mindent végigjártam, leírtam, Casanovát is sejtteni véltem a függöny mögött, a végén még a szobor szeme is kacsintott, itthon aztán nem fogja be a jelszót.
Mit tegyek?
Á, én a PH!-n ezekért a valódi gyöngyszemekért olvasom a "Fáradt gőz" rovatot. Kár, hogy ez nem az....
Előzmény: Bacu (#65)
Szégyellem magam...
Szégyellem magam...
Szégyellem magam...
Szégyellem magam...
Szégyellem magam...
Szégyellem magam...
Szégyellem magam...
Szégyellem magam...
De miért is??? Én yoggi bolond katonatársára gondoltam. Ti kire?
Szégyellem magam...
Szégyellem magam...
Szégyellem magam...
Szégyellem magam...
Szégyellem magam...
Szégyellem magam...
Szégyellem magam...
De miért is??? Én yoggi bolond katonatársára gondoltam. Ti kire?
Előzmény: annuska69 (#60)
Szerintem szívesen találkozna-ládázgatna veled a Batt hiány téren, csak kérned kellene rá.
Előzmény: vinko (#63)
Baromi jó játék lehet az, amelyik nulla megtalálással már hatvan fölötti hozzászólást generál ! Csak így tovább, alkoss sok ilyet, s légy rájuk büszke.
Ismered azt a viccet, amikor valaki megy az autópályán, s hallja a rádióban, hogy vigyázzanak, mert egy őrült a forgalommal szemben megy. Megszólal : Csak egy ??? Az összes !!!!
Ismered azt a viccet, amikor valaki megy az autópályán, s hallja a rádióban, hogy vigyázzanak, mert egy őrült a forgalommal szemben megy. Megszólal : Csak egy ??? Az összes !!!!
Csak nem tévedtem akkorát, ha magadra ismertél...
Mint lentebb olvashatod (láthatod) én nem írtam nevet.
R-Go szerkó??? Miről beszélsz? Poló és baseball sapka. Tudod, én túrázni is járok, nem csak a pc mögé bújva osztom az észt!
Tudod, nekem nem kell "ilyen ruha", hogy kivívjam a tisztelelet és szívesen meg is tanítalálak rá egyszer, csak Te nem vagy olyan bátor...
Már megint túlpörögtem egy kicsit. Pedig korábban már megigértem magamnak, hogy nem reagálok az ilyen hozzászólásokra...
Nem is teszem többet. Részemről a téma lezárva.
Kedves urániusz, ha mégis lenne további hozzáfűzni valód, akkor azt a publikus eMail címemre várom.
Üdv.: vinko
Mint lentebb olvashatod (láthatod) én nem írtam nevet.
R-Go szerkó??? Miről beszélsz? Poló és baseball sapka. Tudod, én túrázni is járok, nem csak a pc mögé bújva osztom az észt!
Tudod, nekem nem kell "ilyen ruha", hogy kivívjam a tisztelelet és szívesen meg is tanítalálak rá egyszer, csak Te nem vagy olyan bátor...
Már megint túlpörögtem egy kicsit. Pedig korábban már megigértem magamnak, hogy nem reagálok az ilyen hozzászólásokra...
Nem is teszem többet. Részemről a téma lezárva.
Kedves urániusz, ha mégis lenne további hozzáfűzni valód, akkor azt a publikus eMail címemre várom.
Üdv.: vinko
Előzmény: Urániusz (#57)
Ja, bocs, nem poltikai, vagy óvodás vita folyik? Mit keresek én itt...De olyan szórakoztató :-)
Előzmény: Aron_csapata (#61)
Egyetértek! A Gyöngyi "Mondjon le!" Többet nem is biciklizek vele, mert nincs is biciklim....
Előzmény: annuska69 (#60)
Itt senki nem kérdezi meg, hogy ki kezdte ezt az egész parttalan vitát, ki is ez az annuska?
