A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Jézusom..............
Nem találok szavakat..........
Csak nehogy itt is elkezdjük már!
Nem találok szavakat..........
Csak nehogy itt is elkezdjük már!
Tökéletes turista hozzáállás.
Egyetértek vele.
Nem a jelszó fontos, hanem amit az ember adott helyen talál, érez, stb.
Egyetértek vele.
Nem a jelszó fontos, hanem amit az ember adott helyen talál, érez, stb.
Előzmény: ID-24 (#34)
Ez így van, vasárnap este áttekintem a helyzetet, és ha nincs teljes nyugalom, akkor azonnali tiltások következnek.
Házigazda
Előzmény: Mikulás (#37)
Kedves fehér rózsa/rizsa!
Egyszerűsítsük a dolgot, mert a bonyolultakkal láthatólag nem bírkózol meg:
ID24 addig marad játékmoderátor, amíg az oldal tulajdonosai (üzemeltetői) ezt jónak látják. Magyarul addig, amíg tevékenységét nem tartjuk károsnak az oldal működésére nézve, vagyis a játékosok túlnyomó többsége is elégedett vele. Ha 1-2 ember nem elégedett, és ID24 kitiltását követeli, attól még nem fogjuk őt kitiltani, ebbe itt és most nyogodj(atok) bele!
Kiabálhatsz diktatúrát, vagy amit akarsz. Sajánlom, ha nem tetszik a GPSGames.hu struktúrája, nem szimpatikusak a moderátorok. Ebben az esetben a saját nyugalmad érdekében is javaslom, hogy keress olyan helyet a neten, ahol a Te igényeidnek jobban megfelelnek ezek a paraméterek.
Hogy még egyszerűbb legyen, egy példa: ha a Coca-Cola gyár előtt álldogálsz, és a betérő melósoknak, vagy vezetőknek minden reggel az arcába üvöltöd, hogy a kólában legyen uborkalé is, attól nem lesz. Ha a boltokban a kóla-vásárlóknak üvöltöd ugyanezt, akkor sem lesz. Viszont nem lehetsz meglepve, ha itt vagy ott, finoman vagy durván egy idő múlva elzavarnak, vagy a kezedbe nyomnak egy üveg uborkát, hogy itt van, idd meg a levét, és minket hagyj békén.
Téma lezárva.
Egyszerűsítsük a dolgot, mert a bonyolultakkal láthatólag nem bírkózol meg:
ID24 addig marad játékmoderátor, amíg az oldal tulajdonosai (üzemeltetői) ezt jónak látják. Magyarul addig, amíg tevékenységét nem tartjuk károsnak az oldal működésére nézve, vagyis a játékosok túlnyomó többsége is elégedett vele. Ha 1-2 ember nem elégedett, és ID24 kitiltását követeli, attól még nem fogjuk őt kitiltani, ebbe itt és most nyogodj(atok) bele!
Kiabálhatsz diktatúrát, vagy amit akarsz. Sajánlom, ha nem tetszik a GPSGames.hu struktúrája, nem szimpatikusak a moderátorok. Ebben az esetben a saját nyugalmad érdekében is javaslom, hogy keress olyan helyet a neten, ahol a Te igényeidnek jobban megfelelnek ezek a paraméterek.
Hogy még egyszerűbb legyen, egy példa: ha a Coca-Cola gyár előtt álldogálsz, és a betérő melósoknak, vagy vezetőknek minden reggel az arcába üvöltöd, hogy a kólában legyen uborkalé is, attól nem lesz. Ha a boltokban a kóla-vásárlóknak üvöltöd ugyanezt, akkor sem lesz. Viszont nem lehetsz meglepve, ha itt vagy ott, finoman vagy durván egy idő múlva elzavarnak, vagy a kezedbe nyomnak egy üveg uborkát, hogy itt van, idd meg a levét, és minket hagyj békén.
Téma lezárva.
Házigazda
Még szerencse, hogy logolja a rendszer a változtatásokat. De egyébként teljesen mindegy - azt csinálsz amit akarsz...
Előzmény: fehérrizsa (#35)
téged itt már nem kell lejáratni...remélem flektogon vagy magpet megteszi a szükséges intézkedést (rózsa és rizsa ügyben is). Előre is köszönöm!
