A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Köszönöm a segítséget a kitartó kutatás csak meghozta gyümölcsét és sikeresen ráleltem a kereset adatra.
Az egyik fő netes információforrásnak van egy lapja, ami - úgy tűnik - minden ilyen jellegű kérdésre tartalmazza a választ :)
De az is sokat segíthet, ha ismered azt az angol szót, amit egyes iparágakban az ilyen műveletekre alkalmaznak. Windowst angolul használók kis előnyben vannak...
De az is sokat segíthet, ha ismered azt az angol szót, amit egyes iparágakban az ilyen műveletekre alkalmaznak. Windowst angolul használók kis előnyben vannak...
Előzmény: brie (#7)
Már minden létezőt beírtam a gugliba a nemzetközi oldalon is keresgéltem de csak nem akar összejönni ez az infó. Jól ki fog rajtam,pedig nem vagyok az az elveszett guglizó.
Azért érdekes, hogy a Garmin weboldala nem tudja kezelni az ü betűt:) Ha ott rákeresel a Nüvire, kihagyja az ü-t :)
Meglett végül, de a gugli nem volt túl nagy segítségemre, még az ötleted felhasználásával sem. Maradt a brute force a gyártó oldalán ;)
Előzmény: pgyp (#4)
a 2 kulcsszót bírva a gugliba az ötödik találat már releváns volt, mégcsak rá se kellett kattintani a linkre;-)
Előzmény: Yoss (#3)
No ez az infó megkeresése teljesen kifogott rajtam.Semmi ötletem sincs mit is kéne google barátomba beírni :o(