A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
1 |
2 |
Ezen a hétvégén (április 2.-án és 3.-án) a láda közvetlen közelében megrendezésre kerül a 3. Retroszámítógép és Kvarcjáték Kiállítást.
Nyitva 10-től 18 óráig.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Nyitva 10-től 18 óráig.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Javítottam, köszönöm az észrevételt!
Pedig annyiszor átolvastam mielőtt megjelent a játék...
Pedig annyiszor átolvastam mielőtt megjelent a játék...
Előzmény: apoda (#49)
Észrevettem egy elírást a címben: "számítástechinka".
Azt hiszem, ez (volt) az egyetlen hiba ebben a játékban. :)
Azt hiszem, ez (volt) az egyetlen hiba ebben a játékban. :)
a 1390-est... (tudoood...)
annyi egymásnak ellentmondó városi legendát hallottam már róla, hogy magamhoz vettem, és csavarogtam vele egy sort
annyi egymásnak ellentmondó városi legendát hallottam már róla, hogy magamhoz vettem, és csavarogtam vele egy sort
Előzmény: magpet (#46)
Az szép! Nekünk anno a sárvári gimiben csak 16K-s bővítő volt, de az is elég volt "mindenre". Még nagyfelbontású grafikára is! Majd talán töltök is fel néhány screenshot-ot, nemrég találtam meg őket.
Előzmény: piret (#42)
A múlt héten vittek el az orrom elől egy hibátlannak tűnőt, itthon :(
Házigazda
Előzmény: CacheFinder (#41)
Bibibííí, nekem még megvan a régi sajátom! Apám hozta még valami céges kiküldetés alkalmából valamikor 1988 elején. És 32k-s (!) bővítőm is van hozzá!
Házigazda
Előzmény: apoda (#39)
Ha képbe kerül valami okvetlenül szólni fogok! Egyébként itt néha ki lehet fogni jót.
Előzmény: piret (#37)
Vaterán volt egy vadonat új. Én azt is Angliából hoztam. Szerintem ZX81-et értdemes az ebay.co.uk-en próbálkozni.
Előzmény: apoda (#39)
Tudom... de ráérek. Meg azért annyira patika állapotú nem kell, csak ne legyen leharcolt.
Házigazda
Előzmény: CacheFinder (#36)
Na itthon ez nem lesz egyszerű menet. Ritka, mint a fehér holló! Az enyémet is Angliából hoztam és ott is várnom kellett, amíg beesett egy ilyen patika állapotú.
Előzmény: piret (#35)
Amúgy ha valakinek van eladó szép állapotú Amiga 1200-ese, az megkereshetne...
Házigazda
Még tetszhet!
Minden évben szoktunk ilyen kiállítást rendezni a láda közvetlen közelében. :)
Idén sajnos csak kiállítási tárgyakkal tudtam segíteni, mert pont egybeesett a GCTT02-vel.
Minden évben szoktunk ilyen kiállítást rendezni a láda közvetlen közelében. :)
Idén sajnos csak kiállítási tárgyakkal tudtam segíteni, mert pont egybeesett a GCTT02-vel.
Előzmény: halaszkiraly (#31)
Done. A dobozon negy betu jelzi a beavatottaknak, hogy nincs kozvetlen eletveszely. :)
Házigazda
Előzmény: magpet (#27)
Előre is köszönöm szépen minden érintettnek a segítséget!
Én holnap 18 órától a büfében található Amiga Klubban leszek, ha valaki épp arra jár szívesen látom egy pohár sörre/baracklére.
Én holnap 18 órától a büfében található Amiga Klubban leszek, ha valaki épp arra jár szívesen látom egy pohár sörre/baracklére.
Nem iegerem biztosra, de ma talan sikerul arra vetodnom, es ha nem is diszes grafikat, de legalabb egy "GPSG" feliratot megprobalok elhelyezzni az objekten. A fejlemenyekrol beszamolok.
Házigazda
Előzmény: scele (#26)
Én a közelben lakom, nekem Budaörs esik ki.
Scele: Oda tudod adni a holmit Palazsunak?
Vele és Levinnel viszonylag sűrűn szoktam találkozni.
Scele: Oda tudod adni a holmit Palazsunak?
Vele és Levinnel viszonylag sűrűn szoktam találkozni.
Előzmény: zferke (#24)
Ha el tudna hozzám jutni a matrica, én is fel tudom ragasztani, minden nap ott járok el.
Amikor én bóklásztam a falai között, akkor még SZÁMOK-nak hívták és az ország egyik akkori legmodernebb (IBM370, PDP 11/70) gépparkján gépészkedtünk...
Előzmény: piret (#8)
Igen már hallottam erről a cégről, de igyekszem távol tartani tőle magamat. :-)
Lehet, hogy vasárnap arrafelé szelem át a várost. Meglátjuk.
Lehet, hogy vasárnap arrafelé szelem át a várost. Meglátjuk.
Előzmény: CacheFinder (#20)
Ez ám a sebesség, gratulálok!
Már csak az a kérdés, hogyan jut el a holmi a ládához.
Nem akarsz esetleg egy megtalálást realizálni?
Tudod, kell a pont... :)
Már csak az a kérdés, hogyan jut el a holmi a ládához.
Nem akarsz esetleg egy megtalálást realizálni?