Előzmény: fehérrizsa (#35)
Aljas xenofób rágalom, sosem írtam ilyeneket! Aki nem hiszi nézzen utánna, olvassa el a logomat!
Kérem id-24 azonnali kitiltását, mert ez a magát istennek képzelő fóbiás moderátor, kitalációkkal, és rágalmazással akar lejáratni a játékostársak előtt!
Azt is számtalanszór elmondtam már hogy semmi közöm fehérrózsához, és jo lenne ha ezt végre a sötét fejetekbe vésnétek!
Kérem id-24 azonnali kitiltását, mert ez a magát istennek képzelő fóbiás moderátor, kitalációkkal, és rágalmazással akar lejáratni a játékostársak előtt!
Azt is számtalanszór elmondtam már hogy semmi közöm fehérrózsához, és jo lenne ha ezt végre a sötét fejetekbe vésnétek!
Előzmény: ID-24 (#34)
Most van időm ezért reagálok az első "megtaláló" logjára, ami pillanatnyilag így szól (bármikor változhat):
"Nagyon siettem hogy meglegyen, és az eső is csöpögött.
Primitív igazolás, fantáziátlan tartalom, silány leírás, nagyképű felfuvalkodott játékgazda, téves besorolás, töketlen moderátor! Ennek a játéknak, és a hasonlóknak a "Jaj, de szép, csak semmi ész" kategóriában lenne a helyük!
Ezért ez nem is játék!
Hozhatna ide valaki némi fény a sötét fejekbe."
Két eset lehetséges:
1. Nem is jártál ott, tehát egy hazug ember vagy. Ehhez nem lehet mást hozzáfűzni.
2. Jártál ott annak ellenére, hogy láttad milyen a leírás. Ezért kár volt odamenni, mert ezt a logot anélkül is megírhattad volna. Sajnálatos, hogy egy szép környezetben eltöltött túra után az hiányzik, hogy nem volt ott egy darab papír jelszóval.
Nem láttál vadat, fákat, virágokat, sziklát, tájat. Csak az maradt meg benned, hogy nem volt jelszó, amit ugye eleve tudtál, és mégis odamentél.
A játékhoz azért nem írtam szöveget, mert nincs ott semmi: nincs kilátó, nincs várrom, nincsenek padok, nincs büfé, stb.
Van azonban azon a ponton minden, ami egy természetjáró embernek kell: csend, nyugalom, háborítatlan természet, kilátás, különféle növények és rovarok, vaddisznó vagy legalábbis a túrásuk nyoma, stb.
Javasolhattam volna parkolót és megközelítési útvonalat, de nem tettem, mert sokunknak a navigálás is örömet jelent.
Ez a játék azon a ponton az érintetlen természetet kínálja mint kincset. Nincs ott ember alkotta "kincs", és ha rajtam múlik, akkor nem is lesz.
"Nagyon siettem hogy meglegyen, és az eső is csöpögött.
Primitív igazolás, fantáziátlan tartalom, silány leírás, nagyképű felfuvalkodott játékgazda, téves besorolás, töketlen moderátor! Ennek a játéknak, és a hasonlóknak a "Jaj, de szép, csak semmi ész" kategóriában lenne a helyük!
Ezért ez nem is játék!
Hozhatna ide valaki némi fény a sötét fejekbe."
Két eset lehetséges:
1. Nem is jártál ott, tehát egy hazug ember vagy. Ehhez nem lehet mást hozzáfűzni.
2. Jártál ott annak ellenére, hogy láttad milyen a leírás. Ezért kár volt odamenni, mert ezt a logot anélkül is megírhattad volna. Sajnálatos, hogy egy szép környezetben eltöltött túra után az hiányzik, hogy nem volt ott egy darab papír jelszóval.
Nem láttál vadat, fákat, virágokat, sziklát, tájat. Csak az maradt meg benned, hogy nem volt jelszó, amit ugye eleve tudtál, és mégis odamentél.
A játékhoz azért nem írtam szöveget, mert nincs ott semmi: nincs kilátó, nincs várrom, nincsenek padok, nincs büfé, stb.