Ritka jellemtelen ember vagy, hogy rendre visszaélsz azzal, hogy téged nem lehet valami miatt kimoderálni.
Gondolj bele, az előző mondatot, ha én írom neked...
Gondolj bele, az előző mondatot, ha én írom neked...
Előzmény: BaliaGy (#56)
De bizony! Ercsiben voltam, és ekkor utáltuk meg az R-Go szerkót, mint amilyen emitt rajtad van. Meg a benne levőket is, akik ilyen ruhával akarnak keménykedni, és tiszteletet kivívni maguknak.
Előzmény: vinko (#52)
Aki minden másnap éles lőszert kap a kezébe azzal csinján kell bánni, igazolta ezt az is, hogy az Atádi beutalót azért kapta, mert egy elborult pillanatában kitárazott az őrbódéban, csak az volt a gond hogy csövön keresztül ;)
Előzmény: vinko (#54)
Volt egy hasonló mentalitású katonatársam, ráadásul őrkatona volt, mondtuk neki, ha nem változtat Nagyatád lesz a vége, én leszereltem aztán egy munkahelyváltás( HM-hez mentem) után Atádra vezetett a hivatalos dolgom, jó volt nézegetni amint "díszkisérettel" süprögetett.....
Előzmény: vinko (#52)
Ez egy igazi hülye!
Pedig nem fogja abbahagyni...
Tuti, nem volt katona. Ott "szerették" az ilyeneket :)
Pedig nem fogja abbahagyni...
Tuti, nem volt katona. Ott "szerették" az ilyeneket :)
Kedves Urániusz!
Lehet, hogy elgépelted mérgedben, de a Batthyány térről nem "hiányzik" a Batt....
Lehet, hogy elgépelted mérgedben, de a Batthyány térről nem "hiányzik" a Batt....
Előzmény: Urániusz (#45)
Az effajta írás nálad valami masz****áció?
Hihetetlen..
Na vissza tiltóra, mert elég is volt ennyi belőled :)
Ne örülj, nem foglak olvasni, ha megszakadok most akkor sem, mert tudom, hogy erre ve....
Hihetetlen..
Na vissza tiltóra, mert elég is volt ennyi belőled :)
Ne örülj, nem foglak olvasni, ha megszakadok most akkor sem, mert tudom, hogy erre ve....
Előzmény: Urániusz (#45)
Annuska, 0 megtalálással döntöd el, hogy mi játék, és mi nem?
Nehogy már nyúl vigye a puskát, a fagyi visszanyaljon, csík húzza a repülőt etc.etc.:)
Látni, lövésed nincs az itteni játékokról, és nem is informálódtál vajon a többi játék milyen.
Egy hónapja vagy itt, de nem játszani jöttél. Akkor minek? Talán téged is kitiltottak a gc-ről? Kíváncsian várom a többiek kincskereső játékairól mi a véleményed.
Ha pedig a későbbiekben minősítgetsz egy játékot, bárkiét is, azt utólag tedd, mert ellenkező esetben könnyen rádsütik, hogy egy gyáva, előítéletes , butuska hölgyecske vagy, aki mindenféle rémképeket kreál egy játékba Pl. sarokraküldés, lánynézegetés, csak mert nem ért egy játékot, vagy fél a Casanovától.:)
Ajánlom a játékok analizálgatása mellett olvasgasd el a többi játékom is. Meglátod, rengeteg hölgy játszotta már őket, és egyik sem tartozik a háremembe.
Észrevételeid a korábbi játékokról szívesen várom, majd kinyomtatom, összefűzöm, de nyugi nem a pszichológia szakos doktoranduszoknak fogom elküldeni " A fóbia új megjelenési formája: a játékfóbia" címmel megírandó disszertációjuk témájául, hanem neked adom át személyesen a Batthiány téren.
Ott talán azt is el fogom mondani, hogy amennyire te ezt nem tartod játéknak, én ugyannyira téged kessernek.