Tudod, kell a pont... :)
Előzmény: scele (#16)
Mennyire pici dologra van szükség?
2 cm átmérőjű kerek cucc nem jó?
A jobb sarokban lévő megnevezhetetlen kerek izét ki tudnám vágni fóliából, ha az megfelel.
2 cm átmérőjű kerek cucc nem jó?
A jobb sarokban lévő megnevezhetetlen kerek izét ki tudnám vágni fóliából, ha az megfelel.
Előzmény: CacheFinder (#13)
Köszi, ez lesz a megfelelő megoldás!
Szólj légyszíves, ha kihelyezted a feliratot, és rögtön beleírom a ládaleírásba.
Előre is köszönöm!
Szólj légyszíves, ha kihelyezted a feliratot, és rögtön beleírom a ládaleírásba.
Előre is köszönöm!
Előzmény: magpet (#12)
Az a baj, hogy ilyenem nincs, csak szélvédőre belülről ragasztható, és nem kicsi. Szerintem az is elég lenne, ha a mostani sárgás matrica egyik sarkában megjelenne egy "GPSG" felirat. Van sárga matricára nyomtató szövegprinter izém, egy ilyet szívesen előállítok. A napokban megpróbálok arra bringázni, és rátenni a doboz csücskére. Aztán a leírásban erre utalva (és arra, hogy "a hasonló, de jelölés nélküli dobozokat sehol a világon ne babráld!") a dolog talán veszélytelenebb lesz.
Házigazda
Előzmény: CacheFinder (#11)
Igen, ez hordozhat magában némi veszélyt.
Ezt a mostani dolgot a muglik távoltartására tettem rá.
Ha eltűnik a láda záros határidőn belül nem tudom pótolni.
De amennyiben Magpet rendelkezésemre bocsájt egy kisméretű Games-es matricát, azt szívesen felragasztom a dobozra.
Ezt a mostani dolgot a muglik távoltartására tettem rá.
Ha eltűnik a láda záros határidőn belül nem tudom pótolni.
De amennyiben Magpet rendelkezésemre bocsájt egy kisméretű Games-es matricát, azt szívesen felragasztom a dobozra.
Előzmény: zferke (#7)
Nemcsak számalk emlék, de anno ott volt a Schwarzkopf (nagyon jó kis munkahely volt) is, mielőtt a Henkelé lett volna
Előzmény: piret (#8)
Félig OFF, de azért lehet sok átfedés:
Akinek mond valamit a néhai SZÁMALK az Etele úton, az siessen még utoljára megnézni, mert már csak egy igen kis darab áll az épületből, ugyanis bontják. Valami csodálatos plázacenter lesz a helyén (milyen meglepő...).
Akinek mond valamit a néhai SZÁMALK az Etele úton, az siessen még utoljára megnézni, mert már csak egy igen kis darab áll az épületből, ugyanis bontják. Valami csodálatos plázacenter lesz a helyén (milyen meglepő...).
Házigazda
Szóval ma hazafele jövet megnéztem a rejtést, ugyan nem nyitottam ki a dobozt, mert egy maréknyi polgárőr, meg rengeteg ember álldogált a rejtés közelében, viszont volna egy észrevételem:
Lehetne esetleg a rejtést más módon megjelölni? Gondolok itt egy ici-pici games matrica vagy hasonló jelölésre.
Azt gondolom hogy a mostani matrica elég sok veszély hordoz magában, gondoljunk csak bele hogy az ifjúság ezek után kincsekre vadászva minden ilyen matricával ellátott dobozt ki fog nyitogatni???
Tisztelettel kérem a rejtőt/rejtőket gondolkozzon el egy kicsikét....
Lehetne esetleg a rejtést más módon megjelölni? Gondolok itt egy ici-pici games matrica vagy hasonló jelölésre.
Azt gondolom hogy a mostani matrica elég sok veszély hordoz magában, gondoljunk csak bele hogy az ifjúság ezek után kincsekre vadászva minden ilyen matricával ellátott dobozt ki fog nyitogatni???
Tisztelettel kérem a rejtőt/rejtőket gondolkozzon el egy kicsikét....
minden nap itt megyek el, és sokszor eszembe jut hogy bizony itt ültem és bambán néztem a junoszty tévék képernyőjét......
Gyönyörű csésze, ajánlom mindenkinek! Még a fészbúkra is kiposztoltam, CacheFinder utólagos engedelmével. :)
Házigazda
Előzmény: halaszkiraly (#4)
Gratula Neked! Én még Dunakeszin vagyok, de úgy tervezem utána arra kanyarodom, megnézem a CSOKIt! :)
Előzmény: magpet (#3)
Eleg rendes rejtes! :)
En meg osszeszedtem az elso helyet, olle! :)
En meg osszeszedtem az elso helyet, olle! :)
Házigazda
Előzmény: halaszkiraly (#2)
De jó! Végre egy normális céllal készült rendes rejtés. Igyexem felkeresni mihamarabb!
Látatlanban is köszönöm, már csak az emlékek felelevenítéséért is. Anno rendszeres szombat délelőtti program volt C64, floppy drive-ok, videoton kistv és több doboz lemez cuccolása a Csokiba majd koradélután haza. Utána meg otthon a frissen szerzett stuffok tesztelés. :)
1 |
2 |