Van azonban azon a ponton minden, ami egy természetjáró embernek kell: csend, nyugalom, háborítatlan természet, kilátás, különféle növények és rovarok, vaddisznó vagy legalábbis a túrásuk nyoma, stb.
Javasolhattam volna parkolót és megközelítési útvonalat, de nem tettem, mert sokunknak a navigálás is örömet jelent.
Ez a játék azon a ponton az érintetlen természetet kínálja mint kincset. Nincs ott ember alkotta "kincs", és ha rajtam múlik, akkor nem is lesz.
Játékvezető
Érdekes, hogy múltkor még egymással (értsd, saját magával) vitatkozott a rizsa meg a rózsa. Most már nem is próbálja titkolni, hogy egy személyről van szó, mert a logban az egyik néven, a fórumban pedig a másik néven hajtogatja ugyanazt.
Minden falunak van (legalább) egy "falubolondja" és egy alkoholistája. A GG is egy falu: falubolond már van. Alkoholista? :)
Minden falunak van (legalább) egy "falubolondja" és egy alkoholistája. A GG is egy falu: falubolond már van. Alkoholista? :)
Játékvezető
Visszaolvastam, felreertettem valoban - de asszem konnyu volt felreerteni. Egyebkent eppen ma is voltam 3 gemszes ladanal a Kevelyen, ezekbol az egyiknel ugyanigy nincsen jelszo, megis most mar otodszor mentem vissza oda. Ajanlom figyelmedbe Vadi ladajat, a "Kincseslada a Kiskevelyen" valodi kis tolgyfalada. Szoval, nem a jelszo a lenyeg, hanem amit mutat a hely. Ezeknek igenis itt van a helye a kincskereses jatekoknal. Az pedig hogy fenykepet is tesz fel a hely megtalalasarol iratlan szabaly...
Előzmény: fehérrózsa (#13)
Nem gyanú alapján fogok végleges tiltást kezdeményezni. Ha folytatódik a diskurzus, a kezdeményezők számíthatnak rá, hogy ennyi volt számukra a történet. (Fehérr i/ó zsa)
Az óvodában ez még bárkinek jól áll, de itt már nem. Elnézést.
Az óvodában ez még bárkinek jól áll, de itt már nem. Elnézést.
Házigazda
Előzmény: NaSza (#27)
Ehhez is csak most először és utoljára szólok hozzá. Most sem akartam, de véletlen erre vetett a sors.
Nos. Már többször írtam, hogy szerintem fehérrózsa vagy fehérrizsa (de - ezt is írtam már - leginkább mindkettő) úriánusz reinkarnációi. A jelen állapot szerint eléggé valószínű, hogy igazam volt.
Meglehet, éppen nem nyomatják már a szk propagandát, de a stílusból nem lehet nem észrevenni a hasonlóságot. Tudom, hogy nem egészséges csak úgy moderálni, kitiltani embereket, főleg nem jó ártalmatlannak látszó ideológiai tartalom alapján, de valahogy mégis elejét kéne venni, hogy egy ilyen agybeteg barom (oké.. moderáljátok, belátom hogy nem szép ilyet írni) folyton egymásnak próbáljon ugrasztani normális játékosokat. Nem tudom, mi lenne erre a jó megoldás. Talán a józan ész, ami azért nehezen megfogható fogalom. A másik jó megoldás lenne, az ignore fícsör, de hiába van nálam beállítva akár jekyll-re (rizsa) vagy hyde-ra (rózsa), mégis megjelennek a posztjaik. Leginkább hyde-é.. Nem értem, miért..
De azért szerintem a többség látja, hogy nem jó ez így..Fura, hogy sosem ugrunk egymás torkának, csak ha s***ly*k barátunk és rokonai teszik itt a tiszteletüket..Igazából ekkor se, de a törekvés is zavaró.
Az ő jó érzésükre nem lehet hagyatkozni, a mi tisztességes hozzáállásunk meg nem hoz eredményt..Akkor most mi legyen ?
Nos. Már többször írtam, hogy szerintem fehérrózsa vagy fehérrizsa (de - ezt is írtam már - leginkább mindkettő) úriánusz reinkarnációi. A jelen állapot szerint eléggé valószínű, hogy igazam volt.