Ugyanis akkor leszel csak igazi kesser, ha ezt a játékot sikerül abszolválnod. Legyen ez a beavatásod. :)
Nyugodtan írj, az "eskü"det már úgy is megszegted. :)
Nehogy már nyúl vigye a puskát, a fagyi visszanyaljon, csík húzza a repülőt etc.etc.:)
Látni, lövésed nincs az itteni játékokról, és nem is informálódtál vajon a többi játék milyen.
Egy hónapja vagy itt, de nem játszani jöttél. Akkor minek? Talán téged is kitiltottak a gc-ről? Kíváncsian várom a többiek kincskereső játékairól mi a véleményed.
Ha pedig a későbbiekben minősítgetsz egy játékot, bárkiét is, azt utólag tedd, mert ellenkező esetben könnyen rádsütik, hogy egy gyáva, előítéletes , butuska hölgyecske vagy, aki mindenféle rémképeket kreál egy játékba Pl. sarokraküldés, lánynézegetés, csak mert nem ért egy játékot, vagy fél a Casanovától.:)
Ajánlom a játékok analizálgatása mellett olvasgasd el a többi játékom is. Meglátod, rengeteg hölgy játszotta már őket, és egyik sem tartozik a háremembe.
Észrevételeid a korábbi játékokról szívesen várom, majd kinyomtatom, összefűzöm, de nyugi nem a pszichológia szakos doktoranduszoknak fogom elküldeni " A fóbia új megjelenési formája: a játékfóbia" címmel megírandó disszertációjuk témájául, hanem neked adom át személyesen a Batthiány téren.
Ott talán azt is el fogom mondani, hogy amennyire te ezt nem tartod játéknak, én ugyannyira téged kessernek.
Ugyanis akkor leszel csak igazi kesser, ha ezt a játékot sikerül abszolválnod. Legyen ez a beavatásod. :)
Nyugodtan írj, az "eskü"det már úgy is megszegted. :)
Előzmény: annuska69 (#39)
Ezt nem kifogásolom, mint ahogy azt sem hogy eddig a kincskeresésben volt. Engen sem itt sem ott nem zavart eddig se.
Előzmény: Urániusz (#43)
Nem most jöttem le a falvédőről, tisztában vagyok a kategóriákkal. Éppen neked kéne a legjobban tudnod, hogy a legtöbb játékom ilyen, mégsem lett adventure, sőt szg Vár alatti játéka is ilyen, sőt egy csomó jelszó nélküli, és fényképezgetős játék is kincskeresés.
Hangsúlyozom, nincs ezzel semmi baj, csupán azt furcsállom, hogy egy értetlen, kötözködő mazsola miatt kellett átminősíteni, és furcsállom, hogy te ezt csak most kifogásolod.
Hangsúlyozom, nincs ezzel semmi baj, csupán azt furcsállom, hogy egy értetlen, kötözködő mazsola miatt kellett átminősíteni, és furcsállom, hogy te ezt csak most kifogásolod.
Előzmény: halaszkiraly (#36)
Megtetted, amire az esküd kötelez. Akkor most tedd meg azt is, amit a nyugalmad követel: Adatlap/Kitiltott userek: Urániusz,fehérrózsa
És számodra is eljön a nyugalom időszaka ;))
És számodra is eljön a nyugalom időszaka ;))
Előzmény: annuska69 (#39)
Elolvastam az itteni írásaid, ezek alapján igen nagy a valószínűsége, hogy segítségre van szükséged, ez olyas valami, amit az ember nem képes egymaga legyőzni, kérlek fordulj mielőbb szakemberhez a saját érdekedben.
Azt ígértem, hogy nem fogok írni, de ezt muszáj volt ezt megírnom neked mert sajnos ez nem játék!!! És az esküm sem engedi, hogy ne figyelmeztesselek.
