A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Hát a fórumot nem olvastam, kalandos is volt.
Oregon nélkül, csak telefonnal. Épp arra jártam, gondoltam megkeresem.
A helyszínen épp gyermeknapi rendezvény, de gondoltam csak nekilátok, elvégre most épp virtuális.
De a teló iránytűje csak nem akarta megmutatni a pontos helyszínt először vagy 10 m-rel odébb kerestem. Találtam is egy feliratot az említett korláton. Beküld: 221 kód. Ellenőriz a megtalálásoknál: semmi. Ez akkor nem az.
Már lehet, hogy fel is figyeltek rám, mert öszze-vissza kóvályogtam kezemben a telefonnal. Mindenesetre a kézműves sátor alól a hölgy már láttam, hogy figyel.
Aztán rájöttem, hogy a telefon gps-ét a fák esetleg befolyásolják.
Bementem a kis tér közepére, megálltam a kis domb alján, mert fent elég sokan voltak és megvártam, míg a gps beáll és stabilan ugyan azt mutatja. A korlát nyomvonala és a tér közepén mért irány aztán nyomra vezetett.
Ha a láda visszakerül, visszamegyek és megkeresem azt is. :)
Oregon nélkül, csak telefonnal. Épp arra jártam, gondoltam megkeresem.
A helyszínen épp gyermeknapi rendezvény, de gondoltam csak nekilátok, elvégre most épp virtuális.
De a teló iránytűje csak nem akarta megmutatni a pontos helyszínt először vagy 10 m-rel odébb kerestem. Találtam is egy feliratot az említett korláton. Beküld: 221 kód. Ellenőriz a megtalálásoknál: semmi. Ez akkor nem az.
Már lehet, hogy fel is figyeltek rám, mert öszze-vissza kóvályogtam kezemben a telefonnal. Mindenesetre a kézműves sátor alól a hölgy már láttam, hogy figyel.
Aztán rájöttem, hogy a telefon gps-ét a fák esetleg befolyásolják.
Bementem a kis tér közepére, megálltam a kis domb alján, mert fent elég sokan voltak és megvártam, míg a gps beáll és stabilan ugyan azt mutatja. A korlát nyomvonala és a tér közepén mért irány aztán nyomra vezetett.
Ha a láda visszakerül, visszamegyek és megkeresem azt is. :)
Ideiglenesen virtuálissá tettem. Amint lehet visszarejtem. köszönöm a türelmet!
Már nem kell sokáig várni, szerintem nemsokára eldől sajnos. :-(
Ha csak a télikabát bácsi meg nem menti....
Ha csak a télikabát bácsi meg nem menti....
Előzmény: magpet (#10)
És tényleg! :)
A történet egyébként tragikomikus. A félhülye bürokráciának köszönhetően épp az Örökségvédelmi Hivatal "gondoskodik" az épület gyors rothadásáról... :(
A történet egyébként tragikomikus. A félhülye bürokráciának köszönhetően épp az Örökségvédelmi Hivatal "gondoskodik" az épület gyors rothadásáról... :(
Házigazda
Előzmény: zferke (#9)
Elnézésedet kérem, a doboz az én megtalálásomkor került át.
Annyiból nem tartottam rossznak a változtatást, hogy ott kevesebb a galamb.
Ahogy elnéztem, leskelődők meg minden oldalról vannak. :/
De nem volt számomra egyértelmű, hogy utána hová került vagy hová került vissza a doboz, ezért nem írtam.
Annyiból nem tartottam rossznak a változtatást, hogy ott kevesebb a galamb.
Ahogy elnéztem, leskelődők meg minden oldalról vannak. :/
De nem volt számomra egyértelmű, hogy utána hová került vagy hová került vissza a doboz, ezért nem írtam.
Igazából nincs semmi bajom azzal hogy átkerült a másik oldalra, és nem is tartom feltétlenül rossz dolognak, egyszerűen csak érdekelt hogy miért.
Nekem olyan mindegy hogy melyik oldalon van, ha nem kell naponta pótolnom. (véglegesek a PET előforma készleteim)
Ettől függetlenül megköszöntem volna egy rövid levelet az áthelyezés tényéről, mert akkor legalább a koordinátákat át tudtam volna írni.
Nekem olyan mindegy hogy melyik oldalon van, ha nem kell naponta pótolnom. (véglegesek a PET előforma készleteim)
Ettől függetlenül megköszöntem volna egy rövid levelet az áthelyezés tényéről, mert akkor legalább a koordinátákat át tudtam volna írni.
Előzmény: Cualune (#5)
Hogy egyik kedves játékostársat idézzem, én vagyok a "geci", akinek megtalálásakor a galambszaros oldalról a nem galambszaros oldalra átkerült a láda. Lehet filózni, hogy leszarva ÉS meglesve jobb lenni, vagy meglesve. Kinek mi jön be.
Én még az eredeti helyen találtam. Kicsit galambsz*rosabb, de sokkal védettebb muglológiai szempontból.
Házigazda
Előzmény: zferke (#1)
Én is ott kerestem először, ahova a GPS mutat. Majd az ellentétes oldalon lett meg (Evetke segítségével) a csésze. Ahova a GPS mutat, felette elég sok galamb lakik, nem volt élmény a keresgélés, a másik oldalon viszont túlságosan mugli szem előtt van. Nem tudom melyik a jobb....
Nekem is a másik oldalra mutatott a GPS, már kezdtem azt hinni, hogy lyukra futottam, amikor biztos, ami sicher, leellenőriztem a másik oldalt is. Meglett. Nem is értettem, mert a "helyes" oldalra nem látnak rá, a másikra meg bőven...
Előzmény: zferke (#1)
Ma kint jártam a víztoronynál, és meglepődve tapasztaltam hogy a rejtésem átkerült a torony másik oldalára.
Kérdezném a kedves áttelepítő játékostársat hogy miért rakta át?
Kérdezném a kedves áttelepítő játékostársat hogy miért rakta át?