Meglehet, éppen nem nyomatják már a szk propagandát, de a stílusból nem lehet nem észrevenni a hasonlóságot. Tudom, hogy nem egészséges csak úgy moderálni, kitiltani embereket, főleg nem jó ártalmatlannak látszó ideológiai tartalom alapján, de valahogy mégis elejét kéne venni, hogy egy ilyen agybeteg barom (oké.. moderáljátok, belátom hogy nem szép ilyet írni) folyton egymásnak próbáljon ugrasztani normális játékosokat. Nem tudom, mi lenne erre a jó megoldás. Talán a józan ész, ami azért nehezen megfogható fogalom. A másik jó megoldás lenne, az ignore fícsör, de hiába van nálam beállítva akár jekyll-re (rizsa) vagy hyde-ra (rózsa), mégis megjelennek a posztjaik. Leginkább hyde-é.. Nem értem, miért..
De azért szerintem a többség látja, hogy nem jó ez így..Fura, hogy sosem ugrunk egymás torkának, csak ha s***ly*k barátunk és rokonai teszik itt a tiszteletüket..Igazából ekkor se, de a törekvés is zavaró.
Az ő jó érzésükre nem lehet hagyatkozni, a mi tisztességes hozzáállásunk meg nem hoz eredményt..Akkor most mi legyen ?
Kedves pomáz_komázzNaSza!
ID24 minden további nélkül pakolgat, és átsorol játékokat outdorból indorba. Mivel ebben a játékában otthonról is lehet logolni, ezért simán átcsúszhatna indorba.
Úgy látszik, csak más játékával olyan okos.
De ne izgulj, kipróbálom, vajon az én esetemben is ilyen simán megy-e a dolog.
ID24 minden további nélkül pakolgat, és átsorol játékokat outdorból indorba. Mivel ebben a játékában otthonról is lehet logolni, ezért simán átcsúszhatna indorba.
Úgy látszik, csak más játékával olyan okos.
De ne izgulj, kipróbálom, vajon az én esetemben is ilyen simán megy-e a dolog.
Előzmény: NaSza (#24)
Idézet
Na, de mi ebben a kincskeresés?
Kedves RizsaRózsa!
Te mit tartasz kincsnek? A természet maga a kincs, és ha még fényképeztél is, akkor haza is vihetted. Igaz is, fotóztál, és ha igen megosztod velünk?
Előzmény: fehérrózsa (#22)
Na, de mi ebben a kincskeresés?
Semmi megfejtendő, "csak"ott vagy és kész? Szerintem lassan új kategóriát kéne nyitni: "Ott voltam", vagy "Fényképes", vagy "Jaj, de szép, csak semmi ész" etc. címmel. Komolyan, mert mostantól én is előállnék hasonlókkal. :)
Semmi megfejtendő, "csak"ott vagy és kész? Szerintem lassan új kategóriát kéne nyitni: "Ott voltam", vagy "Fényképes", vagy "Jaj, de szép, csak semmi ész" etc. címmel. Komolyan, mert mostantól én is előállnék hasonlókkal. :)
Előzmény: magpet (#19)
Ezt most miert? Ennyire jot irtam, vagy ekkora intergalaktikus baromsagot?
Házigazda
Előzmény: Pupu (#20)
magpet, lehet hogy csak a szemem káprázik, ha kezdek glóriát látni a fejed körül?
Előzmény: magpet (#19)
Lehet hogy hibát követek el, de felteszek Neked egy kérdést: miért is kellene ezt a játékot bárhova átsorolni? Miért lenne ez "csak semmi gps"? Netán azért, mert a leírása csak egy sor? Vagy mert nem kell hozzá jelszó?
Ez egy célpont-ajánlat. Kapsz egy GPS-koordinátát, a feladat hogy eljuss oda, és érezd jól magad. Utána a logban, logfotókban megénekelheted az élményeidet. Szerintem ez nem bonyolult.
Ez egy célpont-ajánlat. Kapsz egy GPS-koordinátát, a feladat hogy eljuss oda, és érezd jól magad. Utána a logban, logfotókban megénekelheted az élményeidet. Szerintem ez nem bonyolult.
Házigazda
Előzmény: fehérrózsa (#16)
Sajnos nem értesz.
Nem játék moderálásról beszéltem, hanem átminősítésről, kategória változtatásról.