[link]
Azt ígértem, hogy nem fogok írni, de ezt muszáj volt ezt megírnom neked mert sajnos ez nem játék!!! És az esküm sem engedi, hogy ne figyelmeztesselek.
[link]
Előzmény: Urániusz (#30)
Csak nem Chuck Norris babérjaira törsz?!
Ő már elszámolt végtelenig... Kétszer is! :o)
Ő már elszámolt végtelenig... Kétszer is! :o)
Előzmény: vinko (#37)
Nem Urániusz!
Ez a játék inkább az adventure kategóriába illeszkedik. Semmivel nem csökkent az értéke az átsorolással. Oda vannak azok a játékok besorolva amiken nem egyszerűen "odamegyünk oszt megvan" hanem adott ponton még egy vagy több feladat megoldásán keresztül jutsz el a megoldásig.
Ez a játék inkább az adventure kategóriába illeszkedik. Semmivel nem csökkent az értéke az átsorolással. Oda vannak azok a játékok besorolva amiken nem egyszerűen "odamegyünk oszt megvan" hanem adott ponton még egy vagy több feladat megoldásán keresztül jutsz el a megoldásig.
Előzmény: Urániusz (#35)
Nem ...getem, csak értelmezem, mert ugyan én -mint, ahogy itt a legtöbb játékos - tök jól meg voltam a besorolásaitokkal, de félő, hogy annuska majd megint értetlenkedik, és akkor legalább "szakmailag" is alá lesz támasztva neki a magyarázat.
Örülök, hogy már egyszer megpróbáltál válaszolni neki, de félő hogy roppant értetlen.
Egyébként kösz a korrekt magyarázatot!
Örülök, hogy már egyszer megpróbáltál válaszolni neki, de félő hogy roppant értetlen.
Egyébként kösz a korrekt magyarázatot!
Előzmény: Csuhás (#33)
Idézet
Urániusz, légyszi ne cseszegesd az oldal gazdáját!
...vagy leginkább senkit. Köszönöm, egyszerű játékosként, nem gazdaként. :)
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#33)
Urániusz, légyszi ne cseszegesd az oldal gazdáját!
A kategóóriák határai nem határozhatók meg precízen, mégis javaslom fogadd el annak a véleményét aki kitalálta ezeket a kategóriákat. ( Erre se válaszolj, sőt ne is gondolkozz rajta! )
A kategóóriák határai nem határozhatók meg precízen, mégis javaslom fogadd el annak a véleményét aki kitalálta ezeket a kategóriákat. ( Erre se válaszolj, sőt ne is gondolkozz rajta! )
Moderátor
Előzmény: Urániusz (#32)
Oké, nem válaszolok, csak gondolkodom, de "hangosan":
Az első kérdésem nekem is költői volt, így értem ha nem a mérőszalag, hanem a GPS számít, de mivel az outdor játékok fele GPS nélkül is simán játszható - hál' Isten - akkor a kincskeresés , és adventure közti határt talán még sem a GPS megléte, vagy meg nem léte határozza meg, hanem valami más.
Csak elfilóztam. Szép álmaim lesznek.
Nektek is jó éjt!
Az első kérdésem nekem is költői volt, így értem ha nem a mérőszalag, hanem a GPS számít, de mivel az outdor játékok fele GPS nélkül is simán játszható - hál' Isten - akkor a kincskeresés , és adventure közti határt talán még sem a GPS megléte, vagy meg nem léte határozza meg, hanem valami más.
Csak elfilóztam. Szép álmaim lesznek.
Nektek is jó éjt!
Persze, tételesen.
1. Nincs ilyen szabály. Itt a GG-n nem a mérőszalag a fő eszköz, hanem a GPS.
2. Bevásárolta magát? Kicsoda? Hova? (Ne válaszolj, költői kérdés.)
3. A moderátor nem kizárólag a Te sérelmeiddel foglalkozik. Ha problémád van, akkor konkrét emailt javaslok, nem pedig fórumos célozgatást.
4. Szerintem VV Leóra. Most ezt komolyan tőlem kérdezed???
+1: Hagyjuk már abba ezt a dolgot, kérlek. Született egy játékod, amivel valakinek gondja támadt. Megigazítottam a kategóriát, azóta a játék töretlenül létezik. Ehhez midnenképpen kellenek ezek a fórumos körök?
Lehet, hogy megsértődsz, de: nekem ehhez se kedvem, se energiám. Nagyon rossz pillanatban jöttek ezek a baromságok, fogy a türelmem. Nem, nem fenyegetés. Csak információ.
Kérlek, ne válaszolj erre a hozzászólásra, csak gondolkodj.
1. Nincs ilyen szabály. Itt a GG-n nem a mérőszalag a fő eszköz, hanem a GPS.
2. Bevásárolta magát? Kicsoda? Hova? (Ne válaszolj, költői kérdés.)
3. A moderátor nem kizárólag a Te sérelmeiddel foglalkozik. Ha problémád van, akkor konkrét emailt javaslok, nem pedig fórumos célozgatást.
4. Szerintem VV Leóra. Most ezt komolyan tőlem kérdezed???
+1: Hagyjuk már abba ezt a dolgot, kérlek. Született egy játékod, amivel valakinek gondja támadt. Megigazítottam a kategóriát, azóta a játék töretlenül létezik. Ehhez midnenképpen kellenek ezek a fórumos körök?
Lehet, hogy megsértődsz, de: nekem ehhez se kedvem, se energiám. Nagyon rossz pillanatban jöttek ezek a baromságok, fogy a türelmem. Nem, nem fenyegetés. Csak információ.
Kérlek, ne válaszolj erre a hozzászólásra, csak gondolkodj.
Házigazda
Előzmény: Urániusz (#30)
Kedves magpet!
Több kérdés is felmerült bennem, reményem szerint mindegyikre tételesen válaszolsz.:
1. Hány méter sugarú körön belül kell ezután mozognia a keresőnek ahhoz, hogy a játék a kincskeresés, és ne adventure kategóriában maradjon?
2. Ez a probléma miért éppen egy új hús, 0 teljesítményű, e játék szabályait nem ismerő, botrányos szövegértésű hiszterika megjelenése után merül fel, és kerül módosításra?
Csak mert kisebbségi komplexusa miatt a teljesítményre hajt, és a gc-n szerzett 600 megtalálásával kérkedve, a vezetés iránti lojalitását émelyítően előadva próbál itt érvényt szerezni?
Vagy mert bevásárolta magát?
3. Tudsz-e arról, hogy a GPSGamesen az általatok korábban töröltetett játékok sunyiban tovább működnek, személyeskedő, sértő jelszóval? Ezt sem látja a moderátor?
4.Kire utalt annuska, evvel a kijelentésével?
"Tegnap este gg szakértő barátném és párja (akiktől egyébként az itteni regisztrációt is kaptam, meg a gc-st is, köszi) mindent elmondott az itteni állapotokról és erről a szerencsétlen komplexusos tanár bácsiról."
Akárkik is, számomra jellemtelenek, mert már nem csak a játékok során tűrik az egyoldalú sértéseket, de ezt a színfalak mögött maguk is generálják.
Akárkik is azok a bizonyos gg szakértők, alapvető szabályokkal nincsenek tisztában, ráadásul felülnek egy szánalmas antiszemita, beteges internetes keresése "eredményének", a "tanárbácsi" titulusnak. Mondjuk ez nekem tetszene, de az illető valószínű nem örül, ha zaklatja ez a xenofóbiás.
l
Több kérdés is felmerült bennem, reményem szerint mindegyikre tételesen válaszolsz.:
1. Hány méter sugarú körön belül kell ezután mozognia a keresőnek ahhoz, hogy a játék a kincskeresés, és ne adventure kategóriában maradjon?