Nem érdekelne ID24 játéka, ha ő is leszállna rólam, és legalább önmagát moderálná.
Nem játék moderálásról beszéltem, hanem átminősítésről, kategória változtatásról.
Nem érdekelne ID24 játéka, ha ő is leszállna rólam, és legalább önmagát moderálná.
Előzmény: magpet (#15)
Na jó, most legyen vége.
Ha jól emlékszem, senki nem moderált soha játékot a tartalom alapján. Túl hosszú/túl rövid leírás, kevés fénykép sose probléma. A játékosok megnézik, elolvassák, és ha tetszik nekik, elmennek a helyszínre.
Hagyjuk már a fenébe a mindenféle bizonyítási eljárásokat IP-vel, fényképpel, DNS-sel! Akinek nem tetszik, hogy vannak "igénytelen" játékok jelszó nélkül, 3 soros leírással, az keressen magának "igényesebb" feladványokat itt, vagy egyéb oldalakon!
Finoman jegyzem meg, hogy az úgynevezett "geocaching" hőskorában sem volt minden ládoldal 50kB-os txt-ben, nem volt minden ládához 30 díszes fotó. Aztán mégis jól szórakoztunk.
Ha jól emlékszem, senki nem moderált soha játékot a tartalom alapján. Túl hosszú/túl rövid leírás, kevés fénykép sose probléma. A játékosok megnézik, elolvassák, és ha tetszik nekik, elmennek a helyszínre.
Hagyjuk már a fenébe a mindenféle bizonyítási eljárásokat IP-vel, fényképpel, DNS-sel! Akinek nem tetszik, hogy vannak "igénytelen" játékok jelszó nélkül, 3 soros leírással, az keressen magának "igényesebb" feladványokat itt, vagy egyéb oldalakon!
Finoman jegyzem meg, hogy az úgynevezett "geocaching" hőskorában sem volt minden ládoldal 50kB-os txt-ben, nem volt minden ládához 30 díszes fotó. Aztán mégis jól szórakoztunk.
Házigazda
Előzmény: fehérrózsa (#13)
Szerintem sem von le messzemenő következtetést az IP címből, mint ahogy nem von le épelméjű ember abból sem, hogy félórán belül születik két log, hogy hasonló a nick-név, vagy hasonló a stílus. Aki ez alapján személyiség zavart emleget, az csak az összeesküvés -elméletét leplezi.
Egyébként tojnék rá, ha nem lenne modi.
Egyébként tojnék rá, ha nem lenne modi.
Előzmény: halaszkiraly (#12)
Szerintem olvass el még egyszer: nem a játékot neveztem primitívnek.
Ha már itt tartunk: szerintem ez nem játék, vagy ha már nagyon annak vesszük, akkor a csak semmi GPS ben lenne a helye.
Ráadásul abban a kategóriában is többnyire jelszavas, de legalább fényképkérős, azaz színvonalasabb megtalálásokat kérnek.
Én egy moderátortól, aki mások játékait ennél sokkal kisebb dolgok miatt átminősíti, azért nagyobb önkritikát, de legalább példamutatást, vagy kicsi kreativitást várnék.
Nem foglalkoznék a játékával, de mivel nem moderálta a jelzőt, amit nekem szánt, és alaptalanul gyanúsított, jogomban van megvédeni magam.
Csak egy ötletet adtam neki arra, hogy bizonyítson az IP cím alapján, de ha ezt nem tudja, és nem számít bizonyítéknak, akkor legalább ne gyanúsítgasson.
ID24-nek inkább ötletesebb játékokat kéne írnia, és nem "rizsáznia".
Ha már itt tartunk: szerintem ez nem játék, vagy ha már nagyon annak vesszük, akkor a csak semmi GPS ben lenne a helye.
Ráadásul abban a kategóriában is többnyire jelszavas, de legalább fényképkérős, azaz színvonalasabb megtalálásokat kérnek.
Én egy moderátortól, aki mások játékait ennél sokkal kisebb dolgok miatt átminősíti, azért nagyobb önkritikát, de legalább példamutatást, vagy kicsi kreativitást várnék.
Nem foglalkoznék a játékával, de mivel nem moderálta a jelzőt, amit nekem szánt, és alaptalanul gyanúsított, jogomban van megvédeni magam.
Csak egy ötletet adtam neki arra, hogy bizonyítson az IP cím alapján, de ha ezt nem tudja, és nem számít bizonyítéknak, akkor legalább ne gyanúsítgasson.
ID24-nek inkább ötletesebb játékokat kéne írnia, és nem "rizsáznia".
Előzmény: halaszkiraly (#6)
...es meg valami: ez az ip cimes dolo egyreszt baromsag, hiszen epelmeju ember nem von le messzemeno kovetkeztetest ebbol, mert megteveszto!: en magam is hol wlan-on, hol mobilrol, hol meg a adsl-rol lepek fel az oldalra - ez mar rogton 3 ip... Ahogy az elozo mondatot kezdtem, most kovetkezne a masreszt, de inkabb nem irom le, mert feleslegesen keltene indulatot.
Előzmény: fehérrózsa (#5)
A Vértes (szerencsére) tele van ilyen kilátóhelyekkel. Ráadásul hozzánk közel is van, ezért még délután is érdemes eljönnünk ide. Az éjszakai túra nem nekünk való, habár egy pici dinamós elemlámpa van a táskában vészhelyzet esetére, de nem örülnék, ha éjjel kéne használnom.
Játékvezető
Előzmény: Csuhás (#10)
Jó hely, mi Tarnai Feri túráiról ismerjük. Még fotóm is van ugyanarról a kilátópontról, szóval lehetne logolni, de minek?
Jó hely, nincs nagyon messze, túrázni meg úgyis megyek. Szóval majd kiadódik ez is.
Jó hely, nincs nagyon messze, túrázni meg úgyis megyek. Szóval majd kiadódik ez is.
Moderátor
Előzmény: apexsek (#9)
Régebben sűrűn megfordultam a tágabb környéken, de errefelé mégse jártam (leszámítva a csóka-kői ládákat).
Elnézegetve a képeket, érdemes lenne elnézni ide!
Elnézegetve a képeket, érdemes lenne elnézni ide!
Kedves feherrozsa! Lehet hogy neked szolatlan, de vannak ilyen rejtesek, ahol nam a jelszo a fontos, hanem az amit meg szeretett volna mutatni a "rejto". az hogy ezt nem tudtad, nem vetem a szemedre, hiszen ujszulottnek minden uj... Viszont nem kellene emiatt primitivnek nevezni a jatekot - nem az!!! Lehet hogy meglepodsz, de itt a games-en is sok lada van ahol a rejto nem ker jelszot, hoszen a megtalalo lelkiismeretere bizza, hogy tenyleg megnezte, megtapasztalta azt, amit meg szeretett volna mutatni... Lehet, hogy ez neked meglepo, de a geocaching.com-on MINDEGYIK rejtes ilyen, azaz nem kell jelszot megadni a megtalalashoz. Ez ott teljesen megszokott.
Előzmény: fehérrózsa (#5)
kesser......, elnézést ID24!
Ha akarod, akkor ellenőrizd, az IP címeket, fehérrizsához semmi közöm. Az, hogy fél órával később, az egyébként törölt logom után valaki utánam logol, az nem jelent azonosságot, egész egyszerűen ő is ugyanakkor volt itt, mint én, és mint, oly sokan.
Nem egy nagy truváj rájönni, hogy nem volt a helyszínen.
Én is először csak kíváncsiságból logoltam, nem akartam elhinni, hogy létezik egy ilyen "játék", ahol se jelszó, se fényképes bizonyításos megkötés, azt hittem ez a játék még nincs is készen. Nem akartam itt a fórumon megkérdőjelezni a játék valódiságát, főleg nem ha ez történetesen a moderátoré, aki ugye simán töröltetheti az őt ért kritikát.
Ha ez mégis kész játék, akkor nagyon primitívnek, kicsinyesnek, gagyinak tartom a fénykép nélküli, vagy GPS fénykép nélküli megtalálásokat azoktól, akik tudják, hogy valószínű erről "szólna". Mindenesetre a kezdőknek nem ártott volna leírnod, hogy mit fogadsz el.
Szerintem sose késő.