2. Ez a probléma miért éppen egy új hús, 0 teljesítményű, e játék szabályait nem ismerő, botrányos szövegértésű hiszterika megjelenése után merül fel, és kerül módosításra?
Csak mert kisebbségi komplexusa miatt a teljesítményre hajt, és a gc-n szerzett 600 megtalálásával kérkedve, a vezetés iránti lojalitását émelyítően előadva próbál itt érvényt szerezni?
Vagy mert bevásárolta magát?
3. Tudsz-e arról, hogy a GPSGamesen az általatok korábban töröltetett játékok sunyiban tovább működnek, személyeskedő, sértő jelszóval? Ezt sem látja a moderátor?
4.Kire utalt annuska, evvel a kijelentésével?
"Tegnap este gg szakértő barátném és párja (akiktől egyébként az itteni regisztrációt is kaptam, meg a gc-st is, köszi) mindent elmondott az itteni állapotokról és erről a szerencsétlen komplexusos tanár bácsiról."
Akárkik is, számomra jellemtelenek, mert már nem csak a játékok során tűrik az egyoldalú sértéseket, de ezt a színfalak mögött maguk is generálják.
Akárkik is azok a bizonyos gg szakértők, alapvető szabályokkal nincsenek tisztában, ráadásul felülnek egy szánalmas antiszemita, beteges internetes keresése "eredményének", a "tanárbácsi" titulusnak. Mondjuk ez nekem tetszene, de az illető valószínű nem örül, ha zaklatja ez a xenofóbiás.
l
Előzmény: magpet (#28)
Idézet
Ne szedd három részre, jó lesz ez így.
Ki szokta mondani:
Idézet
Sírva röhögök :DDD
Előzmény: magpet (#28)
Nem akartam hátrányos helyeztbe hozni a játékodat. Nagyon remélem, hogy a kategória pontosításával nem sérült a játék, hiszen minden érdemi részletében változatlan maradt. Mindössze a keresőknek jelent egy kis segítséget az eligazodásban.
Házigazda
Előzmény: Urániusz (#26)
magpet erre redukálta, ami ezen túl van,valójában csak egy ürügy a kekeckedésre.
Előzmény: halaszkiraly (#20)
Kedves magpet!
Értem, hogy átsorolod e játékot, de ez alapján akkor nagyon sok kincskeresést is eképpen kéne tenni. Itt nem csak a sajátjaimra gondolok.
Jó néhány játék ugyanebben a kategóriában van, pedig csak fényképezős, vagy jelszótlan beirogatós, sőt egy moderátor, sétálós Vár alatti játéka is ugyanitt maradt.
Ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy sorold át őket, csak fel szeretném hívni a figyelmed az egyenlő feltételekre.
Kérdésem:Ha ezt a játékot három részre szedem, és fixpontosak, azaz nem sétálósak lesznek, melyik kategóriába kerülnek?
Értem, hogy átsorolod e játékot, de ez alapján akkor nagyon sok kincskeresést is eképpen kéne tenni. Itt nem csak a sajátjaimra gondolok.
Jó néhány játék ugyanebben a kategóriában van, pedig csak fényképezős, vagy jelszótlan beirogatós, sőt egy moderátor, sétálós Vár alatti játéka is ugyanitt maradt.
Ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy sorold át őket, csak fel szeretném hívni a figyelmed az egyenlő feltételekre.
Kérdésem:Ha ezt a játékot három részre szedem, és fixpontosak, azaz nem sétálósak lesznek, melyik kategóriába kerülnek?
Előzmény: magpet (#16)
Komplexusos? Ez jó!
Én sem mondtam az írásod alapján, hogy fóbiás, előítéletes,humortalan vagy. :)
Én sem mondtam az írásod alapján, hogy fóbiás, előítéletes,humortalan vagy. :)
Előzmény: annuska69 (#21)
1 |
2 |