A logomat egyébként két percen belül töröltem, mihelyst megbizonyosodtam, hogy simán beveszi a rendszer. Nem ártott volna a logtörlésem idejét is közölnöd. Remélem utólag megteszed, és nem nevezel személyiségzavarosnak, ugyanis különböző nick-eket nem én használok. :)
Más nick-et nem én használok
Ha akarod, akkor ellenőrizd, az IP címeket, fehérrizsához semmi közöm. Az, hogy fél órával később, az egyébként törölt logom után valaki utánam logol, az nem jelent azonosságot, egész egyszerűen ő is ugyanakkor volt itt, mint én, és mint, oly sokan.
Nem egy nagy truváj rájönni, hogy nem volt a helyszínen.
Én is először csak kíváncsiságból logoltam, nem akartam elhinni, hogy létezik egy ilyen "játék", ahol se jelszó, se fényképes bizonyításos megkötés, azt hittem ez a játék még nincs is készen. Nem akartam itt a fórumon megkérdőjelezni a játék valódiságát, főleg nem ha ez történetesen a moderátoré, aki ugye simán töröltetheti az őt ért kritikát.
Ha ez mégis kész játék, akkor nagyon primitívnek, kicsinyesnek, gagyinak tartom a fénykép nélküli, vagy GPS fénykép nélküli megtalálásokat azoktól, akik tudják, hogy valószínű erről "szólna". Mindenesetre a kezdőknek nem ártott volna leírnod, hogy mit fogadsz el.
Szerintem sose késő.
A logomat egyébként két percen belül töröltem, mihelyst megbizonyosodtam, hogy simán beveszi a rendszer. Nem ártott volna a logtörlésem idejét is közölnöd. Remélem utólag megteszed, és nem nevezel személyiségzavarosnak, ugyanis különböző nick-eket nem én használok. :)
Más nick-et nem én használok
Előzmény: ID-24 (#2)
Meg vagyok győződve arról, hogy nem járt(ak) ott, de ez nem is baj. Több jelszó nélküli játék is van, és akik "komolyan veszik" azok úgyis csak akkor logolnak, ha tényleg jártak ott.
Aki anélkül logol, annak (is) váljék egészségére a kirándulás és a jó levegő. :)
Aki anélkül logol, annak (is) váljék egészségére a kirándulás és a jó levegő. :)
Játékvezető
Előzmény: berni (#3)
Kicsit idegesítő már ez a rizsa-rózsa... Ráadásul egy könnyű, gyors, első találat egy jelszó nélküli játéknál.. Legalább egy fényképet illett volna mellékelni, ha már valamelyik személyisége ott járt, vagy talán kettő is belőle, esetleg egyik sem?!..... :)
Valaki komoly személyiségzavarral küzd. :))
A játéknál bejelöltem, hogy kérek értesítést a megtalálásokról. Íme:
"Móri-árok" játékodat fehérrózsa sikeresen teljesítette 2010-10-05 21:33 -kor.
"Móri-árok" játékodat fehérrizsa sikeresen teljesítette 2010-10-05 21:56 -kor.
A játéknál bejelöltem, hogy kérek értesítést a megtalálásokról. Íme:
"Móri-árok" játékodat fehérrózsa sikeresen teljesítette 2010-10-05 21:33 -kor.
"Móri-árok" játékodat fehérrizsa sikeresen teljesítette 2010-10-05 21:56 -kor.
Játékvezető
Előzmény: zem (#1)
Jó hely, megkeressük majd!
Viszont előbb érdekes jelenséget tapasztaltam a játéknál. Volt egy "új megtalálás" fehérrÓzsától. Rákattoltam, olvasni akartam - ám a log addigra eltűnt, törölve lett. Majd ránéztem később a oldalra, és jé, ide termett egy fehérrizsa megtalálás.
Elég érdekes véletlenek vannak... vagy mégsem?!? ;-)
Viszont előbb érdekes jelenséget tapasztaltam a játéknál. Volt egy "új megtalálás" fehérrÓzsától. Rákattoltam, olvasni akartam - ám a log addigra eltűnt, törölve lett. Majd ránéztem később a oldalra, és jé, ide termett egy fehérrizsa megtalálás.
Elég érdekes véletlenek vannak... vagy mégsem?!? ;-)